Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

• Автор

Има ли такъв човек, който да не иска трудът му да бъде заплатен?! Врачките работят своята работа и искат пари за нея. Който иска - да ги дава! При врачка се ходи по желание, а не насила. Не е етично да лъжат, че имат феноменални умения, церят всякакви болести и помагат при всякакви проблеми. Може би трябва да да връщат парите на клиента, ако не са си свършили работата? Ако в магазина ти продадат некачествена стока, имаш правото да я рекламираш и да получиш обратно заплатената сума. Дали им е вкусен салама от кварталната бакалия купен с пари, получени чрез измама?!

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много хора са ми казвали(дори и баща ми), че Господ е дал екстрасенските умения на определени хора с определена цел и те не трябват да се възползват от тези си умения, за лична изгода... Добре футболистите, които Господ ги е дарил с талант, те какво, 'сякаш не вадят пари с този си талант... В свят като този, в които материалното е пред духовното, няма как поне малко да не се възползваш от таланта си, за да преживяваш(хляб, дрехи, данъци..), друг е въпроса вече, какви цени ще слагаш... Ако са някакви космически, прекаляваш, все пак не си вложил никакъв труд в уменията си и не си се потил нито ден... Тук идва и другия момент, футболистите с таланти(вземам от горния пример) не им е дошло на готово, както при екстрасенсите, те са се трудили и са се потили цял живот(футболистите), да не говорим контузиите и напрежението, които преживяват... със сигурност не са за завиждане, като включим това, че и могат да използват таланта си, само до 30, максимум 40 годишни... Като цяло на екстрасенсите, не трябва това да им е основната работа, по-скоро трябва да си намерят някаква истинска работа, а това да го правят през свободното си време и да е безплатно, а ако не безплатно, някакви минимални суми, колкото за изгубеното време(доколкото е изгубено, но разни хора, разни интереси)... Доста има да се говори по тази тема, но е безсмислено, нищо не променяме и никога няма да бъдем сигурни кои прав, кой крив... А относно горния пост на Moira "Дали им е вкусен салама.... получен с измама" Такива хора, които имат доблестта, да шарлатанстват - дори за без пари, нямат морал!

Редактирано от xezzy (преглед на промените)

• Автор

Като цяло на екстрасенсите, не трябва това да им е основната работа, по-скоро трябва да си намерят някаква истинска работа, а това да го правят през свободното си време и да е безплатно, а ако не безплатно, някакви минимални суми, колкото за изгубеното време(доколкото е изгубено, но разни хора, разни интереси)...

Проблема е в това, че поради липса на работа много хора обявяват себе си за екстрасенси, ясновидци, магове и т.н.

Малцина са хората, които наистина притежават дарба.

Редактирано от Moira (преглед на промените)

Има ли такъв човек, който да не иска трудът му да бъде заплатен?!

Врачките работят своята работа и искат пари за нея.

Който иска - да ги дава! При врачка се ходи по желание, а не насила.

Не е етично да лъжат, че имат феноменални умения, церят всякакви болести и помагат при всякакви проблеми.

Може би трябва да да връщат парите на клиента, ако не са си свършили работата? Ако в магазина ти продадат некачествена стока, имаш правото да я рекламираш и да получиш обратно заплатената сума.

Дали им е вкусен салама от кварталната бакалия купен с пари, получени чрез измама?!

Мошеничеството и измамата работа ли вече се наричат? Тогава премията за тази работа се нарича килия в Сливенският затвор!

Проблема е в това, че поради липса на работа много хора обявяват себе си за екстрасенси, ясновидци, магове и т.н.

Малцина са хората, които наистина притежават дарба.

Няма такива, или по точно има цяла една кръгла нула! Хората, които по една или друга причина могат и помагат, го правят благодарение на натрупан житейски опит, заедно със знанията от житейският опит на своите родители и още по-стари роднини, на чийто опит са били научени още от деца. Помощта не е вследствие развитието у тях и използуването на някакво екстрасензорно възприятие и въздействие.

• Автор

Мошеничеството и измамата работа ли вече се наричат?

За съжаление да и то не само при врачките...

Тъй като вие обсъждате врачките, а не врачовете, няма да изкажа мнение. :) А иначе с Боряна Тотева през 2002 - 2004 г. често се виждахме из варненските кабелни телевизии. :cool: Тогава участвахме аз и моите коежки от ОЦ "Психея" в шалатанските предавания за "феномени". :ph34r: След това се разграничихме от комерсиалния окултизъм и преминахме на друго ниво. :(

Редактирано от Светослав Иванов (преглед на промените)

Що не ходят да копаят?

