Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сибирско хъски

Featured Replies

Здравей, преди 5/6 месеца бяха ми дали за 3 часа да гледам едно хъски, кучето беше на 6-7 месеца. Ако искаш ми вярвай, това куче в апартамент/а ще да полудее, когато го изкарах на вънка неще да се прибира. И така стоях 3 часа вънка, моя съвет е не си взимай голямо куче за апартамент. Като искаш толкоз много да я спечелиш "даденото момиче" , вземи и някакво пинчърче.?

• Отговори 161
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Може да спрете да пишете глупости след глупости :) Имах едно хъски,живя 4 години,  сега имам друго ,което вече 3та година живее В АПАРТАМЕНТ. С малко възпитание и разходки (поне 2 пъти на денонощие) всичко се оправя.  Взех го от едно село покрай Пазарджик(не мога да се сетя как беше името) и женските бяха 250лв. а мъжките 300лв. - продаваха ги по на 3 месеца,ваксинирани и с паспорт.

Имам приятелка, която си взе Хъски. 1. По нейно мнение - тъпи са. Не мога да гарантирам, едно куче хъски съм виждал, ама е тъпо, колкото си иска... 2. Не е за апартамент, скучно му е там, ни е го изкарваме с колелета, тича с нас, но пак, апартамента му е тесен.... 3. До като навърши около година яде всичко. Ама всичко. ВСИЧКО!!! 4. Голяма лиготия е, за всичко се превзема и се прави на интересен... Единственият му "+" е, че е красив и привлича погледи... Което за моята приятелка, която има сериозен приятел от 6 години, представи си, не е важно... И съжалявам,ч е е взела Хъски...

Няма тъпи кучета със сигурност има тъпи стопани... Колкото до питащия като гледам си набор 96 съдейки по това предполагам ,че и момичето е около тази възраст и щом техните не са и взели такова куче явно има защо. Колкото до това как се гледа изисква се упоритост понеже са своенравни доста свободно време и здрави нерви. Та извода е не взимай куче при положение,че не знаеш има ли възможност,време и средства за него.

Имам хъски от 5 години :)

1. не са тъпи, но не са и много умни

2. не е проблем да живеят в апартамент стига да има постоянно около тях човешко присъствие

3. Не са точно лигави, просто обичат да играят

4. Не са лесни за гледане

Публикувано изображение

Най-хубавото куче, и умно си остава за мен Голдън Ретривър , единствения "кусур" е , че много крият обукви или ги нагризват. Имам такова куче на село "Любимец" , всеки път когато  ида или ще ми липсва едната, обуква или ще е нагризана. Иначе са много сладки  :tongue2:

Най-хубавото куче, и умно си остава за мен Голдън Ретривър , единствения "кусур" е , че много крият обукви или ги нагризват. Имам такова куче на село "Любимец" , всеки път когато  ида или ще ми липсва едната, обуква или ще е нагризана. Иначе са много сладки  :tongue2:

ама темата е за хъски

ако говорим за предпочитания, за мен най-умното куче е немската овчарка, а красиви са всички породи

Ще си разреша дребна корекция, има две породи: хъски и други :)

Капитана е щастливец.Хъскито му е кофти да е само ,затова е игриво.Най добре се гледа хъски ,когато са две от един пол.Хъскито не е единак, това трябва да се запомни.Но всичко зависи от стопанина.В един от предните постове , един не си спомня името на кучето си.Толкова го е обичал и гледал .Менте кучкари.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Капитана е щастливец.Хъскито му е кофти да е само ,затова е игриво.Най добре се гледа хъски ,когато са две от един пол.Хъскито не е единак, това трябва да се запомни.Но всичко зависи от стопанина.В един от предните постове , един не си спомня името на кучето си.Толкова го е обичал и гледал .Менте кучкари.

