Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анкетно проучване

Guardian Angel 80 гласували потребители

1. 1. Ще закупите ли книжното издание на "Guardian Angel" от Джули Гарууд, ако книгата бъде издадена на български език?

• Да, ще я закупя щом я видя
      76%
      61
    • Да, но искам първо да я видя сканирана, за да преценя дали да я купя
      8%
      7
    • Знам ли, въпрос на настроение
      3%
      3
    • Ако не я видя никъде из нета може би ще я купя
      1%
      1
    • Не, аман от тез боклуци
      10%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Първо искам да кажа,че си взема книжката веднагически щом излезе,защото толкова отдавна и се точа и ще направя всичко за да я имам. Второ за въпросния господин ще кажа само,че хора измислили поговорка за него:"Накажи глупака с мълчание".Като му обръщаме внимание му оказваме чест,което той не заслужава.Нека не проваляме анкета и така да му доставим удоволстви.Все пак са я направили защото наша съфорумка иска нашето мнение,защото е важно за нея!И да не позваляваме на един неандерталец,който нищо не разбира,да ни се бърка.

Редактирано от margc (преглед на промените)

• Отговори 66
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Темата си има определена насоченост, така че, ако обичате спрете със спама. Има си място, където можете да изказвате своето мнение относно това - за или против любовните романи.

Редактирано от Тори (преглед на промените)

Ще се радвам ако видя тази книга на Джули на български, защото тя ми е една от най-най-любимите авторки. Все още си търся да си закупя "Брачна авантюра", но се надявам да я докарат скоро в книжарницата, където си я поръчах. Ако издадете книгата със сигурност ще си я купя, защото "Бък" например още не съм я намерила...Идната седмица пак ще я потърся и се надявам да я намеря :)

Ще се радвам ако видя тази книга на Джули на български, защото тя ми е една от най-най-любимите авторки. Все още си търся да си закупя "Брачна авантюра", но се надявам да я докарат скоро в книжарницата, където си я поръчах. Ако издадете книгата със сигурност ще си я купя, защото "Бък" например още не съм я намерила...Идната седмица пак ще я потърся и се надявам да я намеря :)

За "Бък" не си казала, затва не сме ти я дали. Няма нужда да търсиш, можеш да я получиш от първоизточникът :P

Първоизточника нема нищо протиф даже ша е поласкан!

За "Бък" не си казала, затва не сме ти я дали. Няма нужда да търсиш, можеш да я получиш от първоизточникът :cool:

Накрая сигурно от Вас ще си я поръчам. :yanim:

Аз съм тотално "За",ако я намеря ще си я купя,Естествено чета ги е-вариаант ама си е друго чувството като си я имам на хартия.Макар да харесвам повече "Брачна авантюра" и нея имам.

Божкеее, щях да съм от първите дето пише тука.... Ама забравих, предвид Дуги, работа, пътуване, ама това не значи, че Съни няма да запази една от първите излезли от печет броики за мен!!!!!

• 2 седмици по-късно...

Значи намерих време ,та да разясня що отговорих с номер 3. Настроение в случая значи да я видя,да имам пари,да имам време за четене.Та така-рядко ми се улучват и трите.Време (качествено) за четене имам толкова ,колкото се появява Халеевата комета.Пари и да имам често ги давам за децата.Възможност да я открия е не много голяма предвид,че си стоя предимно в къщи.Но пък напоследък се замислям за онлайн поръчване.Единственото дето ме спира е,че съвсем ще изчезнат книжарниците в Пз-то.

• 1 година по-късно...

С удоволствие ще я закупя, чела съм и двете предишни и страшно ми харесват . За жалост ги нямам в книжен вариант, авторката е невероятно добра и е една от любимите ми .

Аз също ще си я купя. Джулито е една от любимите ми авторки, имам другите две, харесват ми... Определено ще си я взема! Само кажи кога и колко. :)

Аз също ще си купя без да се замисля в момента в който я видя излезнала.Това е една от любимите ми авторки :) Гласувах в анкетата.

Редактирано от zlatkaan (преглед на промените)

Да в момента във които излезе веднага ще си я купя .Тази поредица съм я купила одавна .Особено Принцеса Александра съм я чела поне сто пъти .И когато имам потходящото настроение пак бих я прочела.

Щом е Джулито Гарууд задължително ме бройте, дори и първо да ги пуснете в електронен вариант, пак съм първа писта и за истинските книги

• 2 седмици по-късно...

Аз съм също за.Винаги съм изказвала големи благодарности за фен-преводите,но както казва jenia123,дори да съм я прочела в ел. вариант,пак ще си я закупя на хартия. Просто друго е чувството,да държиш книгата в ръцете си и,да знаеш,че като я прочетеш отива на рафта при колекцията :)

• 10 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.