Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сибирско хъски

Featured Replies

Хъскитата не лаят, само понякога ръмжат, това е от породата им

Само ако постоянно има хора около него!

Ние живеем там

• Отговори 161
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

capnemo  виждам, че разбираш от хъските. Искам да те попитам нещо, предлагат ми едно хъски на 45 дни. за 50 лв. Въпроса ми е заслужава ли си да го взема за апартамент/а (двустаен е). А пинчера ще го подаря на братовчедми.

Не знам, ама бест френдката плати 200 лв. за нейното "пале"... Ама все пак го взе от Перник, то там нещата винаги са мътни... Не следя цените и не знам, ама 50 кинта ми се струва доста малко. Даже съмнително малко! Нереално малко... И аз ще кажа, че не съм специалист и не разбирам от кучета, та отговорността пада на твоята глава!

Ми не разбирам много,много от кучета за това питам. Иначе ето ги тези сладури които ми предлагат, за по 50 лв. да ми ги продаддат.

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Напълно сериозен съм. Отговорен съм напълно, ще се грижа много за кученцата/кученцето, но ме притеснява след това когато стане голямо. Тъй като съседите са стари хора, и не искат им се вдига шум много. Пинчера когато на етажа има някой, почва да лае и след това идват се карат само.

Като видиш родителите и паспортите , ще видиш дали е чиста порода.Но и да не е чиста ,вземи го .http://www.google.bg/search?hl=bg&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=437&q=%D1%85%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5&oq=%D1%85%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B8+&gs_l=img.1.0.0l10.2182.4940.0.6227.6.5.0.1.1.0.158.694.0j5.5.0....0...1ac.1.21.img.EUAOQ9lJIPQ   Ето ,разгледаи ги.

Редактирано от родина (преглед на промените)

Като видиш родителите и паспортите , ще видиш дали е чиста порода.Но и да не е чиста ,вземи го .http://www.google.bg/search?hl=bg&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=437&q=%D1%85%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5&oq=%D1%85%D1%8A%D1%81%D0%BA%D0%B8+&gs_l=img.1.0.0l10.2182.4940.0.6227.6.5.0.1.1.0.158.694.0j5.5.0....0...1ac.1.21.img.EUAOQ9lJIPQ   Ето ,разгледаи ги.

Ето ги:

Публикувано изображение

• 4 седмици по-късно...

Здравейте и добър вечер.

Имам куче хъски доста е тежичко, не знам колко страх го е да го премеря :Д

Много е игриво, разходките са му недостатъчни,водя го на разходка всяка сутрин и вечер за по около 1 час но виждам, че не е достатъчно (нямам време за по-дълги разходки), не мога да го пускам да тича защото има много хора и ме е страх да не направи някоя щуротия, а и честно казано го водя с къс повод който е мачение за него.

Ако можете да ми предложите някой повод за такава порода кучета.

Харесал съм му повод който е до 60кг с дължина 8м. Знам, че кучето не е 60кг но за всеки случай.

http://bg-pet.com/Dogs/DogCollar/Authom/control.htm ето и линк (последния повод)

Ако вие можете да ми предложите някакъв по-добър ще съм много благодарен.

Поздрави.

Здравейте и добър вечер.

Много е игриво, разходките са му недостатъчни,водя го на разходка всяка сутрин и вечер за по около 1 час но виждам, че не е достатъчно (нямам време за по-дълги разходки), не мога да го пускам да тича защото има много хора и ме е страх да не направи някоя щуротия, а и честно казано го водя с къс повод който е мачение за него.

Харесал съм му повод който е до 60кг с дължина 8м. Знам, че кучето не е 60кг но за всеки случай.

http://bg-pet.com/Dogs/DogCollar/Authom/control.htm ето и линк (последния повод)

Поздрави.

Ако е този с лентата - да, аз имам подобен и съм доволен

Здравейте и добър вечер.

Поздрави.

За повода капитана ти отговори .Аз питам кой го е страх да се премери , ти или кучето?Просто дигаш кучето и се качваш на кантара.Не е хубаво кучето да е пълно.Преразгледай му менюто.То е ясно , че му трябва движение ,но намери начин през почивните дни да излезеш извън града и да го пускаш да бяга.Казвам ,не е хубаво защото на старини може да има проблеми с двигателните мускули .Посъветвай се с лекар , кучето не трябва да тежи повече от 35 килограма и то хъски.

• 3 месеца по-късно...

искат много разходки  тези кучета апартамента е малък за тях  и лятото много не им понася иначе са хубави животинки

• 6 месеца по-късно...

Направо към Зоофаст > TOTW (специално High Prairie и Wetlands). Тези имат минимум съдържание на протеин и мазнини съответно 32% и 18% като протеинът е от посочени животински видове. Гранулите от тази марка са консервирани с естествени антиоксиданти вместо изкуствени такива.

Имайте предвид, че цените при поляците са конкурентни и не бива да изпадаме в крайности като предпочитаме разфасовки с прекалено ниски цени на килограм, които може да се окажат стари партиди, отлежали по складовете и поизветрели. Друга особеност при Зоофаст е, че най-често изпълняват доставката след 7-8 дена.

PS. Acana (Puppy, Sport&Agility) също предлагат отлично съотношение цена-качество, но тук липсва вариантът с разфасовки от 6.8 кг, докато по-малките са неприемливо скъпи. Аз считам за нетично храненето с еднообразна храна от голяма опаковка седмици наред или продължителното задържане на същата опаковка отворена.

Редактирано от animalprograms (преглед на промените)

• 1 година по-късно...

дано намери отново стопанина си и пак да са заедно

11391489_902467613130056_703361546739256

Социално куче, което спасихме от циганите. Откупихме го от сигурна смърт. Искаха да го изпекат и изядат. Възможно е да е откраднато от циганите.Купихме го в района на Скобелева майка в Пловдив от циганите. Момиче.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=902467613130056&set=a.902472743129543.1073741872.100001004766149&type=1&theater

• 10 месеца по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.