Аз си го помня името на кучето - Сиси... Но не беше Хъски, а Курцхар и не мисля, че това има общо с темата... Иначе в компанията, където работя, имам 4 колежки (интересно, само жени), които имат хъскита и една не съм чул, да похвали кучето си. Чувам само моето се блъсна еди къде си, моето тръгна да си гони опашката на стълбите, моето направи еди какво си... една от тези 4 е и бест френдката ми, с която се познаваме от вече 10-тина години и с кучето съм прекарал много време. Отделно 1 колежка беше намерила хъски пред работата, беше го вкарала в офиса, шефа откачи, ама пуснахме обяви във фейса и къде ли не и намерихме собственика за няколко часа. Той каза, че не се губи за 1-ви път и ѝ било чест номер. Та за това казах всичко това горе и макар и не пряко, но е лично наблюдение и мнение. Поздрави!

Аз си го помня името на кучето - Сиси... Но не беше Хъски, а Курцхар и не мисля, че това има общо с темата... Иначе в компанията, където работя, имам 4 колежки (интересно, само жени), които имат хъскита и една не съм чул, да похвали кучето си. Чувам само моето се блъсна еди къде си, моето тръгна да си гони опашката на стълбите, моето направи еди какво си... една от тези 4 е и бест френдката ми, с която се познаваме от вече 10-тина години и с кучето съм прекарал много време. Отделно 1 колежка беше намерила хъски пред работата, беше го вкарала в офиса, шефа откачи, ама пуснахме обяви във фейса и къде ли не и намерихме собственика за няколко часа. Той каза, че не се губи за 1-ви път и ѝ било чест номер. Та за това казах всичко това горе и макар и не пряко, но е лично наблюдение и мнение. Поздрави!

Да, не са особено послушни, аз за това го водя Ерик постоянно на повод и само на полето ако няма други кучета си разрешавам да го пусна.

И пак да повторя, това не е куче, което ще ти донесе чехлите, куче, което ще дойде когато го извикаш. Да ходи редом с теб за него е подвиг.

Ерик постоянно обикаля апартамента с надежда да намери някой, който яде :)

Но това е куче, което е силно привързано към стопанина си и ако не го види няколко дни тъжи, даже спира да яде. И когато те види изразява буйно любовта си и не спира. Ето заради тази любов стопаните им толкова ги обичат :)

Да, не са особено послушни, аз за това го водя Ерик постоянно на повод и само на полето ако няма други кучета си разрешавам да го пусна. И пак да повторя, това не е куче, което ще ти донесе чехлите, куче, което ще дойде когато го извикаш. Да ходи редом с теб за него е подвиг. Ерик постоянно обикаля апартамента с надежда да намери някой, който яде :) Но това е куче, което е силно привързано към стопанина си и ако не го види няколко дни тъжи, даже спира да яде. И когато те види изразява буйно любовта си и не спира. Ето заради тази любов стопаните им толкова ги обичат :)

Абе да ти кажа, бест френдката, го беше научила да ходи редом. Тя даже кара колело с него. Което мен винаги ми е било странно и съм ѝ казвал, че ще я пребие някъде, ама даже и аз се престраших да го водя така, карайки колело... намерих 1 снимка от фейса: където съм ги снимал заедно. Аз съм също на колело в този момент и снимам в движение с телефон... Иначе си повече от прав за всичко!

Абе да ти кажа, бест френдката, го беше научила да ходи редом. Тя даже кара колело с него. Което мен винаги ми е било странно и съм ѝ казвал, че ще я пребие някъде, ама даже и аз се престраших да го водя така, карайки колело... намерих 1 снимка от фейса: където съм ги снимал заедно. Аз съм също на колело в този момент и снимам в движение с телефон... Иначе си повече от прав за всичко!

Ааа, за подтичване е друго, колело следва, защото се движи по-бързо. Ама аз карам пеша а той придърпва да ходи напред, бърза :)

ама темата е за хъски

ако говорим за предпочитания, за мен най-умното куче е немската овчарка, а красиви са всички породи

Виждам , че темата е за хъски. Само споделих мнение.

