Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Анкетно проучване

Guardian Angel 80 гласували потребители

1. 1. Ще закупите ли книжното издание на "Guardian Angel" от Джули Гарууд, ако книгата бъде издадена на български език?

• Да, ще я закупя щом я видя
      76%
      61
    • Да, но искам първо да я видя сканирана, за да преценя дали да я купя
      8%
      7
    • Знам ли, въпрос на настроение
      3%
      3
    • Ако не я видя никъде из нета може би ще я купя
      1%
      1
    • Не, аман от тез боклуци
      10%
      8

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Автор

А сега е време аз да ви "светна" г-н Илиев. Време е да престанете да провокирате останалите участници във форума с предизвикателство и грубост. Считайте това за официално предупреждение.

• Отговори 66
  • Прегледи 13,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

няма лошо си поядем главите кое си струва се чете и защо. Обаче смятам, че не му е мястото тук. А инак аз съм ок с отрицателното отношение, а то мисля беше явно отразено. Тор направи една тема за или против либовните романи да се развихрим по същество, че ма сецна хихи. Благодаря и за вота господине, в случай че сте го дал.

А ти си много компететна нали ?!

И да те светна , че от любопиство съм пробвал да чета такава литература - гадост !

Опитвал съм да гледам немските филми по тези романи които ги дават по БТВ в събота и неделя следобяд ! Гадост !

99% от тази литература е .... ! За да не съм голословен - чел съм Любовника на лейди Чатърли !

Така ,че тази така наречена булеварна литература няма никаква стойност - художествена !

Булевардна литература- продава се на булеварда за да могат нещастните домакини да си я купят докато пазаруват и след това като я четат вкъщи да въздишат по героите и героините в тази смешни романчета ! Филми затова ги дават в събота и неделя след обяд - да могат да ги гледат домакините !

Е,iliev72,(няма да ви нарека господин)тук вече прекалихте,като ни ОБИДИХТЕ всички ЖЕНИ.Щото независимо с какви професии и поведение сме ние сме ДОМАКИНИ.От това ваше изказване съдя че сте абсолютен ЖЕНОМРАЗЕЦ и нямате работа в нашия подфорум в който сме почти само жени.

.... в нашия подфорум в който сме почти само жени.

Това е много дискриминационно изказване. :)

Помислете си че ние, мъжката част може би се интересуваме от вашия начин на мислене и бихме се заинтересували да влезем в този раздел и да четем. А защо не и да постваме, сигурен съм че повечето от мъжката част са прочели поне част от любовен роман (поне от любопитство)

Това е много дискриминационно изказване. :)

Помислете си че ние, мъжката част може би се интересуваме от вашия начин на мислене и бихме се заинтересували да влезем в този раздел и да четем. А защо не и да постваме, сигурен съм че повечето от мъжката част са прочели поне част от любовен роман (поне от любопитство)

Аз писах „ПОЧТИ“ точно защото знам , че има и мъже които четат.

няма лошо си поядем главите кое си струва се чете и защо. Обаче смятам, че не му е мястото тук. А инак аз съм ок с отрицателното отношение, а то мисля беше явно отразено. Тор направи една тема за или против либовните романи да се развихрим по същество, че ма сецна хихи. Благодаря и за вота господине, в случай че сте го дал.

разбира се , че съм го дал :) давайте темата и да си развихирим и да закрием набързо този раздел а :P или да го прехвърлим в Празни приказки а :P

Моля ви наистина да оставим тази анкета за каквото е предназначена, а ако има неща които искаме да изкоментираме що се отнася до това колко булевардни са либовните романи и как се съотнасят с останалите жанрове аз ще пусна темата дето и е мястото. Радвам се обаче че интерес провокиран има, пък макар и не съвсем потупване по рамото. Аз не се обидих от коментарите. По скоро усетих любопитство и това ме радва.

разбира се , че съм го дал :) давайте темата и да си развихирим и да закрием набързо този раздел а :P или да го прехвърлим в Празни приказки а :P

Този раздел трудно ще отиде в Празни приказки. А ако искаш толкова да се вихриш, вече ти бе казано, че не ти е тук мястото.

Друг е въпроса, ако искаш да обсъдим някой любовен роман, с удоволствие ще го направим. Точно тук му е мястото.

