Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

България е най-тъжното място на света

Featured Replies

Наистина ли не се виждаш колко си жалък отстрани с тези твои постоянни заяжданици, тролене, нападки ?

Едно знам със сигурност, и го бях казал отдавна . Ако ме видиш да се филмирам по някого както ти и още няколко мои "Фена" , официално ти разрешавам ...  цитирам... :

Цитат

И преди съм ти казвал .. ако видиш да слагам в подписа си нечий потребител, ако все се заричам че "уж никога" не му говоря, ако се обръщам с една камара епитети каквито ти към мен, ако непрекъснато троля някого със личностни заяжданици,  с тотални офтопици , ако пускам подигравателни песнички за него /както спамят  някои други/, ти разрешавам официално да ме наричаш пропаднал отчаян интернет маструбиращ извратен трол  .  :)

пп

"atj" вземи научи български и пак заповядай. Личите си като негър от Ми-6 на мисия в СССР :)

Но и за теб важи казаното по горе.

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 164,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А осъзнавате ли, глупоста на тази тема? И особено на заглавието? Сами си вкарваме такива определения - най-тъжно място, най-лошо място. Явно обичаме, да се правим на жерви и да се саможаляваме. Нито с

• Уфф, от доста време следя темата, макар и да не бях писал до снощи в нея. Та ти не щеш и не щеш да вденеш какво ти се пише от сума ти хора тук и това си е. Мразили са те и сигурно и още те мразят чак

• Страната на излишните хора Дори в Индия и Китай, държавите с най-многолюдно население на земята, няма излишни хора! В България обаче има! Те са: -         Българите! – В собствената си държава те са п

Публикувани изображения

Аз съм българин и не допускам грешки с родния си майчин език.  Нямам идея защо нашият русенец Миро ме смята за руснак...

преди 25 минути, attj написа:

Аз съм българин и не допускам грешки с родния си майчин език. 

Не се изхвърляй толкова много.

на 29.09.2018 г. в 19:58, attj написа:

На шматката Миро, ако иѝ е тъжно, - защо е денонощно тук?

преди 4 минути, аm-аm написа:

Не се изхвърляй толкова много.

За какво въобще  говориш?  Нищо не пречи да си се доуточнил -за да не сме като гадатели тук... 

преди 2 минути, miro20 написа:

Като ви казвам че е като негър на мисия в СССР.. ей го ... :laughing5:

Сега ще преведеш ли казаното и на БГ език?    И кога ще се научиш да пишеш без грешки?   Имаш ли фейс като мен?   Аз от никой не се крия...Намирам те безпроблемно кой си и къде си в интернет  и мога да правя много фокуси с такива  като теб!   Ти можеш ли  подобни неща?

преди 17 минути, attj написа:

Сега ще преведеш ли казаното и на БГ език?    И кога ще се научиш да пишеш без грешки?   Имаш ли фейс като мен?   Аз от никой не се крия...Намирам те безпроблемно кой си и къде си в интернет  и мога да правя много фокуси с такива  като теб!   Ти можеш ли  подобни неща?

Ха ха, Нейски бил руснак! По-голяма простотия не бях срещал. :biggrin: Алооу раша! Жа ма скъсат от смях тия тролоподобни! По-добре първо да проучат кой , кой е, че стават смешни. 

пп. Вече ще ти викам руснака да знайш! 

преди 42 минути, attj написа:

За какво въобще  говориш?  Нищо не пречи да си се доуточнил -за да не сме като гадатели тук... 

Цитирам изхвърлянето ти, че не си правил грешки и ти показвам три в едно изречение. В новоцитираното от мен имаш още 4. И съобразителността ти е под средното ниво, но това поне ще обясни и самочувствието без покритие.

преди 3 минути, аm-аm написа:

Цитирам изхвърлянето ти, че не си правил грешки и ти показвам три в едно изречение. В новоцитираното от мен имаш още 4. И съобразителността ти е под средното ниво, но това поне ще обясни и самочувствието без покритие.

Вие с Миро сте будали и не зная още какво очаквате.  Нормално е такива като мен въобще да не се занимават с такива като Вас...

Ай какие стие шматки , баньдиеровцъй такие... Ну не могу... :laughing5:

аз съм такой чистий болгар, пък они меня не понимают...

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 43 минути, nikssi написа:

Ха ха, Нейски бил руснак! По-голяма простотия не бях срещал. :biggrin: Алооу раша! Жа ма скъсат от смях тия тролоподобни! По-добре първо да проучат кой , кой е, че стават смешни. 

пп. Вече ще ти викам руснака да знайш! 

