Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Елате ми на гости....

Featured Replies

Откривам летния сезон - време е да наизлазим от мрачните си дупки и да се отдадем на заслужена почивка и релакс. Нашето ракиено кътче:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пейката е двуместна (като в пътнически вагон) и седим на нея точно като надарени свати :angry::

Публикувано изображение

Масичката е направена от две теракотени плочки за да си бъркаме приборите:

Публикувано изображение

С удоволствие ще дойдем. :angry:

Бел , ще се съберат ли картофките и бирата ... много малка ми се вижда масичката :whist: ?

Така като се вижда, ще има място за една малка дървена(згъваема) масичка, Митак. Въпросът по-скоро е др... ще се съберем ли всички :whist:

• Автор

Въпросът по-скоро е др... ще се съберем ли всички :whist:

Наведнъж - категорично НЕ....:) По двама, по двама...

п.п. Ем, търся твоята снимка след рамонта с онова убийственото зелено ...Ще я постнеш ли?:)

Веднага, само че "убийственото зелено" не е пуснато :whist:

Публикувано изображение

• Автор

Щракни го туй килимче, че много ме заинтригува....Знайш как ми се връзва на интериора...:wors:

Килимчето не мога да го щракна сега, защото не съм при него (в същия град) :wors: Хубаво си бъбрим, но имам да пиша => изчезвам за сега, Бел.

Наведнъж - категорично НЕ....:down: По двама, по двама...

И билети като у влака взимай

:P

Публикувано изображение

Тая делва да не е печка а че се грееш

:wors:

Печка е Бени, печка е. :)

Ние и двама ще ви дойдем твърде много :cool:

обаче той не пие ракия, ще чака в колата

така като се замисля, не може и да шофира :)

Беллл страхотно местенце http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ужасно ми хареса.

И за твое сведение обичам селяните, не харесвам селяндурите тчк

• Автор

Беллл страхотно местенце http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/kiss.gif ужасно ми хареса.

Там пих кафенце сутринта и почетох книжка следобеда....Като напече става като в парник, ама аз обичам да се припичам като гущерите....

п.п. Искам да помоля уважаемите съфорумници да покажат и своите землянки, да не се свенят...(кво ли значи таз дума?)

ейййййййййййййй оставете местенце и за мене една българска ракийка с тракийска салатка или шопска или КИСЕЛИ КРАСТАВИЧКИ :wors: Още утре си хващам самолета От мене мешаната скара :blink:;):wors:

Отвън и отвътре :whist:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Искам на полянката :whist: Това много ми липсва, като дете съм отрасъл на подобна поляна.

• Автор

Отвън и отвътре

Страхотно местенце...:yanim:Нямам нищо против на пенсия да ме "захвърлят" там....

Страхотно местенце...:blink:Нямам нищо против на пенсия да ме "захвърлят" там....

Бел, ей там, зад зелената оградка започва зеленчуковата градина :yanim:

• Автор

Спамърския ми кът:

Публикувано изображение

Спамърския ми кът:

Харесва ми. Ето я и моята бърлога:

Публикувано изображение

Харесва ми. Ето я и моята бърлога:

Публикувано изображение

Леглото късо ми се вижда.Колона над главата.За какво служи?

Колона над главата.За какво служи?

Да слуша музичка предполагам (ако е фен като мене на силната музика), а и за самоотбрана също става

:speak:

Да поясна - леглото е точен размер. Колоната над него подпира стената http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Да ви покажа с какво се занимавам в момента - ще ми се да скалъпя някаква декорация за банята ( винаги съм искала само една саксия с цвете - но нашата баня няма прозорец)...Изрових едни морски истории, за дъното на стъкленицата утре ще купя малко еко почва и ще набуча няколко клонки от туя...Предполагам, че без светлина няма да издържат дълго...http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif И не знам дали ще се получи добре....

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.