Редактирано от kristi_34 (преглед на промените)

А кво му е лошото на празните приказки? наш кви умноти раждат? Празно е когато го няма, а в този раздел има много.

Илиев, както на нас ни се иска жените да ни оставят да изгледаме мача по телевизията или да отидем с приятели на риба нека реципрочно им оставим пространство за удоволствия, които са им приятни на тях и странни и непонятни за нас (както и нашите за тях)

И сега по темата :) Ако въпросната книга бъде издадена в БГ и струва между 15-30лв колко от вас ще си я купят ?!

И сега по темата :) Ако въпросната книга бъде издадена в БГ и струва между 15-30лв колко от вас ще си я купят ?!

До момента сме 32 бройки!

Не ни е за първи път да си купуваме книги

и имаме известна представа за цените им!

Какво да разкриете iliev72, че сте попаднали на образовани жени, които обичат литература, която вие не харесвате? И с какво право ни натрапвате присъствието си и ни критикувате и обиждате вкусовете ни? Вашите постове са просто чиста провокация, но за какво? Да си чешете "пръстите", доскучало ви е и просто сте решили да се подигравате с хората? Това, че не разбирате и не харесвате нещо не ви дава право да се държите по този възмутителен начин! Ако искате да си приказвате...насочете се към Празни приказки и забава...явно този подфорум по ще ви приляга...

До момента сме 32 бройки!

Не ни е за първи път да си купуваме книги

и имаме известна представа за цените им!

Много ще се радвам след време да видя и 32 корици в което аз не вярвам , а тези романчета доколкото има спомен пределната им цена е 10лв :P

Докато авторите които споменах цените на книгите има започват от 15лв и нагоре !

И само едно последно нещо - да сте виждали луксозно издание на някоя от тези книги ?!

Защото аз съм виждал луксозни издания на Дюн(2 трилогии) , Билбо Бегинс , Властелинът на пръстените :)

П.С. Само се чудя ако имахте възможност колко "-" щяхте да ми наслагате в тази тема.И дали щях да успея да бия рекорда за най-много "-" в една тема :P

Редактирано от iliev72 (преглед на промените)

Хо хо, колко си забавен, направо ще умра от смях.

Обиждаш момичетата и жените, които пишат ежедневно тук, какъв ти е проблема - стана с четирибуквието нагоре, жена ти не ти пусна снощи, шефа ли те ядоса, горкичкия... Не завиждам на "нещастната домакиня", която ти е в къщата, след като прочетох личната ти изповед стигнах до извода, че единственото й забавление по цял ден е да слуша брътвежите ти.

Амън от "интелектуалци" като тебе, пукни се от яд, но не зависи от теб какво ще се случва с нашия форум, с нашите книги и всичко, което засяга любовните романи, така че можеш да си вземеш надуто мнение и да го развяваш пред някой, който ще се впечатли.

Горе-долу се сещам какво ще ми излаеш в отговор, за това да си кажа още от сега - едно нещо е да си изкажеш мнението по даден въпрос и съвсем друго да сипеш обиди и да ни сравняваш с изметта на обществото...

Да се изкажа по темата, ще си купя книгата веднага щом се появи на книжния пазар.

Много ще се радвам след време да видя и 32 корици в което аз не вярвам , а тези романчета доколкото има спомен пределната им цена е 10лв :P

Докато авторите които споменах цените на книгите има започват от 15лв и нагоре !

И само едно последно нещо - да сте виждали луксозно издание на някоя от тези книги ?!

Защото аз съм виждал луксозни издания на Дюн(2 трилогии) , Билбо Бегинс , Властелинът на пръстените :)

Всики със вкуса си!

Аз също имам Дюн и Децата на Дюн,е не са луксозните.

И имате грешка :P относно цената на "нашите"книги-

последните са по 14лв!

А понастоящем това е книга,която ние като любители очакваме от години

някой да се сети и да преведе и издаде!!!

И аз виждам колко си запознат... Аз за подобна книга не съм чувала, но случайно може би имаш предвид Хобит? Извинявай от четене на толкова любовна литература сигурно аз съм в грешка?

И аз виждам колко си запознат... Аз за подобна книга не съм чувала, но случайно може би имаш предвид Хобит? Извинявай от четене на толкова любовна литература сигурно аз съм в грешка?