Просто мирката отклонява вниманието от нещастната си особа, като набеждава друг за ...  руснак. И? Може да е всякакъв, но поне не е ревлив шишко, който спами пощата на админите, защото някой му показва грозната снимка.

преди 27 минути, nikssi написа:

Дали пък ти нямаш грешка и как е нивото ти?

преди 32 минути, attj написа:

Вие с Миро сте будали...

И все пак има кофти неща в България, като вас. Иначе си е идеално място за живеене.

Ти много нежен, или нежна ще излезеш, щом двама души могат да те натъжат толкоз, че да ги обявиш за общонационално "кофти".  

Тоя трол така и не разбра че темата не е за мен :)

Ама толкова се е вкарал във филмите си и комплексите, че не може да проумее това толкова простичко нещо. :laughing5:

Наистина не ги разбирам такива хора... с болезнена фобия по някой потребител,  постояно да ходят и да серат подире му , без дори да не осъзнават колко жалко е това отстрани .

И това само защото са наритани и закопавани всеки път когато е имало дискусия за нещо по дадени теми. Проблемите на такива жалки хора не са в моята компетенция, заради което и създадох тази тема

Аз не мога да си представя да стигна такова унижение, но очевидно някои могат. Да не се повтарям

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, miro20 написа:

Тоя трол така и не разбра че темата не е за мен :)

Не бе братче, всички знаят че не само темата, ами и форума не е за теб. Спри да се самоласкаеш и ни спести присъствието си, ако обичаш.

преди 2 часа, аm-аm написа:

И все пак има кофти неща в България, като вас.

Много , ама много обичаш да се правиш на важен и да разтягаш едни локуми и винаги, ама винаги около тебе има някакви светкавици , сблъсъци. Може би хората не понасят дървени философи  и се държат лошо с такива. Иначе България си е прекрасно място за живеене. Все още. 

преди 7 часа, _crusader_ написа:

Не бе братче, всички знаят че не само темата, ами и форума не е за теб

Очевидно не всички. Обърни се към тия комплексари, на които само Миро им е в устата във всяка тема и по всякакъв повод.:angry:

на 29.09.2018 г. в 19:58, attj написа:

На шматката Миро ако и е тъжно - защо е денонощно тук?

В това изречение има само една, пропусната запетая. Ам- ам, да си потърси някъде "Български за начинаещи".

преди 1 час, miro20 написа:

Очевидно не всички. Обърни се към тия комплексари, на които само Миро им е в устата във всяка тема и по всякакъв повод.:angry:

Защото Миро постоянно им се бута в краката и като се препънат в него, казват: "Ей Миро, пак ли ти бе?"  Ей затва си им постоянно в устата. Ако не им се навираш, хич няма и да те забележат.

Ако все още някой смята, че България е най-тъжното място на света, нека погледне тези снимки и тогава да реши дали не се заблуждава, или просто е един лигльо, който не е останал гладен:

1376513336_haos-v-bangladesh-4.jpg
Градски транспорт в Бангладеш.

...

2502081438.jpg
Това е ежедневие в Сирия.

...

0205_qd9mw.jpg
На всеки пет минути по едно дете умира в Йемен, Сомалия, Етиопия и др. страни от Третия свят.

Йемен, Сомалия, Южен Судан, Етиопия, Еритрея, Кения, Уганда и Нигерия - това са държавите, чиито жители са заплашени от смърт заради липса на храна.

...................................................................

Пътя по който върви България, предвещава това да се случи и тук. И да станем първата африканска държава в Европа. А това вече си е тъжно...

преди 11 минути, _crusader_ написа:

Пътя по който върви България, предвещава това да се случи и тук. И да станем първата африканска държава в Европа. А това вече си е тъжно...

...и налага пътят, по който върви Родината ни спешно да бъде променен!

преди 1 час, _crusader_ написа:

Защото Миро постоянно им се бута в краката и като се препънат в него, казват: "Ей Миро, пак ли ти бе?"  Ей затва си им постоянно в устата. Ако не им се навираш, хич няма и да те забележат.

Пътят е за всички. Ако не ти харесват правилата за улично движение , включително  и за пешеходците, това е твой проблем. Ако не можеш да вървиш и се спъваш - също.

преди 44 минути, Мойра написа:

...и налага пътят, по който върви Родината ни спешно да бъде променен!

Променен към какво ? Любимата ти "президентска република" ?  От изцяло зависим пРезидент  подконтролен на наши мафиотски партии  , а и доказано от избирането му, и на чужди сили  ?

Този по който се подмокряш може да е прекрасен военен, мъж също, но като президент  не сме имало по голям гаф-аджия и разединител .

Поскъпват природният газ, парното и топлата вода

:mad:

Бедните ще станат още по-бедни, а богатите - още по богати...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.