Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За врачките....

Featured Replies

Ясновидката Николета разревана при Милен Цветков

th_92032-1.jpg

Разревана и силно разстроена ясновидката Николета Йорданова коментира в „Часът на Милен Цветков“ своя апокалиптичен пост за настъпването на ад в България след 20 дни. По думите й, тогава нещата тепърва ще започнат, като тъмната сила ще се материализира във вид на дявола, който ще гори българския лев, а катаклизмите ще са няколко в едно. „Не казвам точно, че на 25 февруари, а че след 20-ина дни ще започне от момента на постването на моя пост. Няма нищо общо точно определената дата. Постът е на 5-ти или 6-и. Оттогава не мога да се успокоя. Видях една сутрин тъмната сила как се струпва като облак върху самия парламент, материализира се в дявол и казва, че самият парламент и министерството са го повикали. Не знам от кое министерството. Дяволът гореше парите. Видях хора, които падат по улиците, гладни. Хора с куфари, бягат нанякъде. Имаше катаклизми, представих си войната в Украйна, защото това го предсказах“, каза Николета.

Преди дни нелеп пост на Николета Йорданова от предаването „Ясновидци” стана повод за „всенароден протест” във Фейсбук срещу нея. Врачката публикува на стената си предсказанието: „След 20 дни в България ще настъпи ад!” Вместо да притесни някого обаче, Николета стана обект на подигравки. Много от хората недоволстваха и от това, че сее паника.
„На хората ще им взимат колите и жилищата. Хора няма да имат пари да си купят насъщния. Усеща се като мирис на нещо изгоряло. Нещата са няколко в едно. Войната в Украйна няма да свърши, тя тепърва ще продължи и се притеснявам да не дойде насам. Също има опасност и от Турция. Притискат България тотално. Опасност идва и от парите. Осемте милиарда, които искат да ги вземат в евра, са пълен абсурд. Ако това бъде направено, България ще бъде срината“, каза още ясновидката.

По думите й, тя е от една седмица в нервна криза. Така тя усещала, че наближава катаклизъм. Ясновидката поясни, че всички ясновидци не трябва да се слагат под един знаменател, защото те са като лекарите – един е зъболекар, друг е гинеколог, трети е вътрешни болести. "Аз усещам катаклизмите. Тези неща, като бедствия, които идват в България или в световен мащаб. Там съм най-силна, а не да гледам на хората животите. Тоест и там съм добра, но при катаклизмите изпадам в нервни кризи. Така стана както със село Бисер, така и с Кулите близнаци. Катаклизми като бомби усещам предварително и ми става адски гадно", добави Николета.

actualno.com

мале мале Бог да ни е на помощ

:help:

• Отговори 898
  • Прегледи 149,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

64_big.jpg

Ясновидката Николета разревана при Милен Цветков

th_92032-1.jpg

„На хората ще им взимат колите и жилищата. Хора няма да имат пари да си купят насъщния. Усеща се като мирис на нещо изгоряло. Нещата са няколко в едно. Войната в Украйна няма да свърши, тя тепърва ще продължи и се притеснявам да не дойде насам. Също има опасност и от Турция. Притискат България тотално. Опасност идва и от парите. Осемте милиарда, които искат да ги вземат в евра, са пълен абсурд. Ако това бъде направено, България ще бъде срината“, каза още ясновидката.

actualno.com

мале мале Бог да ни е на помощ

:help:

Може би ще има хора, които ще загубят колите и жилищата си поради невъзможност да изплатят кредитите, които са взели.

Вероятността от повишаване на безработицата също не е малка.

Това го знае всеки българин.

Известно ни е и това, че войната в Украйна ще продължи.

Опасността, която идва от Турция са бежанците, които не сме в състояние да издържаме без помощ от ЕС, каквато не получаваме.

И това го знаем.

Притискат ни от Изток и Запад - знаем го отдавна.

Не е разумно да се теглят тези милиарди, знаем и това.

Всъщност Николета не прави никакво предсказание, а споделя опасенията си, които не са чужди на повечето българи.

