Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента ?

Featured Replies

Сложи ли кафето? :rolleyes:

Ти безсрамнице такава, да не ни казваш, че се прибра на топличко :camera2:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Отговори 2,5k
  • Прегледи 108,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ти и гола да тръгнеш пак толкоз' ще зарадваш Да ви Убадя нещо. Снощи питам детето - Тати има ли си любовница? То вика - Да На Мишо (бирата) му опада косата моменталически Мда, хуба

• Aragorn(Elesar)
    Aragorn(Elesar)

Ей, глупендери, затварям ви глупендерската тема, че сте я напълнили само с глупендерски постове за мастурбиране, ядене, пиене и такива глупости.

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Гасимуси и понеделника, този петия до сега води класацията по гнусност. Идва мама Кети преди малко и ме заварва как почти вече се въртях на едно място от бяс, и ми казва: -Вили имаш нужда от малко ме

Ти безсрамнице такава, да не ни казваш, че се прибра на топличко :camera2:http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Още в 11 ме "извозиха"...Току-що изпратих малкия Крал на училище, и до 19 съм супер свободна...Хихихиххх....:rolleyes:

Още в 11 ме "извозиха"...Току-що изпратих малкия Крал на училище, и до 19 съм супер свободна...Хихихиххх....:camera2:

редно е да се засрамиш :rolleyes:

Още в 11 ме "извозиха"...Току-що изпратих малкия Крал на училище, и до 19 съм супер свободна...Хихихиххх....:ass:

Мале, мале, малейййй ... секиму подобна радост Боже дай - да ти е честито, ти ще слагаш кафето тогава. :rolleyes:

.... засрамиш :camera2:

Що беше туй другарко Ем ?

Мале, мале, малейййй ... секиму подобна радост Боже дай - да ти е честито, ти ще слагаш кафето тогава. :camera2:

Що беше туй другарко Ем ?

щото ние още се трудим по офиси http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

докато отворя едни вафли,ми се отядоха

дай ги насам :rolleyes:

щото ние още се трудим по офиси http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

дай ги насам :rolleyes:

Питам другарко що е това СРАМ, другото ясно . :camera2:

редно е да се засрамиш :camera2:

срам и скромност ги няма в моя речник.....:rolleyes:

п.п. Колко кафета да направя?

срам и скромност ги няма в моя речник.....:speak:

за мен дълго, черно, горещо с шест ч.л. захар в голяяяяма, чаена чаша :yanim:

срам и скромност ги няма в моя речник.....:yanim:

за мен с мляко и много захар :cool:

Питам другарко що е това СРАМ, другото ясно . :cool:

ааааааааааааа, амчи............ де да знам............. пише го по книгите.......... :speak:

с шест ч.л. захар

:yanim:Язък за кафето...Я иди Доктора да те прегледа....:speak:

за мен с мляко и много захар :speak:

.......

ааааааааааааа, амчи............ де да знам............. пише го по книгите.......... :yanim:

хаххах и аз съм хората така да казват, та за това попитах .

Кажи и на Бел, да не обиждаме на захар, да се не разправяме сега, по съдилищата да се разкарваме. :cool:

:eek:Язък за кафето...Я иди Доктора да те прегледа....:mad:

Много съм си добре даже, ко искаш да знаеш. :cool:

хаххах и аз съм хората така да казват, та за това попитах .

Кажи и на Бел, да не обиждаме на захар, да се не разправяме сега, по съдилищата да се разкарваме. :cool:

Бел, ВЕДНАГА да престанеш да обиждаш на ЗАХАР щото............. :yanim:

сега си мисля дали Ферхунде ще е щастлива в кухнята :speak:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Аз захар в кафето няма да сложа...ако искате пийте...:yanim:Компот?:speak::lol6::cool:

ХАХАХААХАХХААХАХАХХХ СТИГАТЕ БРЕ ... и се казва ФерХОнде А ХА ХА ХА ХА ХАХ АХ Х :yanim::speak::cool::cool::eek:

ХАХАХААХАХХААХАХАХХХ СТИГАТЕ БРЕ

... и се казва ФерХОнде

ама в кръщелното пише Верхонде :yanim:

ама в кръщелното пише Верхонде :speak:

грешно е , не му вервай :yanim:

Аз изчезвам, ка таова, после може пак

Бел, сладки сънища другарко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Бел, сладки сънища другарко http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Днес на пук на вас няма да лягам :speak:ами ще си седя тук да ви дразня:yanim:

Днес на пук на вас няма да лягам :cool:ами ще си седя тук да ви дразня:yanim:

тъкмо се изгризах от завист че ще спиш :speak:

тъкмо се изгризах от завист че ще спиш :yanim:

тогава си лягам с "Дядо Йоцо" :speak:

тогава си лягам с "Дядо Йоцо" :yanim:

мани го ти него - воайор. Само гледа............

аз съм най-щастлива на дивана

Туй знайш за кво ме подсети - представи си, че има мека мебел за баня, лежиш си на дивана с луксозна кожа и мек матрак а душа тече ли, тече...Отвреме навреме сапунисаш я някое краченце или ръчичка и продължаваш да си лежиш...

Как никой не се е сетил и в баните да слагаме дивани....?

Туй знайш за кво ме подсети - представи си, че има мека мебел за баня, лежиш си на дивана с луксозна кожа и мек матрак а душа тече ли, тече...Отвреме навреме сапунисаш я някое краченце или ръчичка и продължаваш да си лежиш...

Как никой не се е сетил и в баните да слагаме дивани....?

права си - ваната много ръби :yanim:

• Автор

Отчет за деня до тук : пуйчето прибрано, все още се храни - с остатъка от манджата му ще нахраня котака и ще се отдам на....отчета :wors: а се оказа, че някои особи се обиждат на "яйчници" :cant believe:

И аз да се отчета. Много ме е срам от Док, защото цяла сутрин му пея за коректност и стриктност, пък си взех чантата и си се прибрах. Сега имам един свален филм, който ме чака, сокче, фъстъчки и - мога да свикна така. /Е, това че утре и в другиден ще дежуря аз - това са подробности от пейзажа. Не мога да избягам от себе си и дисциплината си. Но... рекох да си се "похваля" за днешното си "геройство"./

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.