Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сибирско хъски

Featured Replies

Здравейте :huh:

Преди час ми донесоха сибирско бебе на 40 дни. Изобщо не знам какво да го правя а ще живее с нас вече. Имаме един такъв синеок красавец на година и половина но живее в една база и до сега само го разхождахме, а новото бебе директно се настани у дома.

Помагайте, в нета не открих нито един форум за хъскита. Ако сред вас има някой с такова чудо в дома си, с радост ще понауча нещичко :)

Едно от тези е моята нова бебка:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Даже име си нямаме още...

Ето го и баткото, но той не живее в човешки дом и му е добре:

Публикувано изображение

Какво яде на 2 месеца? Как да го приуча към чистота? Ваксини? Играчки? Нищо не знам...

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

• Отговори 161
  • Прегледи 38,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Леле , като играчка е мъника ! Голям сладур е ...

По темата : Само capnemo трябва да питаш ! Успехи

• Автор

Отивам да притеснявам капитана :huh::)

Отивам да притеснявам капитана :huh::)

Той Капитана е душа - човек ! Винаги ще ти помогне ... очаквай включване !

За съжаление щерките се занимаваха повече с Ерик. Иначе трябва да си играете с него, като му показвате (без да го биете) когато нещо не е направил като хората. Ако все пак решите да го ударите го направете с вестник, никога с ръка. Купете му храна като за възрастта и породата, в магазина ще ви помогнат. До определена възраст не е добре да го извеждате (преди да е ваксиниран) И мисля че февруари, март е добро време и възраст за ваксинациите и обезпаразитявания. Имайте предвид че тази порода има нужда от открити пространства за да тича и от човешко внимание. Т.е. не можете да го оставите сам/сама цял ден в къщи... Ако се сетя още нещо ще пиша :huh: П.П. И поздравления за любимеца :) П.П.П. И трябва да му организирате място, което да си е негово, едно одеалце и мястото да не е много топло. За ваксинации се консултирай с ветеринарна клиника, аз не си спомням. Играчки - нещо дребно и гумено, да си го дъвче и да не може да се задави с него (за това не е добре да е плюшено)

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Благодаря, Капитане.. А има ли някъде специализиран форум за хъскита? Аз намерих тук един но на руски http://husky.forum.ru/ до сега не сме имали куче, идея нямам как ще го гледаме, но май си прав, че децата се справят значи до март няма да го извеждаме, и без друго е студено, ще видим за после...

Благодаря, Капитане..

А има ли някъде специализиран форум за хъскита? Аз намерих тук един но на руски

http://husky.forum.ru/

до сега не сме имали куче, идея нямам как ще го гледаме, но май си прав, че децата се справят

значи до март няма да го извеждаме, и без друго е студено, ще видим за после...

Имаше някакъв във фейсбук, англоезичен, но не си спомням точно. А за студа не бери грижа, Ерик е като фурия през зимата, обожава да му е студено и да търчи като луд из полето. А, макар че вече е голям аз не го пускам от повода когато съм в населено място с други хора и кучета. И винаги има човек с него при разходки. Проблема е че са непослушни и трябва саламче в джоба за да се прибере с нас (ако е пуснат свободно) :)

Когато си купувате повод си вземете нещо стабилно, мисля че цената е към стотина лева, нашия изкарва вече трета година без да се е развалил.

За храната - нищо сладко, нищо подправено, може хляб, варено месо. Внимавайте с пилешките кости, тънки са и могат да му се забият в корема, като за начало не му давайте кокали

• Автор

Ама то е на 40 дни... е, има зъбки ама мислех да давам кучешки гранулки засега или мляко, знам ли... то тази сутрин е отбито от майка си. Друго не знам дали е яло освен мляко, но пък е доста закръгленко, като топка е, та може и да е яло. А ние сме вегетарианци... какво месо... леле... :) У нас е 40 градуса, не знам как ще диша в тази горещина. Ще му отваряме прозорци сигурно...

Ама то е на 40 дни... е, има зъбки ама мислех да давам кучешки гранулки засега или мляко, знам ли... то тази сутрин е отбито от майка си. Друго не знам дали е яло освен мляко, но пък е доста закръгленко, като топка е, та може и да е яло. А ние сме вегетарианци... какво месо... леле... :)

У нас е 40 градуса, не знам как ще диша в тази горещина. Ще му отваряме прозорци сигурно...

Да, гранули е добре, мляко - не, получават разстройство, надявам се че нямаш желание )

Намалете температурата, не е полезно и за хората

Ама то е на 40 дни... е, има зъбки ама мислех да давам кучешки гранулки засега или мляко, знам ли... то тази сутрин е отбито от майка си. Друго не знам дали е яло освен мляко, но пък е доста закръгленко, като топка е, та може и да е яло. А ние сме вегетарианци... какво месо... леле... :)

У нас е 40 градуса, не знам как ще диша в тази горещина. Ще му отваряме прозорци сигурно...

Да не мислите спанак да му давате

:angry:

Честито и от мен и ако може качи пак снимките да го видим,че са изчезнали

Мляко на малко куче/коте не се дава...ще го просереш и обезводниш... Консултирай се с ветеринар за храната или потърси инфо из нета. Дават се млека, но само от бебешките. И никакви разходки преди ваксината, ако мръсотията те притеснява, може да звучи абсурдно, ама си има памперси и за кучета.

Редактирано от dindi (преглед на промените)

• Автор

Благодаря за съветите, наистина са ми полезни.. а гранулите сухи ли се дават? Снимките са там, не са изчезнали, но после ще кача другаде още снимки.