Ставаше въпрос за пост 127.Съжалявам за недоразумението.Иначе мъжките бягат независимо каква порода е.Като надушат разгонена.Кучето е грижа и отговорност.Не всеки може да гледа.Но хъскито трябва да има другарче ,независимо от каква порода.Ето линк за тези които се интересуват.http://zoovidove.baubau.bg/%D1%85%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B8/%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D1%80%D0%B5%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BA%D0%B0-%D1%85%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B8.html

capnemo  виждам, че разбираш от хъските. Искам да те попитам нещо, предлагат ми едно хъски на 45 дни. за 50 лв. Въпроса ми е заслужава ли си да го взема за апартамент/а (двустаен е). А пинчера ще го подаря на братовчедми. 

capnemo  виждам, че разбираш от хъските. Искам да те попитам нещо, предлагат ми едно хъски на 45 дни. за 50 лв. Въпроса ми е заслужава ли си да го взема за апартамент/а (двустаен е). А пинчера ще го подаря на братовчедми. 

Много бързо ,разлюби пинчера.Аз на твое място ще ги гледам заедно.По добре е за хъскито.

Много бързо ,разлюби пинчера.Аз на твое място ще ги гледам заедно.По добре е за хъскито.

И яз искам много, и двете да си ги гледам,но после и тримата трябва да спим на вънка. Иначе според вас хъскито ли е по-добре или да си остана с този малък сладур.?

Ако хъскито е малко по-добре ги гледай с пинчера както ти предложи Родина. Иначе за 50 лева ми се струва малко съмнително, обикновено цените са поне 5 пъти по-високи. Но бъди готов на саможертви за това куче, иска гледане и грижи, защото е и по-голямо и с характер

Публикувано изображение

И яз искам много, и двете да си ги гледам,но после и тримата трябва да спим на вънка. Иначе според вас хъскито ли е по-добре или да си остана с този малък сладур.?

Има много грижи, ако не си готов по-добре не се захващай

Ето го и Ерик в действие :)

Капитана ти отговори.Ако си сериозен и отговорен ,направи го.Те, ще ти се отблагодарят с много любов.Любов която я няма между хората.Любовта за която говори Бог .

Иначе за 50 лева ми се струва малко съмнително, обикновено цените са поне 5 пъти по-високи.

Ми не разбирам много,много от кучета за това питам. Иначе ето ги тези сладури които ми предлагат, за по 50 лв. да ми ги продаддат.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Капитана ти отговори.Ако си сериозен и отговорен ,направи го.Те, ще ти се отблагодарят с много любов.Любов която я няма между хората.Любовта за която говори Бог .

Напълно сериозен съм. Отговорен съм напълно, ще се грижа много за кученцата/кученцето, но ме притеснява след това когато стане голямо. Тъй като съседите са стари хора, и не искат им се вдига шум много. Пинчера когато на етажа има някой, почва да лае и след това идват се карат само.

Ми не разбирам много,много от кучета за това питам. Иначе ето ги тези сладури които ми предлагат, за по 50 лв. да ми ги продаддат.  

Честно казано така ми е трудно да преценя, а и не съм специалист-кинолог

Честно казано така ми е трудно да преценя, а и не съм специалист-кинолог

Благодаря ВИ, когато се върна в Пловдив (ако се върна) , там имаме вила и ще навия наще да вземем, едно хъски за там. Благодаря отново :) 

Напълно сериозен съм. Отговорен съм напълно, ще се грижа много за кученцата/кученцето, но ме притеснява след това когато стане голямо. Тъй като съседите са стари хора, и не искат им се вдига шум много. Пинчера когато на етажа има някой, почва да лае и след това идват се карат само.

Хъскитата не лаят, само понякога ръмжат, това е от породата им

Благодаря ВИ, когато се върна в Пловдив (ако се върна) , там имаме вила и ще навия наще да вземем, едно хъски за там. Благодаря отново :)

Само ако постоянно има хора около него!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.