Щото не са егоисти да мислят само са собственото си материално благополучие.

Призванието им е да помагат на хора изпаднали във временно затруднено положение.

Има моменти в които нито попа, нито психолога, нито доктора са съгласни да ти помогнат да преживееш мъката, тъгата, скръбта, разочарованието и безизходицата. В такиви моменти клиентките се чувстват сами, изоставени от уж обичащият ги бог, изоставени от роднини които им викат да вземат да се стегнат и да не реват. И тогава, за техен късмет, една съседка ще им похвали една врачка, която много познавала на карти или на къфе или на боб. Отива клиентката при врачката и там получава жадуваното разбиране на нейния проблем, там врачката не я кара да се държи като "мъж" , ами я оставя да си поплаче, да си излее каквото й лежи на сърцето. Врачката се показва съпричастна към начина по който клиентката преживява трудностите в живота й. Но за разлика от психологът, който се опитва да я връзуми да приеме нещата такиви каквито са, врачката предлага на клиентката НАДЕЖДАТА че всичко ще се оправи да е както преди. По този начин врачката спестява на клиентката една почти сигурна депресия, предпазва я от опит за неуспешно самоубийство.

Коравосърдечните роднини ще се скрият зад етично-морални псевдопринципи и ще заклеймят врачката че е измамничка, лъжкиня, мошеничка, шарлатанка и т.н. Обаче на клиентката не й пука за тези роднини, които с нищо не са й помогнали. Тя, клиентката си знае че е намерила в лицето на врачката една нова истинска приятелка, на която може да се довери като на сестра и която ще й помогне и следващия пък - когато съдбата я удари безпощадно жестоко.

Ама ти господине sliderum, освен че не ги разбираш тези работи с човешките взаимоотношение и не ти и пука за слабите духом. Ти си неспособен да разбереш че врачката й прави добро на клиентката като, й обещава нереалистично развитие на нещата в бъдеще. Ти си мислиш че човешката психика е като компютрите, за които е достатъчно да назубриш точни чифри и почваш да им разбираш. Ама то не е така с хората. Хората не са машини, не се подчиняват на сухи техничарско-математически формули. Хората не са роботи като този от аватара ти.

1. Не е етично да лъжат, че имат феноменални умения, церят всякакви болести и помагат при всякакви проблеми.

2. Може би трябва да да връщат парите на клиента, ако не са си свършили работата?

3. Дали им е вкусен салама от кварталната бакалия купен с пари, получени чрез измама?!

1. Еми то и попа лъже че било имало господ, лекарите лъжат че разбират от всички болести, техниците лъжат че могат всичко да поправят и т.н.

2. Като почнат докторите да ти връщат парите когато не са те излекували, като почнат психолозите да ти връщат парите когато не са ти помогнали, като почнат адвокатите да ти връщат парите когато си изгубила дело, тогава си искай парите и от врачките и от поповете и от политиците даже ако щеш.

3. Еми измамата си я поръчвате вие клиентките които имате нужда от врачката. Също както когато си правите пластична хирургия , на вас ви е потребно да ви излъже някой че ще станете по-хубави, така е и при врачките. На вас клиентките ви трябва магическо разрешение на проблемите ви. На мен като не ми трябват нито божества нито магии, при повете не ходя да им целувам ръка и при врачките не ходя да ми гледат на карти. Обаче съм придружавал и съм водил по моя инициатива жени при врачки, да им гледат на карти. Щото съм любознателен и ми е интересно как работят врачките и как успяват да им познават на клиентките, след като е ясно че ясновидство няма и е невъзможно да се предскаже по поръчка бъдещо събитие със сигурност.

Няма врачка която да може да познае по поръчка точно кой двигател на кой самолет и кой ден ще се повреди. Но има много врачки които са се изучили да налучкват много добре как ще се развият събития свързани с междуличностните отношения между хората. Да речеме от 100 клиентки които са я посетили, тя врачката ще е познала на 70 как ще се развият отношенията й с важните за нея хора. Не се знае предварително на кои от 100-те ще е познала, но е доказумо статистически, че ще е познала на много повече хора, ако я сравняваш, нея врачката, с други обикновени човеци които се опитват да предсказват същите събития.

Та врачките са умни, прозорливи, талантливи, съпричастни и големи тарикатки.

Много хора са ми казвали(дори и баща ми), че Господ е дал екстрасенските умения на определени хора с определена цел и те не трябват да се възползват от тези си умения, за лична изгода...