Докторът беше писал някъде в темата, че тя му е пациентка, има психичен проблем и сигурно е нормално да изпада в нервни кризи.

Не е виновна тя, а тези които тиражират "ясновиденията" ѝ.

Най-доброто, което можем да направим е да не изпадаме в паника след всяко апокалиптично предсказание.

Каза "съдийката" и падна в дупката.

Каза "съдийката" и падна в дупката.

Моля, обясни какво искаш да кажеш с това изречение.

Може би ще има хора, които ще загубят колите и жилищата си поради невъзможност да изплатят кредитите, които са взели.

Вероятността от повишаване на безработицата също не е малка.

Това го знае всеки българин.

Известно ни е и това, че войната в Украйна ще продължи.

Опасността, която идва от Турция са бежанците, които не сме в състояние да издържаме без помощ от ЕС, каквато не получаваме.

И това го знаем.

Притискат ни от Изток и Запад - знаем го отдавна.

Не е разумно да се теглят тези милиарди, знаем и това.

Всъщност Николета не прави никакво предсказание, а споделя опасенията си, които не са чужди на повечето българи.

Докторът беше писал някъде в темата, че тя му е пациентка, има психичен проблем и сигурно е нормално да изпада в нервни кризи.

Най-доброто, което можем да направим е да не изпадаме в паника след всяко апокалиптично предсказание.

преди малко го гледах въпросното предаване и наистина действа потискащо

:(

преди малко го гледах въпросното предаване и наистина действа потискащо

:(

Естествено, че така действа!

Малко са ни лошите новини...

Естествено, че така действа!

Малко са ни лошите новини...

сетих се за Емил Лещански - дето беше паникьосал Хасково, искаха да го съдят хората

та и тая и тя ако не познае

не че съм чула да има осъден де

сетих се за Емил Лещански - дето беше паникьосал Хасково, искаха да го съдят хората

та и тая и тя ако не познае

не че съм чула да има осъден де

Всеки има правото да направи предсказание, но дали ще му се даде публичност, зависи от медиите.

Така че, правилно е да се съдят медиите, а не тези, които са направили предсказанието.

Всеки има правото да направи предсказание, но дали ще му се даде публичност, зависи от медиите.

Така че, правилно е да се съдят медиите, а не тези, които са направили предсказанието.

това е едно от оръжията на Антихриста - медиите

• 2 седмици по-късно...

това е едно от оръжията на Антихриста - медиите

Ето какво "изстреля" днес "Стандарт":

Ясновидката Николета: Хора, молете се за България на 21 март!

Познах за фалкона на Бойко, виждам го президент

В противен случай ни грозят мизерия, бедствия и конфликти, смята Йорданова

"Молете се за България на 21 март!", това призовава ясновидката Николета Йорданова. Тъмни облаци са надвиснали над страната - грозят ни бедност и катаклизми, предупреждава гадателката. 21 март 2015 г. обаче ще е най-силният ден през цялата година, защото тогава се отварят порталите към астрала. "Ако на тази дата всички хора се обединят и цял ден мислят положително, то те могат да помогнат кармично на България да се стабилизира. Всяка една секунда е възможно съдбата да се преобърне от негативна в положителна, затова има думата "чудеса". Не всичко е загубено и може да се промени. Но трябва да има молитви за България на 21 март!", призовава Николета.

Заплаха от фалит тегне над България. Думите не са на финансовия министър, а на ясновидката Николета Йорданова. "Виждам фалит и мошенически истории. Ще окрадат България!", категорична е гадателката, която, подобно на опозицията, е скептична за дълга от 16 млрд. Според нея политиците гледат "кой колко да вземе и да докопа от кокала, без да мисли за народа".