Вероятно има предвид това: http://bg.wikipedia....%82%D1%8A%D1%82

На български език е издаден през 1975 г. под името "Билбо Бегинс, или дотам и обратно"; през 1999 г. е преиздаван под името "Хобит. Билбо Бегинс или Дотам и обратно".

П.П. Защото и аз знам книгата като: Билбо Бегинс, или дотам и обратно

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Билбо Бегинс - прочети внимателно първото издание как се казвало ! И после прави забелжки :P

Момичета, разбирате ли, че сме най-развиващият се подфорум в Калдата. Нещо на някого не му харесва май.

Редактирано от Слава (преглед на промените)

• Автор

Моля, насочете се към тази тема: За или против любовните романи? за коментари по повод четенето на този жанр..

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

На господина очевидно му е скучно и няма какво да прави, та е решил да се заяде. Ех, колко такива като него съм срещала, безкрайна е човешката простотия, какво да се прави. Ако беше толкова интелигентен, колкото се представя, щеше да изкаже мнението си културно и със съществени аргументи, вместо да сипе плоски, заучени фрази. До тук стигнахме до извода, че си няма на представа какви романи се четат в този подфорум (въпросното цитирано заглавие по-горе дори няма да го коментирам, само потвърждава, че човека наистина не знае за какво говорим тук), а обноските му са доста съмнителни. Всеки луд с номера си, както се казва.

О, ще си взема книгата веднага щом излезе. Обожавам авторката, обожавам поредицата, и ще съм невероятно щастлива да добавя именно тази книга в библиотеката си. Колкто до изказванията на iliev72, може да си хване компетентното мнение и да си го завре дълбокоооо.... в ушите. Това, че той е човек, който очевидно няма, какво друго да прави освен да се шляе в "безполезния" ни подфорум и да чете темите и мненията ни, и е сметнал, че ще се направи на голям интелектоалец, като се дуе и обяснява какъв диктатор е в дома си, и как не дава да се гледа това или онова, въобще не бива да ни засяга. Мога да се обзаложа, че повечето момичета тук, на възраст до 25 години са прочели много ама много повече книги от него, и то не само Любовни романи. Да не говоря за по-възрастните ни съфорумнички, които със сигурност имат такъв брой прочетени книги, какъвто гореспоменатият господин едва ли някога е виждал в живота си. Защото с толкова ограничения които е поставил, интересите му едва ли ще са много разнородни. Затова нека не се занимава с нас и да спами в темите ни. Никой не го е канил, нито го е карал да влиза тук. Преспокойно ще минем и без изказванията му. А гупавата обида, че подфорума ни трябва да се премести в празни приказки смятам да я подмина, за да не изляза от добри тон и да стане грозно.

Редактирано от Ralna (преглед на промените)

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif и ако ми кажете каква е ползата от този подфорум и с какво сте помогнали на някой ?!

Давам примери :

1. В Хардуер - човека има проблем и всички които влизат там се опитват да му помогнат да си реши проблема

2. В лаптопи - най-често човека си казва изискванията и парите с които разполага и всички му предлагат варианти и човека избира това което му най-върши работа

3. Софтуер - някой търси определена програма и му се помага да си я намери

и така вие на кой и с какво помагате ?!

4. Автомобили - иска да си купи нова кола и всеки предлага варинати и опит с своята кола ако си е харесал същата марка

И между другото идеята на форумите не са празните приказки , а хората да си помогат защото човек не може да знае всичко :speak:

Дори и някоя от нас да си направи труда да ви напише, какво и как точна се случва тук, не мисля че има смисъл да се разеснява на човек, който нито разбира нито са опитва да ни разбере. Ще спомена само, че този под-форум е един от най-посещаваните и хората очевидно намират нещо в него, но както написах и предния път това е съвсем друга тема и не е тук мястото и за обсъждане!

Много моля отговарящият модератор да затвори анкетата. Целта и нямаше нищо общо с тези празно или умно словия. Кой/ Коя има повече акъл и е чел/а повече е предмет на съвсем друга тема според мен. Към всичките ми съфорумки - моля, ви не реагирайте така на отрицателното мнение. Не може и без него.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.