Хората са си създали идеята за съществуването на божества, защото слабите духом имат потребност от екзистенциални патерици.

Опитай се да си представиш за половин час че божества няма и тогава разсъждавай пак относносно врачките. Може пък да ти проблесне и да видиш в какво се състои истинския им талант.

После му удряш една молитва за прошка за прекараните 30 минути в състояние на безбожие и няма страшно, няма да те прати свети петър в ада, не бой се.

• Автор

Но има много врачки които са се изучили да налучкват много добре как ще се развият събития свързани с междуличностните отношения между хората. Да речеме от 100 клиентки които са я посетили, тя врачката ще е познала на 70 как ще се развият отношенията й с важните за нея хора. Не се знае предварително на кои от 100-те ще е познала, но е доказумо статистически, че ще е познала на много повече хора, ако я сравняваш, нея врачката, с други обикновени човеци които се опитват да предсказват същите събития.

Та врачките са умни, прозорливи, талантливи, съпричастни и големи тарикатки.

Умните са твърде малко.

По-голямата част от врачките са хитри и добри психолози. Особено циганките! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif

и няма страшно, няма да те прати свети петър в ада, не бой се.

Дали "Адът" не е по-добро място за живеене от България? Защото и от там, а не само от "Рая", никой не се е върнал у нашето отечество...

Публикувано изображение

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

Тъй като вие обсъждате врачките, а не врачовете, няма да изкажа мнение. :halloween9: А иначе с Боряна Тотева през 2002 - 2004 г. често се виждахме из варненските кабелни телевизии. :cool: Тогава участвахме аз и моите коежки от ОЦ "Психея" в шалатанските предавания за "феномени". :ph34r: След това се разграничихме от комерсиалния окултизъм и преминахме на друго ниво. :halloween10:

Ти си по-опасен от шарлатаните които не вярват нито в божества нито в ясновидство, ами само прибират пари за развалянето на магии.

Опасен си защото си като заразно болните, можеш да промиеш мозъка на нормален човек, с цел да го накараш да тръне по твоя път на заблуди.

Даже и никога повече и стотинка да не взимаш от никого , ти си хиляда пъти по-опасен от врачките които скубят умерено пари от тези които могат да си плащат. Твоето занимание е сектоподобно.

В България си има официална християнска православна църква, няма нужда никой да тръгва по твоя път.

Редактирано от Мес (преглед на промените)

• Автор

Ти си по-опасен от шарлатаните които не вярват нито в божества нито в ясновидство, ами само прибират пари за развалянето на магии.

Опасен си защото си като заразно болните, можеш да промиеш мозъка на нормален човек, с цел да го накараш да тръне по твоя път на заблуди.

Даже и никога повече и стотинка да не взимаш от никого , ти си хиляда пъти по-опасен от врачките които скубят умерено пари от тези които могат да си плащат. Твоето занимание е сектоподобно.

В България си официална християнска православна църква, няма нужда никой да тръгва по твоя път.

Щом подкрепяш врачките, подкрепяй ги всичките, иначе няма да е справедливо.

За всяка врачка си има клиенти! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif

Щом подкрепяш врачките, подкрепяй ги всичките, иначе няма да е справедливо.

За всяка врачка си има клиенти! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/smile.gif

Ама ако врачката е младичка и засукана, аз и на други работи ще искам да ми гледа - не само на ръка...

Ама ако врачката е младичка и засукана, аз и на други работи ще искам да ми гледа - не само на ръка...

Само безопасно гледане обаче. :halloween10:

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

В България си официална християнска православна църква, няма нужда никой да тръгва по твоя път.

Кой вярва в православната църква в България и изобщо в религията:

Според изследването на Eurobarometer Poll 2005, в България само 40% вярват в Бог, други 40% вярват в „нещо като дух или витална сила“, а 13% не вярват в нито едно от горните, тоест 13% от българите са атеисти. А според изследването „Европейско изследване на ценностите“ на „Българска социологическа асоциация“ през 2009, 21,7% от българите заявяват че не вярват в Бог. Съществуват обаче мнения, че атеистите са повече от 25% от българите.

Няма официална статистика на броят атеисти в България, тъй като в националните преброявания досега не е давана възможност те да бъдат преброени като такива. В преброяването през 1992 е било дори изрично забранено преброяваният да се самоопредели като "атеист" или "невярващ". В преброяването през февруари 2011 за първи път има възможност гражданите свободно да се самоопределят като "нерелигиозни" и "нямащи вероизповедание" (резултатите се очакват през лятото на 2011).

http://bg.wikipedia....%B7%D1%8A%D0%BC

Редактирано от Светослав Иванов (преглед на промените)

Умните са твърде малко.