Николета вещае времена на бедност и драстичен скок на цените. "Майката орлица, която си гледа семейството, гледа да накупи всичко нужно за домакинството, за да й е спокойно. И аз направих така. Докато все още са ниски цените, се презапасих - брашно, олио, ориз, захар, боб и леща. Взех и за животните 150 кг храна", споделя ясновидката. Затова съветва и хората, които имат възможност, също да го сторят. "Навремето, преди много години, понеже свекърите ми правиха адски много магии, бяхме стигнали под нулата. Затова след като пазарът в Червен бряг свършеше и се свечереше, аз обикалях и обирах каквото имаше останало под масите - я чушчица, я краставичка. Обикалях вечер, за да не ме види никой, за да събера продукти и да сготвя. До там съм стигала! Такъв глад и мизерия, но въпреки всичко съм си гледала семейството", спомня си за тежките времена Николета. По думите й мнозина българи ще преминат през такъв тежък период. "Сега има много такива хора, но ще станат още повече. Много лесно и бързо цените ще се вдигнат", вещае гадателката. Тя обаче не може да каже защо ще се случи този драстичен скок и дали няма да се дължи на въвеждането на еврото у нас. "Нямам си на идея, но знам, че

Дяволът гори парите

и гони българите от България, а това е свързано с политическа и икономическа криза", категорична е ясновидката.

Николета има и друга тревога - според нея в България е пълно с джихадисти. "Ето, че вече и по медиите се гърми, че много са влезли у нас покрай сирийските бежанци. Страх ме е да не стане тук бойно поле!", тревожи се ясновидката. По думите й е въпрос на време нашите държавници да овладеят ситуацията, инак войната е неизбежна. "Дано да успеят! За какво плащаме тия данъци?". Тя се оплаква, че са отказали на майка й енергийни помощи, защото дъщеря й била известна ясновидка, а е само със 120 лв. пенсия. Николета е категорична, че ако не се вземат мерки, ще има война у нас. "Длъжна съм да предупредя, защото после ще кажат каква ясновидка си ти, видяла си го, а не си казала. Това ми е работата, да кажа, за да реагира който трябва", споделя ясновидката. Според нея проблемът е, че страната ни е дала бази на САЩ и политиците ни винаги са били на грешната страна, защото са продажници. "Кери дойде, за да опипа ситуацията и да види за какво става дума". Тя не вижда край на войната в Украйна и тя ще продължи дълго време с бунтове. "Путин го е яд, че не му играят по свирката - като Бойко", категорична е гадателката. Според нея името на следващия президент на България ще е Бойко Борисов. Кой обаче ще заеме премиерския пост не може да посочи

но със сигурност пак ще е от ГЕРБ .

Според нея е възможна и смяна на министри през 2015 г. Гадателката подчертава, че е предупредила, че ще има атентат срещу Бойко Борисов и това е станало - повреденият колесник на правителствения самолет. "Не беше техническа повреда, а атентат. Поръчката е дошла отвън, знам и от кого, но няма да кажа. Но задължително ще пробва пак. Но този път ще е с черен брониран автомобил - или катастрофа, или обръщане", предрича Николета. Тя посочва, че това се прави умишлено, за да се откаже Борисов от политиката и да се оттегли. "Искат да го е страх и да го прогонят!", категорична е гадателката.

Освен беднотия през 2015 г. Николета вижда и нови бедствия. "Предупреждават хората да си правят застраховки, защото покриват 50 на сто от пострадалото имущество. Чакат ни още катаклизми и те не са случайни, планетата ни става на яйце, леко се усуква, островите започват пак да се събират", обяснява ясновидката. Затова призовава на 21 март всеки да отдели минутка, за да се помоли за България.

Копирано от standartnews.com

http://www.standartn...art-274497.html

No Comment

сега пък 21-ви март

таман станаха 20 дена от 5 февруари

сега пък 21-ви март

таман станаха 20 дена от 5 февруари

Сигурно са и прошепнали нещо друго ;)

Но днес се случи нещо, което на мен никак не ми харесва - НС одобри вземането на заема, поискан от правителството...

Редактирано от Мойра (преглед на промените)

Сигурно са и прошепнали нещо друго ;)

Но днес се случи нещо, което на мен никак не ми харесва - НС одобри вземането на заема, поискан от правителството...

мда, май ще се окаже права за беднотията, то не че има на къде повече де ама и сега с тоя заем...

