Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента, днес, понякога

Featured Replies

Ми като те лъжат - лъжи ги и ти ;)

• Отговори 2k
  • Прегледи 97,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А, а, а .... не .Сакън, човече - не ща да съм султан.Не помниш ли песничката ? Если б я был султан, я`б имел трех жен И тройной красотой был бы окружен Но с другой стороны при таких делах

• ъхъ - ще си водя подробни записки но смятам сушените домати да ги пропусна, че не ги видях нийде у супера Вил, как беше тортата? само да ви покажа как е заспало псето

• Velichka Plyakova
    Velichka Plyakova

Тортата беше великолепна, всички са втрещени от вида и, и от вкуса и. Аз тотално каталясах и съм полужива от студ, добре, че каминката ми държеше жар. Нашичкият е толкова див и як, че едвам

така навън, гледам, грее закачливо слънчице излюпих се в шест и половина и с кеф подремах до преди малко станах, не защото съм една скопосна булка, дето ще се захване с къщата в ранни зори, ами защото огладнях имам няколко варианта за закуска мисля да избера най-лесния плюс чаша кафе ама първо да взема да изляза от пижамата :ohmy:

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Туп...кацнах.

Снимковия ми материал се получи този път. Обаче омалях да чакам по спирките :biggrin:

напомнете ми да ви разкажа как правихме снимка на главата на дребния динозавър след едно перване на същата с люлката :biggrin:

Ой мило, то днес верно е работен ден http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif

Иначе преди малко се паразбудих от 24 часовия сън, толко спане, толкао нещо скоро не ми се бе случвало. :biggrin:

вземам фотото и отивам да ви снимам нивото на река Дунав :biggrin:

напомнете ми да ви разкажа как правихме снимка на главата на дребния динозавър след едно перване на същата с люлката :biggrin:

хахахах как ме сети, моето малко мече беше шампион по тази дисциплина.

Веднъж беше на около шест години, забираме леля му за пореден път, на път за бърза помощ и той милия вика:

- Бе лельо Пепи омръзна ми все аз да ходя в болницата, все аз ли ...

Обичайното...:biggrin:Вие ще си правите каквото си поискате,аз ще съм на тръстиката...:biggrin:

вземам фотото и отивам да ви снимам нивото на река Дунав :biggrin:

хаххах ... чакам те за днаеш :lol6:

Аз ще поработя малко...аре...

Само малко, да се разберем, нали ?! :lol6:

Обичайното...:lol6:Вие ще си правите каквото си поискате,аз ще съм на тръстиката...:biggrin:

И за теб се отнася горното, и шалтера наполовин да свалиш, да намалиш напрежението във веригата, чу ли ?

Обичайното...:lol6:Вие ще си правите каквото си поискате,аз ще съм на тръстиката...:lol6:

Аре, свий един гъз място в тая тръстика и за мене :biggrin:

И не знам в какъв ред на мисли, днес съм се белнала като пуканка. :biggrin:

Аре, свий един гъз място в тая тръстика и за мене :biggrin:

И не знам в какъв ред на мисли, днес съм се белнала като пуканка. :biggrin:

хах ма как само я обичам тази песен :lol6::lol6:

В този ред на мисли, слагам изтърканите джинси и белите маратонки и се самонаказвам в градината.

Бурените пречат на лаленцата и зюмбюлите, мисля да им видя сметката днес. :lol6:

така

Дунава си е на мястото. Прилагам снимкови доказателства. Докато щраках един фазан ми изкара акъла. Или аз неговия.... Изхвърча току под краката ми :biggrin:

Публикувано изображение

Ако бях пуснала снощи едно гълъбче на Амбърчетоhttp://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif - денят ми можеше да добие и друг смисъл....

мисля да поспя :rolleyes:

така

Дунава си е на мястото. Прилагам снимкови доказателства. Докато щраках един фазан ми изкара акъла. Или аз неговия.... Изхвърча току под краката ми :speak:

Публикувано изображение

По-скоро ти си изкарала неговия :baby:

А ние ходихме на гробища.

Откраднали са дъските, с които бях оградил гроба на дядо, за да не се свлича пръста.

Баси.

И умрелите не оставяме на мира май.

преди това може по чашка биричка да дръпнем :cheers:

Хапнахме, биричка пийнахме.

Най-вероятно няма да си имам рошави котенца.Сипах на котака кокалчета, той дойде, дойде и една мацка.нашия заряза кокалите и се възкачи върху мацката.Седя, пуша, и гледам.Ръга нашия отстрани.Захапал мацката, не пуща, ама не може да улучи дупката.Накрая на мацката явно и писна, извъртя се, захапа го за врата и той , балъка я пусна да си ходи.Така и си остана, гледайки тъпо.Викам му : "Балък си беше, балък и си остана".

Мисля, че е време за сиеста на диванчето.

мисля да поспя :cheers:

и аз -айде да си лягаме, а ?

...

И умрелите не оставяме на мира май.

Хапнахме, биричка пийнахме.

Най-вероятно няма да си имам рошави котенца.Сипах на котака кокалчета, той дойде, дойде и една мацка.нашия заряза кокалите и се възкачи върху мацката.Седя, пуша, и гледам.Ръга нашия отстрани.Захапал мацката, не пуща, ама не може да улучи дупката.Накрая на мацката явно и писна, извъртя се, захапа го за врата и той , балъка я пусна да си ходи.Така и си остана, гледайки тъпо.Викам му : "Балък си беше, балък и си остана".

Мисля, че е време за сиеста на диванчето.

и аз -айде да си лягаме, а ?

ъхъмммм... с малката разлика, че на тях веч не им пука :cheers:

хайде, лягаме си

Какъв автогол си вкарах...:cheers: Трябва да се работи върху софтуера - като ти звънне някой, на телефона трябва да излиза снимка от спътник в моментното състояние на звънящия човек, че иначе не мога да се спася от напъните на този. :cheers: Другият вариант е да си сменя номерата на всички телефони:speak:

поспах /котака залепен за гърба ми, псето върху краката ми/ сега ще хапна от задачите за днес остана да се преборя с мивката /мразя, мразя, мразяяяя/ и да направя друсан кебап за вечеря след малко ще отида на туристически тур до мосю Бриколаж, ще мина и през Кауфланд че децата искат бисквитена тортичка. Така че като се върна ще правя И тортичка. Е, кво, повече от доволна съм. А, да. И книжката за пуйката е на масата :rolleyes: Доволна съм.

поспах /котака залепен за гърба ми, псето върху краката ми/

сега ще хапна

от задачите за днес остана да се преборя с мивката /мразя, мразя, мразяяяя/ и да направя друсан кебап за вечеря

след малко ще отида на туристически тур до мосю Бриколаж, ще мина и през Кауфланд че децата искат бисквитена тортичка. Така че като се върна ще правя И тортичка.

Е, кво, повече от доволна съм.

А, да. И книжката за пуйката е на масата :rolleyes:

Доволна съм.

мхм

аз идвам да ги будя с готово кафе, а това вече и закусва , брейй то не е жена то фурия бре ;)

И аз се излюпих :whist: Сега папка кесче с кафенце и събирам сили - част от магданоза е измръзнал, и възнамерявам да го извадя и да насея нов на негово място.Имам и малко балучки - ще ги ръчна за зелен лук, ама всичко това -след като се събудя окончателно, изям кекса и си изпия кафенцето :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.