По-голямата част от врачките са хитри и добри психолози. Особено циганките! :ph34r:

Е ако не са умни, няма как да изкарват успешно пари.

Аз съм водил ( през 1988г. ) студентка по психология ( на края на втори курс беше ), при една дърта циганка да й гледа на карти. Обаче дъртата като ни е видяла през прозореца че сме двама млади и хубави и казала на дъщеря си да ни излъже че я няма. Та младата циганка гледа на карти на студентката по психология. И успя да я убеди че много познава, без да я познава, без никога да я е виждала. Искаше още 10 лв за да развали една магия, която е била направена на майката на студентката. Ама аз понеже не исках да ги давам тези 10 лв ( бях обещал че аз плащам всичко на студентката ) и рекох че ще се върнеме пак ама когато дъртата е там, тя да ни "помогне". После в колата й се карам на студентката че се е хванала на въдицата, ама тя ми отговаря че оная е познала че майка й е била оперирана и също че има проблеми със сърцето. Значи за студентката по психология, която се е дипломирала успешно, предполагам че си на мнение че е умна, нали ? Щом като е завършила висше образование не може то така да я броиме за глупава, а ?

Пък майката на студентката още си е жива, не е умрала от магията. Гледа си даже двете внучета.

Та когато нямаш някакъв сериозен проблем, за който да разкажеш на някоя врачка, тя ще се опита пак да ти прибере паричките, щото трябва да яде всеки ден.

А при дъртата бях карал майката на един роднина, да й каже дали ще успее да забременее и да роди най-после дете снахата. Роднината се бил напил и казал на булката му че една врачка му била гледала и му казала че жена му е бездетна. Те врачките така не лъжат, ама той явно е подготвял терена да се отървава от нея да я гони. Та булката му реве при свекърва си, рони крокодилски сълзи че ще я изгони мъжът й от хубавата къща. И свекървата ме моли да я карам спешно при дъртата циганка. Там като отидохме, дъртата циганка се оказа страхотна професионалистка, от много високо ниво. Вместо да почне да гледа на карти веднага, първо изслуша баш по жески и по сестрински свекървата за какво е дошла, като откликваше с разбиране на думите й. Показваше едно театрално съпричастие с тревожността на свекървата, абе направо шапката да ти падне. И разбира се хвърли картите и отсече че ще роди момче булката със 100% сигурност. Връща се свекървата при снахата, разказва й какво е предрекла дъртата майсторка, ама оная пак реве. И го чакат роднината да се върне от работа и му разправят какво е казала врачката. Оня се улезил до ушите ( усмихнал се от радост ) че щяла да му роди момче булката. И като по чудо успяли да направят много бързо едно бебе, без да прави спантанни аборти булката. Само дето се пръкна момиченце. Тюх да му се невиди, не било момче, язък !!! Роднината се прекара че е повярвал на врачката. Обаче врачката спаси положението и помогна на свекървата да се уреди с внучка и на булката да стане майка и да не я изгонят от хубавата къща.

Никаква докторица, никаква психоложка, никакъв поп не са били в състояние да я свършат тази работа, дето врачката е успяла да им подейства на спихиката и на булката и на мъжа й, да спрат с напрежението и съмненията , да се отпуснат , да се зарадват и да го износи оная бебето до края на бременността ( 9 месеца ).

Само дето, аз нямах късмет да гледа дъртата циганка на студентката по психология, па да й предскаже светло бъдеще с един младеж който й е бил много навит да й направи бебе. А я бях завел студентката с тайната надежда, че дъртата циганка, като й разкажа че съм придуржавал майката на едни роднина да й гледа за проблеми за спонтаните аборти на снахата й, ще вземе да се сети ( дъртата ) каквато е хитруша, да ме уреди и мен с едно бащинско щастие. Студенката не ме искаше да се жениме, щото предпочиташе да живее при майка си , в един град който е далече от София. Тя си мислеше че ако се омъжи за мен, ще стане така че ще трябва да живее в София. Сестра й се прекарала та се омъжила за софиянец, който уж бил обещал че като си изработи годините от разпределението му като инженер в София, после щяли да отидат да живеят в града от където са двете сетри. Ама оня пасле се сетил, че не искал да започва от нула кариерата си на ново място, пък и с връзки бил станал някакъв шеф там кадето е и така. Сестра й и до ден днешен си е в София.

