Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 - впечатления, проблеми, решения - Част 5

Featured Replies

Не се вижда нищо на тия шотове.

Изтриването на реда в автоматичното стартиране или ор регистратурата - пътят е показан в реда вдясно, или с помощта на autoruns

Редактирано от ExaFlop (преглед на промените)

• Отговори 2,3k
  • Прегледи 252,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Извинявам се сега ще прикача с нормален размер................За автостартиращия обект трябва първо да го отметна ли?.Понеже в момента го няма в регистратурата

post-344714-0-73536000-1437219181_thumb.

post-344714-0-96140400-1437219191_thumb.

Редактирано от The Shooter (преглед на промените)

Стартирай autoruns, намери обекта (реда), щракни с десен бутон по него и избери Delete. Потвърди.

А защо обновяваш през групови политики? Компютърът част от домейн ли е?

Изтегли https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=14355 и опитай да копираш със заместване windowsupdate.admx

Рестартирай

Не,исках спра някои услуги .............и изкочи тази грешка.........

ПС:Не е част от домейн..............нямам си и на идея какво означава да си част от домейн

Не, какво?

Пусни една пороверка на системните файлове:

Отвори конзола като админ и в нея напиши

sfc /scannow

и натисни Enter.

Направих проверка не откри никакви проблеми.......... ще пробвам да заместя файла................правилния път е този предполагам.................C:\Windows\PolicyDefinitions......

ПС: не ми позволява да изтрия оригиналния файл..........автостартиращия обект не го окривам никъде

post-344714-0-89199300-1437222394_thumb.

post-344714-0-90781900-1437223381_thumb.

Обекта го търси с autoruns. А относно Windowsupdate.admx ползвай unlocker да преименуваш файла и после да копираш новия.

Изтеглих и autoruns пак нищо..........относно полиците след две потвърждения  имам достъп до тях..........мисля да остава нещата както са..............

Благодаря за отделеното време.

Изтеглих и autoruns пак нищо..........относно полиците след две потвърждения  имам достъп до тях..........мисля да остава нещата както са..............

Благодаря за отделеното време.

Сложи му отметка е msconfig и тогава стартирай autoruns.

Сложи му отметка е msconfig и тогава стартирай autoruns.

Най-накрая успях...............   :computer8:

ПС:Отворих msconfig..........сложих отметката,рестатирах отворих autoruns...............в полето logon вече се виждаше въпросния обект...........Относно полиците не съм се занимавал,понеже след второто потвърждение на този прозорец,вече имам достъп до тях

post-344714-0-38074100-1437248132_thumb.

Не си личи! Никъде няма отбелязан отговор, няма описание какво си направил....

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, надявам се тук е мястото да попитам. От известно време когато работи лаптопът ми, изведнъж се получава едно задръстване на рамта. Пълни се почти цялата и компютъра започва да лагва. Използвам Asus K53Sc с 4GB рам и i5-410M 2.3Ghz Процесор. Прилагам снкмки с проблема и процесите, които са пуснати. На какво може да се дължи? След рестарт се оправя, но за много кратко време. Да не да съм лепнал някакъв вирус или нещо подобно? Сканирах веднъж с AVG free, но не показа нищо.

image.jpg image.jpg

Поспиравй(рестартирай ги) си браузърите. Това, което се вижда е хром 400+МB и IE с почти 100MB. Не се виждат процесороемки процеси. Можеш да си инсталираш Priority saver и с негова помощ от диспечера на задачи да почистваш паметта.

Значи цялата работа е, че не съм рестартвал машината доста време. Благодаря за информацията.

Както по-горе писах Prio върши чудесна работа. Но бих препоръчал да се инсталира без мрежовия драйвър (при инсталацията се маха отметката на Network Driver).

Здравейте ! 

Дългогодишен потребител съм на Win 7, инсталирал съм го на много машини, както и на текущата съм го използвал с години, но реших да преинсталирам онзи ден и сега ОС-а си крашва стабилно до син екран и после ребуутва.

Чета, че може да е от някакъв си ъпдейт, но във всеки форум пише, че е от различен ъпдейт, някой с подобен проблем, който го е разрешавал ? 

Дай малко подробности за краша (грешка от типа на 0xABCD5678 изписана на синия екран и ако има изписан файл) или качи minidump. Ако машината се рестартира и не можеш да видиш информацията на синия екран, при стартирането на машината натискай (помпи) F8 и със стрелките избери Disable automaitic restart on system failure и натисни Enter.

Здравейте ! 

Дългогодишен потребител съм на Win 7, инсталирал съм го на много машини, както и на текущата съм го използвал с години, но реших да преинсталирам онзи ден и сега ОС-а си крашва стабилно до син екран и после ребуутва.

Чета, че може да е от някакъв си ъпдейт, но във всеки форум пише, че е от различен ъпдейт, някой с подобен проблем, който го е разрешавал ? 

Не става ясно какво е наложило да преинсталираш.

Каква преинсталация е направена /ъпгрейд или чиста /?

Говориш за някакви ъпдейти, които са вградени в инсталационния диск, или ги качваш след инсталацията...

Какви драйвери и от къде инсталираш, или не инсталираш ?

С тази никаква информация която даваш, могат да ти се дадат десетки отговори.

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Здравейте, преинсталирах Windows 7 и сега не ми работи Windows update. Като дам "check for updates" само преминава зелената линия и така с часове без да намира нищо или да дава грешка. Версията на windows update agent-a e 7.6.7600.320. Ако не я инсталирам не ми дава да търся други актуализации. ОС е активирана и трябва поне 100 ъпдейта да има, но не намира. При някой среща ли се този проблем и как го е решил?

DD-WRT, в eventvwr в раздел system  има ли регистрирана грешка за Windows Update?

Пробвай това - щракни на линка Run now (Стартирай сега) горе в дясно в синьото правоъгълниче.

Колеги, след като надстроих Windows 10 и се наложи да се върна отново към 7 поради разни причини ми се появи ето тази папка "Boot", а вътре в нея и тези файлове. Пречи ли нещо на това или да си я оставя така? Не може да се деинсталира, изписва, че се ползва от системата.

post-262587-0-52760900-1439192248_thumb.      post-262587-0-14325500-1439192257_thumb.

Остави я. Там се съдържа Boot Configuration Data (BCD). Като цяло папката винаги си я имал, но просто по някаква причина в момента атрибутите hidden и system са премахнати от нея и в момента я виждаш. Като цяло трябва да има повече неща в папката и бих rebuild-нал BCD за да си върна възможността за избор на Memtest, Repair My Computer (Recovery Environment) и прочие опции, но ако ти е сложно просто я остави така и не я закачай никога ако искаш системата ти да продължи да бъде буутваща.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.