Врачките се втурнаха да следват психология
Така по-лесно манипулират клиентите си

Врачки, нумероложки и ходжи се записват да учат психология в университет, за да имат повече професионална тежест и да придобият нови знания и умения за манипулиране на жертвите си. Това пише „Монитор”, позовавайки се на преподавател в търновския университет.

Притежаващите свръхестествени способности обикновено били жени на възраст над 35-40 години. Те се записвали в магистърските курсове по психология за неспециалисти. Така всеки, притежаващ някакво друго висше образование, може да учи допълнително и психология.

Самите врачки имали и други професии. Сред тях имало икономисти, инженери, финансисти и дори учители. Някои от тях в разговор с колегите си споделяли, че са били съкратени от работа и затова се наложило да прибегнат към врачуването. Други пък признавали, че държавната заплата от 500-600 лв. не им стига доникъде и затова чрез гледане в отвъдното, бъркане и разваляне на уроки и магии те си докарвали една доста прилична сума.

Бивша служителка в банка пък споделила с колегите си, че след като я съкратили, започнала да се занимава с гледане по телефона. „Звъни някой и иска да му гледам. Казвам му: „Чакай да хвърля картите Таро да видим какво ще ти покажат”. След това ходя, мотая се, пия кафе, пуша цигари 5-10 минути, а през това клиентът чака на телефона. Той не знае, че минута разговор на този телефон е 2,40 лв. На месец мога да си докарам и до 2-3 хил. лв., че и повече”, хвалела се бившата банкерка.

На повечето от врачките и екстрасенсите дипломата от университета всъщност им трябвала, за да могат във визитките си да напишат „магистър психолог” и да имат повече тежест. Други пък споделяли, че наученото ще им помогне да вникнат по-добре в психиката на клиентите и за по-изкусното им манипулиране.

Търновски психолози обясняват, че повечето от врачките са изключителни психолози и без да са карали курсове или да имат магистърска степен. Те имали вродено чувство да усетят човека срещу тях по цялостното му поведение: маниери, жестове, глас, тембър, поглед. Само за 5 минути разговор те вече знаели къде са слабите му места и го удряли именно там с изпитаните приказки за черна магия, родово проклятие, уроки и други лоши влияния.

http://www.dnes.bg/o...hologiia.255856

Безработицата и мизерното заплащане помагат броя на врачките да нараства с всеки изминал ден.

Търновски психолози обясняват, че повечето от врачките са изключителни психолози и без да са карали курсове или да имат магистърска степен. Те имали вродено чувство да усетят човека срещу тях по цялостното му поведение: маниери, жестове, глас, тембър, поглед. Само за 5 минути разговор те вече знаели къде са слабите му места и го удряли именно там с изпитаните приказки за черна магия, родово проклятие, уроки и други лоши влияния.

при мен обратното - изобщо не им трябват 5 минути -

за да разберат че не е човека за тях

:D

• 1 месец по-късно...
Псевдолечителка изкара 12 000 лв. от болен човек, представя се за преподавател в БАН
Image_4728099_407.jpg

Снимка: Нова телевизия

Псевдолечителка изкара 12 000 лв. от болен човек. Тя се представя за преподавател в БАН. Освен това била завършила калифорнийски университет и лекува уши. Специализирала се в болести в областта на главата. Сега измаменият я съди, съобщи Нова телевизия.

Става въпрос за самопровъзгласилата се за лечителка Летия. До услугите на „големия доктор”, мъжът прибягва, след като специалисти казват, че загубата на слуха му е нелечима. Според псевдолечителката Виолетка Димиева обаче лек имало - енерготерапията.

"Поставя ръката на болното място и прави едно леко триене и задържа ръката в една чупка, може би на 120 градуса – китката, и казва усещаш ли затопляне. И така 20 минути. Като свърши процедурата ми казва - за този цикъл, който направих четири дни, дължиш 2000 лв.”, разказа пред екип на Нова измаменият.