Та от врачките си има голяма полза, трябва си само да има късмет човек да попадне на някоя дето ще му свърши работа. Аз го нямах този късмет и понеже не съм "екстрасенс" "ясновидец", не съм предвидил че дъртата циганка ще ни прати дъщерята да се учи на занаят на нас младите. После се скъсах от яд, че не съм се сетил да си опеча работата, да отида предварително при дъртата , па да й да дам 500 лв. за да ми свърши работа както на мен ми трябваше. Да предскаже на студетката ще я чака пълно щастие с мен като в приказките за принцове и принцеси. А студентката щом се хвана на въдицата на младата циганка, с 98% сигурност е щяла да повярава на дъртата.

Ама съдба, кво да правиш. Било ми е писано за Белгийка да се женя.

Редактирано от Мес (преглед на промените)

Кой вярва в православната църква в България и изобщо в религията:

Според изследването на Eurobarometer Poll 2005, в България само 40% вярват в Бог, други 40% вярват в „нещо като дух или витална сила“, а 13% не вярват в нито едно от горните, тоест 13% от българите са атеисти. А според изследването „Европейско изследване на ценностите“ на „Българска социологическа асоциация“ през 2009, 21,7% от българите заявяват че не вярват в Бог. Съществуват обаче мнения, че атеистите са повече от 25% от българите.

Няма официална статистика на броят атеисти в България, тъй като в националните преброявания досега не е давана възможност те да бъдат преброени като такива. В преброяването през 1992 е било дори изрично забранено преброяваният да се самоопредели като "атеист" или "невярващ". В преброяването през февруари 2011 за първи път има възможност гражданите свободно да се самоопределят като "нерелигиозни" и "нямащи вероизповедание" (резултатите се очакват през лятото на 2011).

http://bg.wikipedia....%B7%D1%8A%D0%BC

Еми гласоподавателите вярват, та заради това политиците бивши партийни комунисти се правят на набожни днес.

Аз не вярвам на богчета и богинки, закоравял атеист съм.

Обаче, по-малкото зло е да вярват хората в каноните на православната църква, отколкото да се заплесват по секти разни. Щото в сектите направо промиват мозъци яко и ти прибират всичко каквото имаш, ставаш им доброволен роб.

Преди 1989г. не съм забелязъл да е имало чак толкова много вярващи хора, както го изкарват по статистиките сега.

Тогава комунистите не даваха да се ходи на църква и който се прекарваше да се прави на набожен, после нямаше никакви шансове да си намери добра служба. Та огромното мнозинство от хората не се заплесваха по религията.

След 1989г. понеже почна да се сменя общественият строй и почнаха да дърпат конците едни скрити сили, за които най-важното нещо е да се отърват от комунизма, та са го измислили да връщат яко религията. Отвориш български новинарски и сайт и кво да видиш, днес било некакъв си набожен празник който е известен от хилядолетия вече, ама това било новина. Пускаш си телевизора и кво да видиш, показват освещаване на чисто нова сграда на университет, събрали се там попове, политици и разни кибици да ги снимат за по новините. Та на хората им се наблъсква в съзнанието насила да вярват в божества. Във Франция няма такиви работи. Ама там не е имало комунизъм, та не им трябва да се правят насила на набожни.

Тука при мен, в Белгия, социалистите са му измислили цаката как да се борят с влиянието на католическата вяра. Внасят си хора от други вероизповедания, дават им белгийско поданство и те после гласуват за тях. Освен това толерират яко всякакви заплесвания по други религии, които не са секти а ги има някъде като основни в Азия например. Целта на сациалистите е да разделят вярващите на възможно повече и по-малки общности, та да се сведе до минумум тежеста и влиянието на католическата църква. Има синагоги, има джамии, има будиски храмове и разни други.

Преди няколко дена показват на обяд по новините по обществената телевизия ( контролирана точно от социалистите ) репортаж за йога щуротии. Гворителката е мароканка , моля ви се. Та тая мургавата представи кусовете по йога, като нещо съвсем безобидно и препоръчително занимание. Показваха някаква адвокатка даже да обяснява що го практикува, даскал по йога дето ходер всяка година в Индия за си доучва нещо там. Абе изобщо, направо си личи как се опитват да отплесват неуверените набожни да преминат от католическа вяра, във вяра в чакри. Щото в една от залите в които бяха снимали репортажа си висеше на стената седнал човек и 7-те му чакри нарисувани, да си ги изучават и да се "обогатяват" духовно католиците.

