Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

???

• Отговори 2k
  • Прегледи 97,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

???

Замислих се, че в грижите и мислите си за околните забравих себе си. И се оправдавам с тъпия си зъб.

Абе, аре сега и твоя ден да развалям. Аз се разпаднах за двама :baby:

Няма :) Макар че що пък да не си хапвам, по последни сведения ските през лятото са ми вързани :baby:

Ако пробваш и кънки, ще станеш като газела. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Тази вечер се замислих, колко много съм забравила себе си :P

Прави го по-често, но не се пренапрягай! http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Замислих се, че в грижите и мислите си за околните забравих себе си. И се оправдавам с тъпия си зъб.

Абе, аре сега и твоя ден да развалям. Аз се разпаднах за двама :baby:

Мяу:

Замислих се и в грижите забравих

Но пустия му зъб така боля

За двама днеска се разпаднах

И твоя ден не ща да разваля

Га:

Защо бе Мацо, в дупка ли пропадна

Недей се вайка ще си отиде знай

И зъбчето ще ти отмине Златна

И всичко ще си дойде на местото май

Замислих се, че в грижите и мислите си за околните забравих себе си.

А аз искам точно това - грижейки се за другите да забравя за мене си....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

п.п. Изпих поредната доза Чаромат, сложих на гърба си половината гардероб с дрехи, готова съм за подвизи на работното поле...

Хубав ден!

А аз искам точно това - грижейки се за другите да забравя за мене си....http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

От години съм така,многото работа и алкохола помагат.:P

От години съм така,многото работа и алкохола помагат.:P

За второто съм по-съгласна...Снощи мавруда свърши чудеса...

Аз потеглям...Хубав ден!http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

От години съм така,многото работа и алкохола помагат.:nono:

На вса двамата по чифт крилца и ореолчета ще ви дадат горе http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Моя билет така или иначе ще го къса рогатия :P

И да ви кажа: изобщо не си мислете, че е пролет. Тцъ. Зима е. И е студено.

7 градуса още в 7 сутринта и до 14 градуса до обяд - мирише си на пролет :P

Тази (мразовита) сутрин, къркайки си горещото кафенце край камината, пафкайки си сладко цигарката установих един факт, да ви кажа революцията другари е също като любовта и ние винаги имаме алтернатива, само че сме твърде мързеливи понякога, и в двата случая :P

дубрутру

Тфа па къде го пише? М? Ей ме на, лягвам си само по едната гаща и хич не ми и дреме. Мда.

Кранки: Ще си ляга ами, като изфраска бутилка малиново вино и половинка сливова, как ли пък няма да му е топло?

Тфа па къде го пише? М? Ей ме на, лягвам си само по едната гаща и хич не ми и дреме. Мда.

Кранки: Ще си ляга ами, като изфраска бутилка малиново вино и половинка сливова, как ли пък няма да му е топло?

малиново вино ли пифтуниш?!!?

Тази (мразовита) сутрин, къркайки си горещото кафенце край камината, пафкайки си сладко цигарката установих един факт, да ви кажа революцията другари е също като любовта и ние винаги имаме алтернатива, само че сме твърде мързеливи понякога, и в двата случая :cool:

дубрутру

ти нещо много взе да мислиш хъхъхъхъхъх

малиново вино ли пифтуниш?!!?

ти нещо много взе да мислиш хъхъхъхъхъх

Баа... то щот кунките и другите части не ме слушат още, та не моа ги раздвижа да започвам с ТФТ-то :cool:

Баа... то щот кунките и другите части не ме слушат още, та не моа ги раздвижа да започвам с ТФТ-то :cool:

аре шти дрънна по някое време да докладваш до къде си стигнала. Хем да си починеш..........

На конец то, и по нашей улице прошел инкассатор!

Кранки : Баси как и отговори само!

по тънък канап ходиш чейве такова, с този руски :cool:

да не кажеш, че не съм те предупредила :cool::lol6:

аре шти дрънна по някое време да докладваш до къде си стигнала. Хем да си починеш..........

дай муцка за цунки http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

На конец то, и по нашей улице прошел инкассатор!

Кранки : Баси как и отговори само!

Даркита, знам,че сте поне трима /ввиду нормального соображания/ - дайте и на третия да пише, де! Или той държи бутылочката? :cool:

по тънък канап ходиш чейве такова, с този руски :cool:

да не кажеш, че не съм те предупредила :lol6::)

За пред тебе спирам.

Кранки: Той баш за това се отваря, нищо че му свиха сърмите днеска набързо в чатина. Пак иска да изпъкне, нищо че е надул ей такъв тумбак...

Даркита, знам,че сте поне трима /ввиду нормального соображания/ - дайте и на третия да пише, де! Или той държи бутылочката? :cool:

Тиии, кого ще обиждаш, ние тук страдаме от раздванадесеторяване на наличността! И не каквото и да е, а сложно. Мдам.

Кранки: Простак, защо признаваш, сега вече никой няма да ни допусне до президентското кресло!

Сега се питам, аз ли си забравих в къщи доброто настроение или то забрави мен. Като за начало си забравих слънчевите очила. В тролея ме настъпиха само два пъти. Опитах се да направя три снимки и нито една не се получи. В метрото бах на косъм от трето настъпване. На ГМ Димитров имаше навалица, като за един малък митинг, а в автобуса третото настъпване не ми се размина / три пъти било за щастие.И все десния крак / Влизам в офиса, шефката ми сгафила с една ведомост - голямо тръшкане падна. Като за капак, ще трябва да се работи. Днес не ми е ден. Това явно е един от Данчовите четвъртъци. :cool:

Сега се питам, аз ли си забравих в къщи доброто настроение или то забрави мен. Като за начало си забравих слънчевите очила. В тролея ме настъпиха само два пъти. Опитах се да направя три снимки и нито една не се получи. В метрото бах на косъм от трето настъпване. На ГМ Димитров имаше навалица, като за един малък митинг, а в автобуса третото настъпване не ми се размина / три пъти било за щастие.И все десния крак / Влизам в офиса, шефката ми сгафила с една ведомост - голямо тръшкане падна. Като за капак, ще трябва да се работи. Днес не ми е ден. Това явно е един от Данчовите четвъртъци. :cool:

А за мен е петък, щото утре ще си ходя в Търново :cool:

А за мен е петък, щото утре ще си ходя в Търново :cool:

не щъ да чуя за Търново :cool:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.