Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

pit

Препоръчан отговор

Сега вече малко не по темата. Има едни не писани правила и държа да те удостоя с отговор :) Всеки има право на лично мнение и лош вкус/относно избора ти AMD или Intel/. Не виждам някъде да си казал, че си решил проблема и какъв е бил той. Писал си за проблем опитвам се да бъда полезен, нямам намерение да решавам чужди проблеми, макар че такива изискващи пари не са проблеми, а разходи.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Благодаря ExaFlop относно KB 3035583 ми е по-лесно да премахна ъпдейта и да го hide-на след рестарт на системата.

Много често се случва да не е толкова лесно премахването от инсталираните кръпки (усетено на собствен гръб). Затова и предложих това решение.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Бях на windows 10 и ми излезе грешка atikmpag.sys (син екран) минах на windows 7 и отново.. Компът не се пуска дори докато ми зарежда има някви жълти точки... 12016732_922212564484563_488911016_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Джани, нещата май отиват на повредена видеокарта ... :(

Градски, само за едно ме е яд, че ме банаха в CS:GO :D :D :D вече съм изкарал картата и чакам да я подменя утре с нещо по-мощтно :)

Снимка в бързината 11997034_922372191135267_394015034_n.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес направих един опит от уин 8 да преинсталирам на познат със 7 получи се ,но не ми зарежда след първия рестарт.

Тоест положението е такова ,че истрих дяла в ,който беше инсталиран уин 8 бутнах диска направих инсталация успешна и след ,като зареди 7-цата инсталирах скайп,антивирусна ,уинрар ,фирефокс и бг пакет ,защото познатия иска уина да е на бг .

Е от начало разбира се инсталирах драйвърите за вифи то ,защото е лаптоп ,но след ,като рестартирах системата не зарежда нищо ами постоянно се рестартира .Просто имам чувство ,че не отчита буутлоадер. Ще се пробвам по късно пак с инсталация на 7 дано да успея .Някакви грешки да съм направил според вас.Инсталирах драйвърите и нарочно не съм рестартирал за да не губя време това е и последно да кажа модела на лаптопа на ,който се извършва действието 

toshiba satellite pro c850-1HE

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

...Инсталирах драйвърите и нарочно не съм рестартирал за да не губя време това е и последно да кажа модела на лаптопа на ,който се извършва действието ...

Прти зареждането пробвай F8 Last Good. или F8 Safe mode

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди win 8 след преинсталация на win 7 имал ли си проблеми ?

Не е мой лаптопа взех го с 8 опитах да сложа 7 сложих го зареди и след първия рестарт не бутва ос.

Прти зареждането пробвай F8 Last Good. или F8 Safe mode

Пробвах го преди да пиша нищо не става даже рековери дяла не мога да извикам който има на оригиналната осмица .

Дяла го има но бутона за викане пробвам F 09 10 11 и 12 няма го.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли Hiren's Boot CD? Зареди от него, зареди mini Windows XP. Стартирай BootICE. От падащото меню избери името на твърдия диск с Windows 7. Щракни Proceed PBR. Рестартирай

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имаш ли Hiren's Boot CD? Зареди от него, зареди mini Windows XP. Стартирай BootICE. От падащото меню избери името на твърдия диск с Windows 7. Щракни Proceed PBR. Рестартирай

Имам даже с него форматирах дяла сега ще пробвам.

Написа ми суцесфули ок и рестартирах ама пак е същото положение не зарежда никакъв уиндоус рестартира се

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Излезе много нагъл лаптоп и се наложи след като не работеше след първия ми опит 2-ри да направя за да заработи машината.Реших да му истрия и бекъп и всичко направих всички далове тоест събрах ги в един на ново разделих и го инсталирах.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам пробуем смед преинсталация не желае да се ъпдейтва win764bit. Каде бъркам двата сервиза работят, трих папката, пуснах фикс на МС и неще.

Имам пробуем с Win7 не се ъпдейтва...що не се публикува поста ми?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А каква грешка регистрира в eventvwr?

Или

Архивирай в един файл долните два файла

C:\windows\System32\Winevt\Logs\System.evtx

C:\windows\System32\Winevt\Logs\Application.evtx

и ги качи на

http://dox.abv.bg/files/share

В следващия си пост публикувай линка към качения архив.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма грешки в event. Някой да знае нещо по въпроса, не дава грешки и при ъпдейтване просто вдига процесор и рам и така с часове.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://www.rizonesoft.com/software/complete-internet-repair/ изтегли, разархивирай, стартирай като администратор файла за нужната разреденост (32/664), маркирай 6,7,8 позиция и щракни бутона GO. Като свърши, рестартирай. Стартирай Internet Explorer, и на Tools и избери Windows Update. Щракни линка Check for updates.

Съобщи резултат

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

seuqnin може ли да отвориш един мениджър на задачите(Task Manager) и от стартираните процеси да кажеш дали има svchost.exe, който да е 500-600MB :) и нагоре? Ако имаш дай му End Task, изчакай около 30секунди  и пробвай ръчно да провериш за ъпдейти и да обновиш. Може да сканираш и с Malwarebytes, защото имам силно усещане, че имаш гости в компютъра.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко ми се появи едно синио екранче неможах да го снимам къде мога да намеря какво го е причинило.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди малко ми се появи едно синио екранче неможах да го снимам къде мога да намеря какво го е причинило.

Причините за синиото екранче ще видите в: C:\Windows\Minidump

Ако желаете някой да разчете файловете и да Ви напише причината за синия екран – архивирайте файловете от „дъмп“ папката, качете ги някъде и дайте връзка (линк) за изтегляне! За заснемане на синия екран – изключете автоматичното рестартиране на машината. Успех!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво си дал линк към абв, ама е празен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Хубаво си дал линк към абв, ама е празен

Извинявай ама сигурно незнам как точно да го направя щото при архивирането ми дава някаква грешка

Сега има ли нещо http://dox.abv.bg/files/listtree

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Копирай текста по-долу:

C:\windows\System32\Winevt\Logs

Сега щракни по бутона Start, в полето Search напиши explorer и като се появи жълтавата иконка, щракни по нея с десен бутон и избери Run as administrator.

Щракни с десен бутон в адресната лента и избери Paste. Вече можеш да архивираш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Наистина трудно се записва лога ,но открих начин вижте видеото обаче има една подробност след ,като запишете файла 

трябва даисчакате време за да го обработи самия уиндоус ,но се получава ето линка с видеото https://openload.co/f/ms5I2nKsFPY/Event-viewer.wmv.mp4

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...