Така е, който владее медиите, той промива мозъци в удобната за него посока на вярване.

По частните телевизии пък си пускат врачки, за да могат да си продават по-скъпо рекламното време следобед.

• Автор

Попаднах на предсказанията на една популярна не само у нас, но според самата нея и в Италия врачка, която винаги е твърдяла, че познава на 100 % .

Теодора Стефанова: Две силни жени ще поемат управлението на България

Публикувано изображение

До премиера Бойко Борисов ще застане умна и силна първа дама, прогнозира гадателката от Апенините. Две силни жени ще застанат начело на България.

Едната ще бъде премиер, а другата президент. И двете ще окажат силно влияние върху развитието на страната. Това обаче няма да се случи в близката година, а през 2019-2020 година. Тази смела прогноза за предстоящо “женско царство” в управлението на държавата направи пред БТВ гадателката на италианския премиер Силвио Берлускони Теодора Стефанова.

За бъдещите избори гадателката е категорична, че ГЕРБ печели президентските, а на местните след балотаж. Периодът преди изборите ще бъде наситен от скандали, разправии и конфликти, ноте няма да разклатят силното управление на Бойко Борисов.

Ще доведат обаче до смяна на още министри, ще паднат глави и на зам. министри, предрече Стефанова. Съдебната система ще се стабилизира и ще се сложи край на конфликтите й с МВР. Това ще се случи още през следващата година. До премиерът пък Бойко Борисов ще застане умна и силна жена. БЛИЦ припомня, че в края на миналата година екстрасенската от Апенините предрече, че през 2011 Станишев и Борисов ще се задомят

Теодора разкри, че до края на годината ще издаде уникална книга с прорицания за отделни държава от света – какво ще се случи с икономиките им, инвестициите, общото им социално развитие.

Ако я прочете, всеки човек ще може да се ориентира какво да предприеме, къде да отиде да живее и как да подреди живота си в перспектива.

Теодора Стефанова разкри още, че от тази есен скандалната съпруга на убития бос на Мултигруп Дарина Павлова започва свое голямо шоу в Италия, на което ще бъде продуцент. За пореден път ясновидката потвърди, че в бъдеще Дарина и Берлускони ще заживеят заедно.

На 16 октомври 2009 година, също по БТВ, Теодора Стефанова твърди: 100% Берлускони ще направи инвестиция в българския медиен пазар...Това още не е станало. Освен това заявява: "Една лична прогноза за Бойко – догодина ще му е решаваща да увенчае личния си живот. Няма да ме питате с кого, какво – казвам само, че 2010 г. му е подходящата година". В интервю за вестник "Шоу" и агенция БЛИЦ на 13 юни тази година министър-председателят каза, че ще се ожени след пет години, за да има първа дама, когато се кандидатира за президентските избори..."Ще се променят много закони, Конституцията дори. 2011 мисля, че ще влезе еврото"- изхвърля се Теодора, самообявила се за гадателка на Силвио Берлускони. Тя преповтори за кой ли път "предсказанието" си, че Дарина Павлова и Силвио Берлускони ще заживеят заедно.

Както агенция БЛИЦ писа, Дарина Павлова печели по 15 милиона евро на година от хотели и фирми в България, завещани й от убития през 2003 година Илия Павлов. С част от тях тя купува луксозна вила в съседство с къщата на Берлускони на остров Сардиния - това естествено поражда въпроси богатата вдовица не се ли опитва да сваля прословутия Казанова, известен със слабостта си към много млади момичета. Пред експремиера Сергей Станишев преди заседание на Съвета на Европа италианският премиер не коментира Дарина, а отбелязва, че има хубава дъщеря Паола. Тя завърши тази година гимназия във Вашингтон.

БЛИЦ

Тази и тя една измислена,нищо не познава

Публикувано изображение

• Автор

Тази и тя една измислена,нищо не познава

Публикувано изображение

Да, но самочувствие и наивни, но богати клиентки има! :)

"Теодора Стефанова: Две силни жени ще поемат управлението на България"

За Бойка Борисова и Цветелина Бориславова - попадение 100%!

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

с пари, спари -ама будали :lol6:

Не са будали, така си правят реклама и печелят в пъти повече от това дето са дали на врачката. :lol6:

• Автор

Разговор с известната ясновидка Николета Йорданова

http-~~-//www.vbox7.com/play:d20997c12b

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.