• Автор

Честито и от мен! :speak:

Виж тук

Аааа, мерси за линка!!

Обаче се оказа че има доста зъбки и ми загриза топчетата на една табуретка вече. И ми напишка паркета...

:)

Отивам да чета как се отглеждат бебета хъски :angry:

Благодаря за съветите, наистина са ми полезни..

а гранулите сухи ли се дават?

Снимките са там, не са изчезнали, но после ще кача другаде още снимки.

Като влезеш в зоомагазин си има храна за малки кученца-питаш ще ти кажат.Гледай само да не е някой боклук, че както ние се тъпчем с отрови, така и при животните има висок клас храни и нисък клас. Изборът на стопанина зависи от това какви финансови възможности има, но добрата храна може да ти спести доста болести занапред. Въпреки че, никой не е застрахован.

Аз не помня точно как беше с нашия пес, но на тази възраст май си папаше гранули без проблем.

• Автор

Като влезеш в зоомагазин си има храна за малки кученца-питаш ще ти кажат.Гледай само да не е някой боклук, че както ние се тъпчем с отрови, така и при животните има висок клас храни и нисък клас. Изборът на стопанина зависи от това какви финансови възможности има, но добрата храна може да ти спести доста болести занапред. Въпреки че, никой не е застрахован.

Аз не помня точно как беше с нашия пес, но на тази възраст май си папаше гранули без проблем.

Благодаря, Динди...

Изпратихме таткото да купува легълце, купички, играчки, шампоан, и да се запознае с някой ветеринар. Явно по друг начин няма да стане. Кръстихме го временно Нора. Яде детски чорапки.

Май ще става весело... ох...

Благодаря, Динди...

Изпратихме таткото да купува легълце, купички, играчки, шампоан, и да се запознае с някой ветеринар. Явно по друг начин няма да стане. Кръстихме го временно Нора. Яде детски чорапки.

Май ще става весело... ох...

Купувайте му вие, ама аз подозирам, че до теб ще спи от тук нататък:shy11:))))))))

secret_rose ,тепърва ще прави бели - гледала съм 2 добермана и знам какво е...

Хубавото е,че малките кученца са забавни и бързо порастват! :shy11:

Благодаря за съветите, наистина са ми полезни..

а гранулите сухи ли се дават?

Снимките са там, не са изчезнали, но после ще кача другаде още снимки.

Съжалявам,няма снимки

Аз това виждам

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При цитиране линка излиза,но Malwarebytes блокира страницата като зловредна.

• Автор

Съжалявам,няма снимки

Аз това виждам

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

При цитиране линка излиза,но Malwarebytes блокира страницата като зловредна.

ето, за тебе:

post-278023-0-93371800-1296144697_thumb.

post-278023-0-50908400-1296144705_thumb.

post-278023-0-41268700-1296144713_thumb.

• Автор

Това малкото е голяма беля значи, ама май посвокна с нас :sobbing: даже я чухме да лае с едно такова тъничко гласче :sobbing: и да се ядосва. Чудя се дали да не вземем и баткото в къщи, но като е свикнал да живее навън няма да му хареса сигурно. Бе вие що не предупреждавате, че кучешките бебешки легълца са по 150 лева и на човек му трябва здрава пачка за всичко необходимо, то две годишната ми щерка има по-малко разходи май :P и въобще не си поглежда леглото. Замъкна една жълта хавлийка под една декоративна табуретка и там спи. И вече за трети път мия паркета в хола. Никви вестници и сандъчета не признава. Бебешка работа. А колко често се къпят? Мисля да го напъхам под душа още тази вечер...

Това малкото е голяма беля значи, ама май посвокна с нас :sobbing: даже я чухме да лае с едно такова тъничко гласче :sobbing: и да се ядосва.

Чудя се дали да не вземем и баткото в къщи, но като е свикнал да живее навън няма да му хареса сигурно.

Бе вие що не предупреждавате, че кучешките бебешки легълца са по 150 лева и на човек му трябва здрава пачка за всичко необходимо, то две годишната ми щерка има по-малко разходи май :P

и въобще не си поглежда леглото. Замъкна една жълта хавлийка под една декоративна табуретка и там спи. И вече за трети път мия паркета в хола. Никви вестници и сандъчета не признава. Бебешка работа.

А колко често се къпят? Мисля да го напъхам под душа още тази вечер...

Аз споменах одеяло, не кучешко легло. Ако е сте чули лай това не е хъски, ако е хъски не е било лай Тази порода не лаят:) Не я къпи под душа, внимавай да не влезе вода в ушите й, може да се възпалят, иначе нямат нужда от много къпане, но като е новодомка е добре да я изкъпете

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Автор

Аз споменах одеяло, не кучешко легло. Ако е сте чули лай това не е хъски, ако е хъски не е било лай Тази порода не лаят:) Не я къпи под душа, внимавай да не влезе вода в ушите му, може да се възпалят, иначе нямат нужда от много къпане, но като е новодомка е добре да я изкъпете

Ми не знам лай ли беше, то е бебе, май беше скимтене по-скоро но си беше гласче :biggrin:

не знаех че не лаят, чудех се защо е толкова тихо животинчето

трябва да се изкъпе понеже до сега е живяло навън с майка си, в развъдника ги гледат навън

може и бълхи да има, знам ли, ще го изкъпем днес..

иначе казаха хъски, таткото е от Аляска, черно-бял, синеок, майката е бяла синеока сибирка, но още документи си нямаме за мъничето

голямото ни кученце е копие на бащата и сега като се замисля наистина не съм го чувала да лае, но то живее извън дома ни, само го разхождаме през ден по плажа

Редактирано от secret_rose (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.