Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сибирско хъски

Featured Replies

Ми не знам лай ли беше, то е бебе, май беше скимтене по-скоро но си беше гласче :biggrin:

не знаех че не лаят, чудех се защо е толкова тихо животинчето

трябва да се изкъпе понеже до сега е живяло навън с майка си, в развъдника ги гледат навън

може и бълхи да има, знам ли, ще го изкъпем днес..

Да, скимтене да, Ерик също го прави понякога :) А за къпането - да, редно е, но пак да кажа да внимавате много с ушите. Даже няма да е лошо да ги подсушите после с клечки с памук (но внимателни, като на бебе)

П.П. Аватара ми е Ерик на близка възраст:)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 161
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Да, скимтене да, Ерик също го прави понякога :biggrin: А за къпането - да, редно е, но пак да кажа да внимавате много с ушите. Даже няма да е лошо да ги подсушите после с клечки с памук (но внимателни, като на бебе)

а сешоар може ли да се ползва

понеже доста е рошавка, дори на 40 дни си има пухкава козина и мис е струва че няма да изсъхне лесно

ами... такива въпроси задавам, но за 1 път гледам куче...

а сешоар може ли да се ползва

понеже доста е рошавка, дори на 40 дни си има пухкава козина и мис е струва че няма да изсъхне лесно

ами... такива въпроси задавам, но за 1 път гледам куче...

може, само че с немного горещ въздух, поне Ерик хич не харесва горещия въздух

П.П. Ето го тук на два месеца: http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=gallery&module=user&user=4688&do=view_album&album=339

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Аз от доста време се каня да осиновя , закупя ХЪСИ но не намирам , ако някой знае от къде мога да си намеря в Кърджалийскя регион или някой от вас има малко сукалче нека пише. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

• Автор

може, само че с немного горещ въздух, поне Ерик хич не харесва горещия въздух

П.П. Ето го тук на два месеца: http://www.kaldata.com/forums/index.php?app=gallery&module=user&user=4688&do=view_album&album=339

То същото като моето :biggrin: но моето е по-дебеличко, направо е топчесто.

Голям сладур е. Ние като се изкъпем да заприличаме на дама ще си направим фотосесия, че сега сме прашни http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

...

Youliyan Мойра по-назад даде линкче към български форум за хъскита, там провери за бебок, сигурно ще намериш

и успех

Аааа, мерси за линка!!

Обаче се оказа че има доста зъбки и ми загриза топчетата на една табуретка вече. И ми напишка паркета...

:eek:

Отивам да чета как се отглеждат бебета хъски :eek:

:):):wors:

secret_rose БЛАГОДАРЯ за бързия отговор :biggrin:

Редактирано от Youliyan (преглед на промените)

• Автор

:) А сега с нрав на котка, краката нагоре някой да го почеше

:biggrin:

не са агресивна порода, нали...

познавам ги само от филмите за тях

тук има един сладур, моето е толкова голямо, може и да няма 40 дни още...

http://petyost.snimka.bg/animals/h-ski.503057

като и дойдат тези дни документите ще науча кога е родена

:biggrin:

не са агресивна порода, нали...

познавам ги само от филмите за тях

тук има един сладур, моето е толкова голямо, може и да няма 40 дни още...

http://petyost.snimk...ls/h-ski.503057

като и дойдат тези дни документите ще науча кога е родена

Е, Ерик няма документи, не е от сой, но си има акаунт във фейсбук :)

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000626474453&sk=wall

• Автор

Е, Ерик няма документи, не е от сой, но си има акаунт във фейсбук :down:

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000626474453&sk=wall

Хахаха, моята Нора няма още нито документи нито профил някъде, обаче е герой - не гъкна докато я къпахме, сушахме, рясахме сега. И се разигра, подскача, бяга, май свикна у дома. Ще опитам да я снимам.

Това за сой са глупости. И улично псе да ми бяха донесли пак щяхме да го гледаме ид а си го обичаме, понеже децата са го харесали. Но не знам дали има правени ваксини, кога е родено, тези неща са нужни май... като чета във форумчето там. И някакви чипове им слагали? Ерик има ли чип?

Хахаха, моята Нора няма още нито документи нито профил някъде, обаче е герой - не гъкна докато я къпахме, сушахме, рясахме сега. И се разигра, подскача, бяга, май свикна у дома. Ще опитам да я снимам.

Искаме снимка ! Искаме снимка ! Искаме снимка !

Това за сой са глупости. И улично псе да ми бяха донесли пак щяхме да го гледаме ид а си го обичаме, понеже децата са го харесали. Но не знам дали има правени ваксини, кога е родено, тези неща са нужни май... като чета във форумчето там. И някакви чипове им слагали? Ерик има ли чип?