Проверката в РЗИ обаче показа, че Летия категорично няма право да лекува. Освен чрез енерготерапия, самопровъзгласилата се за американски професор лекувала слуха на пациента си и като прекъсвала генетичните връзки с роднините му. След като прекъсне връзките на планетарно ниво, трябвало да направи и защити на пациента, за да гарантира доброто му здраве и успех в бизнеса.

И така след 25 процедури и 12 000 лв. за лечение, мъжът не усеща промяна и продължава да не чува. Решава да провери дали наистина Виолетка работи и преподава на студенти в БАН. Оттам се оказва, че не са чували за нея.

И въпреки твърденията, че е световнопризнат американски професор, Виолетка не пожела да снимаме дипломите й. Щяла да ги покаже в съда. Измаменият мъж пък вече е потърсил правата си пред българските власти. Образувано е досъдебно производство. От регионалната здравна инспекция в града, в който живее, са му отговорили, че Виолетка няма право да практикува нетрадиционна медицина. Потвърдиха го и пред нас.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4728098

http://vbox7.com/play:900de27c8f

Помня Летия от времето, когато съществуваше Канал 2001 и все още ми беше любопитно да гледам изявите на т.н. феномени.

Тогама тя се представяше за маг, владеещ египетската и още куп магии.

Кога и защо се е преквалифицирала в лечителка не знам, но това, което е направила е престъпление.

За тези, които си позволяват да лекуват без да имат право да практикуват нетрадиционна медицина, наказанието би следвало да е затвор + голяма глоба.

Още за "феноменалната" Летия.

Ето и страницата на Летия във Фейсбук.

сетих се за "всемирната лечителка" Даниела Ефремова Бог да я прости

то за мъртвите или добро или нищо ама почина от рак

http://skandalno.net/pochina-vrachkata-sharlatanka-ot-gospod-16243/

докато не се приеме закон няма да се отървем от тез шарлатани

на медиите не им пука че ги популяризират, нали си пълнят гушите

• 1 месец по-късно...

Скоро ми предсказаха на кафе много хубави неща,но не знам дали да вярвам или не.Започнах усилено да работя,за да се сбъднат нещата,които уж до август месец трябва да се случат. Какво мислите по тия мои терзания-да вярвам или не?

Скоро ми предсказаха на кафе много хубави неща,но не знам дали да вярвам или не.Започнах усилено да работя,за да се сбъднат нещата,които уж до август месец трябва да се случат. Какво мислите по тия мои терзания-да вярвам или не?

Излъганата надежда боли повече от очакваната беда.

С това ще ти отговоря пък избора си е твой.

Твърдо "да"! Аз, преди да предприема каквото и да било важно действие в моя живот, задължително се консултирам с гадателка.

Поздрави!

Имах близка, която гледаше на кафе рядко и то само на близки и познати.

Винаги ми е познавала и може би това е причината да вярвам на гледачките на кафе(не и на професионалистките, разбира се!  :)  ).

Може пък и да се сбъдне предсказанието. ;)

Твърдо "да"! Аз, преди да предприема каквото и да било важно действие в моя живот, задължително се консултирам с гадателка.

Поздрави!

Tвърдо , не ! А , бе човек ти толкова ли си страхлив , да направиш собствен избор.Как друг ще взема решения за твоят живот.Я ,по смело остави тези гадателки .Не вярвайте на врачки ,баячки и такива като Алена.Бог ни е дал ,всичко необходимо за да правим своят избор .Това означава ,че ти живееш под чужда диктовка.Казва ти го ,човек който е силно религиозен и който познава астрологията и врачуването.Бягай ,далече .Имаш воля ,използвай я .

Tвърдо , не ! А , бе човек ти толкова ли си страхлив , да направиш собствен избор.Как друг ще взема решения за твоят живот.Я ,по смело остави тези гадателки .Не вярвайте на врачки ,баячки и такива като Алена.Бог ни е дал ,всичко необходимо за да правим своят избор .Това означава ,че ти живееш под чужда диктовка.Казва ти го ,човек който е силно религиозен и който познава астрологията и врачуването.Бягай ,далече .Имаш воля ,използвай я .

това не е истинския Димо Падалски

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.