Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

pit

Препоръчан отговор

Имам проблем при инсталиране на windows 7 `от флашка. Преди съм инстслирал win - а от същата флашка и няма проблем буутва си от флашката всичко е точно но сега като се опитам да го преинсталирам и зарежда и би трябвало вече да ме пита на кой език да го инсталирам но не излиза това а излиза command prompt и мога да пиша каквото си искам и не става и не става спешно ми е не знам какво да правя ... ПОМОЩ !!! Ще съм много благодарен

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 2,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Имам проблем при инсталиране на windows 7 `от флашка. Преди съм инстслирал win - а от същата флашка и няма проблем буутва си от флашката всичко е точно но сега като се опитам да го преинсталирам и зарежда и би трябвало вече да ме пита на кой език да го инсталирам но не излиза това а излиза command prompt и мога да пиша каквото си искам и не става и не става спешно ми е не знам какво да правя ... ПОМОЩ !!! Ще съм много благодарен

Това, че преди се е случвало, не е довод, защото флашките имат свойството да са достъпни и възможно е някой файл да е заминал. Направи си наново флашката и действай...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

От същото

А искам да го преинсталирам защото лаптопа ми целия се брикна постоянно дава грешки и не мога да правя нищо сега работи защото съм в safe mode network

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А самата флашка наново ли е правена бутваща след предните инсталации, или не ? 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А самата флашка наново ли е правена бутваща след предните инсталации, или не ? 

Не не е правена нищо не е пипана от предната инсталация

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Някой поставил ли си е за цел да премахне тая досада от екрана . Яви се преди повече от месец , търсих в стартиращи се процеси - не открих . Не обичам да ми досаждат с подобни бози  :no-no:

fb52a86a101c3db5.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Виде ми се сложно да създавам ключове в регистъра  :) в краен случай ще го използвам , ама се сетих да надзърна в хронологията на обновленията - там го открих  :(

91872ffa19ff55de.png

ПП. Реших проблема , намерих деинсталатора , ама изписан на български и е бил надолу в списъка .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Трябвало е просто да напишеш горе в дясно в търсачката KB3035583...

Edit:Съжалявам, че късно се включих - щяхме бързо да решим проблема. :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте! Имам следния проблем - преинсталирам уиндоус 7, но в края на инсталацията, при едно от рестартиранията компютърът ми остава на черен екран и това е?! теглих други уиндоуси, пак 7 и пак го има същия проблем, не мога да разбера какво става, моля ви за помощ....

Пробвай с LiveCD пак Windows 7 дали ще изгрее монитора

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Нали го има по време на инсталацията...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Имам 2 PC с K8N дъна и по 1.5 GB DDR400, процесори ATHLON и SEMPRON на 2800, АТА HDD 120 и 80 GB съотв.

ATLON работи вече 4 г. с WIN 7 ,сега се опитвам да инсталитам 7 на SEMPRON, предварително просто размених HDD: ATLON работи с HDD 80 / с досега налични XP и UBUNTU , a SEMPRON тръгна без проблем на WIN7 с другия диск, дори смъкнах RAM до 1GB без проблем.

Инсталирам на SEMPRON WIN7 32b, boot от DVD, BIOS настройки, и след оформяне и форматиране на 2 дяла по 40 GB на диска, зареждане на пакета WIN /3 папки/ SETUP рестартира и се стига до "...Disk error" следващ ред "Press ALT CTL DEL to restart" и ...до тук.

Смених BOOT с FLASH с нов WIN7 посл. ъпдейти, и пак до там, само съобщението за Disk Error излиза още в SETUP .

Отново сложих HDD, като SLAVE на работещия ATHLON - Трите папки на WINDOWS са налични / след новия опит/ и диска  работи.

Помогнете,къде е проблема?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Днес от Майкрософт зарадваха и потребителите на Уиндоус 7 и Уиндоус 8 с два чудесни ъпдейта - 

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3080149 и https://support.microsoft.com/en-us/kb/3075249

добавящи красотата на телеметрията и следенето в Уиндоус 7 и Уиндоус 8.

Ами така де - няма само ние с Уиндоус 10 да сме прецакани с телемертията и следенето :)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте , колеги ! Имам проблем на скоро сложиш win 7 64bit ultimate , понеже на win 8 и 8.1  детето ми не може да играе 2-3 игри , те просто крашват , но това е друга тема. След като го сложиш игрите вървят,но поняга компютъра забива появява се син екран и крашва . Свалих програмата за крашовете архивирах ги защото ми казаха ,че тук може да ми помогнете. Ще съм много благодарен да си изразите мнението, не винаги го прави но не е приятно :( . И също да попитам защо компютъра според вас след като сложих win 7 работи доста по-бавно и по-бавно мисли. Благодаря предварително за помоща !
П.С : Снимка + линк за сваляне на двата краша .
http://dox.bg/files/dw?a=8ac0236e3d
8315113f.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С коя версия на DirectX е машината? Игрите коя версия използват. Може би трябва да се инсталира DirectX 9.0c. Изтегли на плота, стартирай да се инсталира, рестартирай компютъра и пробвай играта.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

С коя версия на DirectX е машината? Игрите коя версия използват. Може би трябва да се инсталира DirectX 9.0c. Изтегли на плота, стартирай да се инсталира, рестартирай компютъра и пробвай играта.

Ей сега ще го пробввам , не знам купих му футбол мениджър 2015 , през стеам там си я инсталирах и сега си играе , но му крашва всеки път,след известно време

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

И за dxg....sys двата файла от diurectx

Я стартирай dxdiag и мини тестовете

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Обновете си драйверите за видео картата.

С последният дравейвер на Nvidia от сайта им ...

И за dxg....sys двата файла от diurectx

Я стартирай dxdiag и мини тестовете

ей сега ще го пробвам

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Добави ново...