Не, мисля че няма, но тя малката щерка се грижи за тези неща. Иначе трябва да знаете за ваксини и т.н. И е хубаво да се знае рождената дата за да й празнувате рождения ден:)

• Автор

Не, мисля че няма, но тя малката щерка се грижи за тези неща. Иначе трябва да знаете за ваксини и т.н. И е хубаво да се знае рождената дата за да й празнувате рождения ден:)

Капитане, я извикай дъщеричката ти тук да ми каже как се гледа кученце :)

Ще я снимам, нека мине малко време че още не може да изсъхне добре, а уж я сушихме със сешоара.

Яде си гранулките също така, накиснати с топла водичка. И ми нацапа паркета с едно нещо та го чистихме...

Капитане, я извикай дъщеричката ти тук да ми каже как се гледа кученце :)

Ще я снимам, нека мине малко време че още не може да изсъхне добре, а уж я сушихме със сешоара.

Яде си гранулките също така, накиснати с топла водичка. И ми нацапа паркета с едно нещо та го чистихме...

ох, малко трудно, тя е на едни 1400 километра от мен..... И я свиквайте с гранулите, защото сега Ерик трябва да е много гладен за да ги яде, разглезен е (не само от щерките, от мен също)

• Автор

ох, малко трудно, тя е на едни 1400 километра от мен..... И я свиквайте с гранулите, защото сега Ерик трябва да е много гладен за да ги яде, разглезен е (не само от щерките, от мен също)

А, няма начин, у нас месо нямаме щото не го ядем и освен да свикне на зеленчуци. Обаче в хъски форума четох сега че обичали зеле, мандарини, та ще се разберем :)

Колко големи стават като пораснат?

А, няма начин, у нас месо нямаме щото не го ядем и освен да свикне на зеленчуци. Обаче в хъски форума четох сега че обичали зеле, мандарини, та ще се разберем :)

Не мисля че мндарини е много удачно да й се дават. Ерик примерно не ги харесва, а и не знам дали не са вредни. А, мисля че ядки също не е добре да се дават. За размерите ще трябва да потърсиш, нямам спомени за мерките

• Автор

В онова форумче ще пише сигурно. Баткото ни е доста висок вече но е на година и половина. Обаче бебето слуша Моцарт, да ви се похваля

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

В онова форумче ще пише сигурно. Баткото ни е доста висок вече но е на година и половина.

Обаче бебето слуша Моцарт, да ви се похваля

:) Ерик обича Чардаш от Монти

• Автор

Ето го и баткото ни Райс (децата му викат Лъки обаче) На горната снимка голямото куче не бил той а друго кученце, ама аз толкова и го познавам като не живее у нас. Обаче имам намерение Райс да си го вземем в къщи и него, ако му хареса тук...

post-278023-0-44887600-1296156011_thumb.

post-278023-0-68291800-1296156022_thumb.

post-278023-0-49675800-1296156031_thumb.

Ето го и баткото ни Райс (децата му викат Лъки обаче)

На горната снимка голямото куче не бил той а друго кученце, ама аз толкова и го познавам като не живее у нас.

Обаче имам намерение Райс да си го вземем в къщи и него, ако му хареса тук...

Ако е свикнал да живее навън и на широко ще е мъка за него. По-добре недей

А, няма начин, у нас месо нямаме щото не го ядем и освен да свикне на зеленчуци. Обаче в хъски форума четох сега че обичали зеле, мандарини, та ще се разберем :cheers:

:) Ама как хъски ще яде мандарини и зеле ... това да не е заек ! secret_rose , трябва да се прижалиш и за него да взимате нещо месосъдържащо ! Не съм чувал до сега за куче вегитарянец ! :eek:

:cheers: Ама как хъски ще яде мандарини и зеле ... това да не е заек ! secret_rose , трябва да се прижалиш и за него да взимате нещо месосъдържащо ! Не съм чувал до сега за куче вегитарянец ! :)

То котките мръвка искат-ти за кучовци говориш-

ушите ще ми изяде моята ангорка ако не си получи порцията Уискас

• Автор

То котките мръвка искат-ти за кучовци говориш-

ушите ще ми изяде моята ангорка ако не си получи порцията Уискас

:cheers:

само кучешка храна

никви мръвки

снимах я бебочка ама с телефона и снимките утре сигурно ще сложа

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

:cheers:

само кучешка храна

никви мръвки

снимах я бебочка ама с телефона и снимките утре сигурно ще сложа

Е, понякога един кренвирш за разнообразие, трябва си :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.