Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

В петък съм на Иванов ден. В събота съм на рожден ден. Тежка програма се очертава ;)

нема се оплакваш :help:

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

от преяждане и препиване, може ли :wors:

хладилника продължава да пращи по шевовете от манджите останали от Нова година. Мисля, че до април няма да се налага да купувам нищо от магазина освен хляб. Така че не ми говори за преяждане ;)

скиф, кво става тук :help:http-~~-//www.youtube.com/watch?v=Xed9LiMf1Qg&feature=player_embedded

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Егати якия дребосък :lol6:

Данчооо, ела да видиш, кво прави братовчед ти :lol6:

поне един да се кефи на снега хахахахахах:lol6:

• Автор

Вместо в 6:30, сутринта ставам в 7.Мхм.Няма кой да чуе будилника. Денят започва : снощи съм бил забравил да заредя котела-съответно изгаснал.хайде прави закуска, кафета и чай, сутрешен тоалет а между другото-зареждай и пали парно.Всичко трябва да се нарпави за половин час, защото в 7:45 пуйчето трябва да е доставено в даскалото.С тези задачи се справих, с изкючение на сутрешния тоалет.Флийките станах доста чернички, но пък на малката и харесаха.Ядене, пиене-за 15 минути.няма повече.Излизам,отварям колата и хоп - нов подарък:: колата е щя да запали.Хайде сега - сваляй, зареждай акумулатор, след това отново го носи и пали ( всичко за 5 мин).Пуйчето доставено в 7:50.В 8:00 се курдисвам в болницата:компютъра не работи.Разглобявай го, чисти куплунзи, сглобявй-работи.Няма мрежа.Рови из настройки, псувай, удряй колкото си искаш.Тръгна към 9 часа.Изпратих единия отчет.Сега се прибрах в къщи за да.....пиша другия. Вторник. P.s. От днес отново съм в отпуска.Забравих ли ? p.p.s.в 14 часа трябва да съм отново в болницата.Викат ме.Умирам си от кеф.

Вторник.

В кой точно вторник се намираш? Не разбирам.

С тази скорост би трябвало да си в четвъртъка, а ти дори в срядата не си дошъл.

В петък съм на Иванов ден. В събота съм на рожден ден. Тежка програма се очертава :lol6:

В четвъртък сме на гости без повод, в петък сме на Ивановден, в събота сме на гости на бабата и дядото, в понеделник Вели има рожден ден

моята програма лекичка ми се види :lol6:

• Автор

В четвъртък сме на гости без повод, в петък сме на Ивановден, в събота сме на гости на бабата и дядото, в понеделник Вели има рожден ден

Ето - всички сте такива.

Водите ми с много ....

Демек, сега само ти водиш :lol6::lol6:

да добавя ли, че освен на самия ден, после следващата събота ще празнуваме рождения ден на Вели и в една кръчма :lol6:

• Автор

да добавя ли, че освен на самия ден, после следващата събота ще празнуваме рождения ден на Вели и в една кръчма :lol6:

Олеее - горкото детенце :lol6:

хихи нищо ни няма, не ни мислете :lol6: p.s.Велиното дупе е измито сега отивам да имия моето :lol6:

Горкото ми, като имаш на предвид, че майка му му седи на столчето :offtopic_s:

ти пък не ме издавай :hush:

ти пък не ме издавай :hush:

ъ, че то публична тайна :offtopic_s:

Мисля си, че като кръстосаме клавиатурите с Док, забравям, че ми се пие кафе и ми се яде. :rolleyes:

Ако утре успея да се добера до срядата ще е чудо...

Аз не зная къде съм, ти срядата гониш - трай си, че подписа ти е много верен. :rolleyes:

Къде сте бре кокони с кокони такива :camera2:

• Автор

Мисля си, че като кръстосаме клавиатурите с Док, забравям, че ми се пие кафе и ми се яде. :ass:

Мани, мани - поне се поразсяех малко от отчета и ми поолекна от натрупаното напрежение , но пък стана време да ходя да прибирам малката, тъй ще продължим после

(ако съответно ми остане време и мерак, разбира се)

Аз не зная къде съм, ти срядата гониш - трай си, че подписа ти е много верен. :rolleyes:

а кат` яде кифтетата по Нова година нИ рИва, а ? :camera2:

Къде сте бре кокони с кокони такива

Сложи ли кафето? :rolleyes:

аз навивам колегата да отиде за еклери :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.