Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Euro Truck Simulator 2

Featured Replies

Някой може ли да постне в този форум как да пусна истинско радио, щото в тоя bgtrucker нищо не мога да направя и да разберa. Благодаря предварително...

Редактирано от antivirosa (преглед на промените)

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 344,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ми то се вижда от аватара ти ,че си винаги тук. Вземи малко да излезеш на въздух ,потичай ,свали друг килограм.

• sdsdssdsdsdsdsddsds
    sdsdssdsdsdsdsddsds

Ето снимка от Multiplayer. Вижте в какво задръстване попаднах.

• Супер фен  

Публикувани изображения

Някой може ли да постне в този форум как да пусна истинско радио, щото в тоя bgtrucker нищо не мога да направя и да разберa.

Благодаря предварително...

Пишеш в гугъл - онлайн радио и имаш истинско.

Играта не е лоша. Попринцип не съм по симулаторите, но тази става.

Но предполагам , че проблема със сд-кея си остава

Имам проблем и той е че след като напиша кода и си карам един курс и след това пак ми иска кода въпреки че играта не е демо

Аз от както е излязла си джиткам с един код и до сега не е изревала още :) Нищо не съм блокирал даже и радиата от самата игра си слушам . Аз ли съм най големия късметлия ? :)

засега, докато SCS не реашт да блеклистнат кода ти както и да е - засега няма 100% сигурно решение за 1.1.3 което да не връща в демо (заб.: ограничение до 10-ти лвл!!!) а на хоризонта се задава нов патч които е вероятно да включва хомологизация на DAF (демек оригинални лога и т.н.)

То вече има модове за оригиналните логота.Търсете за Scania Truck Driving Simulator.

Няма ли някакъв начин да го активирам, защото така всеки път ми иска регистрационен код и така малко тъпо

Няма ли някакъв начин да го активирам, защото така всеки път ми иска регистрационен код и така малко тъпо

Това е против правилата на форума ! Има само един начин и тои е да си я закупите :)

Няма как да стане тая работа , докато не им омръзне да блокират кодовете.Ако компютъра ти не беше свързан с интернет нямаше да имаш проблеми.А сега и да блокираш достъпа и да забраняваш , все си е същото :)

• 2 седмици по-късно...

Приятели ще сам ви много благодарен ако ми кажете как се пуска онази лампа вътре в камиона която като я пуснеш и цялата кабина отвътре става светла :) :) благодаря предварително!

Редактирано от koseto_11 (преглед на промените)

Малък звяр в 750 кончета, макс скорст 144км /само влекача/, 12 скорости, ксенон, турбо и въздушни филтри

Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

Редактирано от vynsente (преглед на промените)

Приятели ще сам ви много благодарен ако ми кажете как се пуска онази лампа вътре в камиона която като я пуснеш и цялата кабина отвътре става светла :) :) благодаря предварително!

Имам проблем с играта когато я инсталирах и я пуснах ми показва " Don't send " .

Инсталирах я на другия компютър които е 700 мб рам 1.6 процесор 64 мб видео карта и тръгна да лагваше но тръгна

а този е 1гб рам 3 процесор 128 мб видеоп карта каква е причината да не тръгва ?

Може ли да е от windolsa защото е XP professional sp3 ?

Редактирано от Bliznaka (преглед на промените)

искам малко помощ тй като гледах доста клипове със тая игра във нета и аз реших да я дръпна но когато я пусках ми се появяваше черен екран за 1-2 секунди и после ме фърля от играта инсталирах я няколко пъти и пак така ако някой знае за такъв проблем ако мое да ми помогне .... искам малко помощ тй като гледах доста клипове със тая игра във нета и аз реших да я дръпна но когато я пусках ми се появяваше черен екран за 1-2 секунди и после ме фърля от играта инсталирах я няколко пъти и пак така ако някой знае за такъв проблем ако мое да ми помогне ....

Редактирано от MAXITo00o (преглед на промените)

Добре някой ще каже ли откъде се пуска лампата вътре в камиона?? :(

На различни снимки в интернет но си нямам идея откъде се пуска и ви питам за тази които неразбират лампа на тавана вътре в кабината

Покажи снимките :D

Това 100% е мод :P

Това е мод разбира се :) Да ви се похваля направих си фирма 'EuroTrans 99' имам 10 шофьора, които доста работят :) 18 level

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.