Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

pit

Препоръчан отговор

• Отговори 2,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нещо при записа сигурно се е бъгясало. Друг път преинсталирал ли си със същата флашка и същия Win?  С коя програма направи флашката?

Направих bootable флашка с програмката, която Microsoft предоставят на сайта им. Ползвал съм същия Windows, но не с тази флашка. Флашката е почти нова, така че едва ли проблема е от нея.

Дано и диска на машината да е напълно изправен.

Лаптопа е нов.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой инструмент все пак ползвате,че сега не ми се рови в сайта на Микромек?

Ах,сега погледнах внимателно,щом казвате че има и нова флашка,възможно е и тя да е причината.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Смени програмата, с която е правена флашката - примерно с Rufus или WinToFlash.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Кой инструмент все пак ползвате,че сега не ми се рови в сайта на Микромек?

Ах,сега погледнах внимателно,щом казвате че има и нова флашка,възможно е и тя да е причината.

Използвам Windows 7 USB/DVD Download Tool

Смени програмата, с която е правена флашката - примерно с Rufus или WinToFlash.

Сега ще пробвам и с тези.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Бих искал да попитам за ето тези папки и файлове http://prikachi.com/...44/8334744C.jpg имам по няколко такива в всички дялове,знам че имаше начин да бъдат скрити да не се виждат но не мога да се сетя как точно ставаше,дали бихте могли да ми кажите как точно става.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Start->Control Panel->Folder Options->раздел View->сложи отметка на Hide Protected operating sistem files и щракни на Apply и ОК

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Искам да си преинсталирам лаптопа, но не съм го преинсталирал повече от година и се чудя какъв релийз да си изтегля..Той е на 5 години, но e като пушка  :) Просто е време за преинсталация...Бих искал да ми препоръчате читав релийз, защото лаптопа ми не е първа младост и по-новите релийзи сигурно ще ми правят проблеми при преинсталацията.Ето ви снимка за какъв Win става въпрос и битовете:

8337942W.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След като сботи системата, защо искате да си направите на здраво място рана?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

След като сботи системата, защо искате да си направите на здраво място рана?

Значи да не бързам да го преинсталирам? Много ме е яд, че не помня кой беше релийза, който си бях изтеглил... Проблема е, че има някакви програми, които незнам откъде са се появили и немога да ги изтрия или преинсталирам, защото ми дават някакви грешки и това най-много ме дразни...Втората причина е, защото нямам много програми, но пък С-то показва, че е почти пълно... Някакви идеи? Или нещо да ме посъветвате? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стартирай като администрато cleanmgr и следвай съветника. Може да имаш и много точки на възстановяване.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Стартирай като администрато cleanmgr и следвай съветника. Може да имаш и много точки на възстановяване.

Пробвал съм го това, също така и дефрагментирането, но резултата почти незабележим, чистя около гигабайт..   :) Затова исках да си го преинсталирам..Обърнах се към вас, защото вие имате опит с компютри и лаптопи и затова ви помолих да ми предложите читав релийз... Все пак ще ми предложите ли, или да съм си така? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

http://www.microsoft.com/en-us/download/windows-usb-dvd-download-tool

Трябва да се погледне кой трупа файлове и запълва дела.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Цто може да се пълни от актуализациите на програмите които имаш или от бил гейтските ъпдейти така че може да ги спреш .Или пусни тема в антивирусния отдел там експертите ще ти помогнат да изчистите цто от остатъци от програми ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

adersa, кога ше започнеш повече да четеш и по-малко да пишеш?

Пробвал съм го това, също така и дефрагментирането, но резултата почти незабележим, чистя около гигабайт..

Под това се разбира cleanmgr, който почиства ненужните файлове от актуализирането!

(Ако говоренето е сребро, мълчанието е злато!)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Може ли някой да разгледа този Minidump и да каже от какво се поражда BOSD при чиста инсталация на WIndows 7? Преди си мислех, че е от разни активатори, но сега дори съм си направил експеримент да не го активирам докато не изтече срока, но ето че не не от активатори... Дори ативирусна не съм му инсталирал..., като си мислех преди че е от нея....

http://dox.bg/files/dw?a=70270378a0

Благодаря!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Грешката е "page_fault_in_nonpaged_area", причинена от ntoskrnl.exe. Не съм сигурен какъв точно е проблемът, но на първо четене бих проверил дали инсталирам читаво копие на ОС, и дали няма проблеми с RAM-та.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Няма, дори не съм активирал Windows-а, точно поради причината че може да е от активатори, или външни програми...

Има ли инсталиран антивирусен софтуер?

Аз грешката я знам, но тя се появява и при току-що инсталиран Windows 8.1, дръпнат от официалния сайт на MS с помощта на техния инструмент Create media...

Рамта я взех нова, преди това имах 2 плочки по 2 GB от същата марка, само че по-нисък клок и точно поради това взех само една пръчка 4 GB, защото имам съмнение че слота на дъното правеше проблеми, когато бях две пръчки...

Всеки ден инсталирам като луд OS-са.... Един ден със 8.1, друг със 7-цата, точно поради грешките, които ми вадят. Интересното е че като инсталирам 8.1 и се почва един тон грешки, като дори отказва да зарежда WIndows-a.... най-честата грешка при 8.1 e веднага след инсталирането и - winload.exe, ntoskrnl.exe и други. Дори когато инсталирах Windows 7 - по време на инсталацията ми изкара BOSD и изписа че имало фатална грешка..., което ме изуми че се получи по средата на инсталацията...., дали дъното не е проблем вече и аз не знам.... Досега съм сменил видеокартата и рамта, хардовете са здрави, което ме навежда на мисълта че проблема може би е в дъното. Играх си да променям позициите на хардовете, като съответно сменях тяхните место от портовете (размених им местата и преинсталирах OS-а) но резултат пак няма.....

Вече не знам и аз какво да правя....

Грешката е "page_fault_in_nonpaged_area", причинена от ntoskrnl.exe. Не съм сигурен какъв точно е проблемът, но на първо четене бих проверил дали инсталирам читаво копие на ОС, и дали няма проблеми с RAM-та.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Недей да ми обясняваш, проверявай! 

Аз нямам син екран, не ме интересува какви плочки си имал, и колко си ги клоквал ...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...