Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да се целуваме?

Featured Replies

Тази тема ме върна назад във времето....първата ми целувка.И аз бях притеснена,но в момента в който устните ни се допряха,всичко взе да се случва от самосебе си.Спомням си колко бях щастлива след това,че вече мога да се целувам...хаха.Всеки минава по този сладко -смущаващ път.Направи това ,което ти идва отвътре да направиш..... :angry:

• Отговори 90
  • Прегледи 65,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

За мен такива теми са малко безсмислени т.е. виждам че хората цели книги пишат по темата как да се целуваме и прочие, но за мен това просто си остава изблик на чувства, изпитвани от двама души, които желаят до допрът нежно устни един на друг, носени от полъха на любовта. Може да ви звучи странно, но така го чувствам аз...

За мен такива теми са малко безсмислени т.е. виждам че хората цели книги пишат по темата как да се целуваме и прочие, но за мен това просто си остава изблик на чувства, изпитвани от двама души, които желаят до допрът нежно устни един на друг, носени от полъха на любовта. Може да ви звучи странно, но така го чувствам аз...

Защо да са безсмислени напомнят едното време. Аз лично смятам, че е интересно да се говорят такива неща, но по скоро не във форумите, а с човека с който ще се целувате. . .

Напоследък доста интересни теми се "преродиха" :P

Защо да са безсмислени напомнят едното време. Аз лично смятам, че е интересно да се говорят такива неща, но по скоро не във форумите, а с човека с който ще се целувате. . .

Напоследък доста интересни теми се "преродиха" :P

Може би темата "Моята първа любов" или "Първата целувка" са доста интересни от към тази гледна точка, но това "Как да се целуваме?", все едно ми казват "Как да правим секс?" О.0 Неща, които трябва да ти идват от вътре и единственото, което искат е малко увереност (противоположното на това да се пита във форуми, как да го направим)...

Иначе пък точно с човека, с който ще се целуваш, ако вземеш да говориш за това как е било с бивши гаджета и какво си правил, ще стане много весело Публикувано изображение

ами накараи я да те научи Публикувано изображение

Туй, па, дето го каза прозвуча егати тъпото. Я си се представи тебе си, отиваш при приятелката си и й казваш "Я ме научи да се целувам" и тя почва да ти обяснява - "Сега тъй, тъй, тъй" и ти седиш, гледаш задръстено и слушаш. Само някой задръстеняк може да го напрай туй или хлапе, дето дори и не знае какво е онова в устата му. Всичко става от само-себе си.

Редактирано от Aragorn(Elesar) (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

ето това мисля че ще е полезн и на теб и на всички, на които им е интересно http://torrents.linkos.bg/details.php?id=16737 това са 2 клипчета, на които е обяснено много добре. няма субтитри, но ако поне малко чаткаш английски ще се справиш (то и без друго няма страшно много говорене :P )

може ли да ми пратиш тия 2 клипчета че страницата не бачка

Добре немога да разбера какво толко я разточихте тази тема.Да се отдаде на момента от там се почва.Никой не е роден научен.Гледаш някое клипче в вбох7 - целуване ето нещо от мен

http://www.vbox7.com/play:657ad178 вземи модела и идеята.И всичко ще е за момента неможеш да го направиш по план защото никога не става по план :lol6:

• 2 години по-късно...

Този сайт ще ви е полезен и интересен ако се интересувате от целуването като цяло http://xn--80aaahiha9abon8c3a3b.com/ За пръв път откривам подобен български сайт. Тук е може би цялата теория около една целувка, така че се възползвайте от материала. Разбира се нищо не може да замести опита, но все пак не е лошо да си малко с малко образован :)

• 9 месеца по-късно...

ходи целувай бре, по интернет нема се научиш

:tongue2::help wanted4::P:shock11::*  Отваряш устата и мушкаш езика. Кой знае какво има да се учи..

:tongue2::help wanted4::P:shock11::*  Отваряш устата и мушкаш езика. Кой знае какво има да се учи..

чекай бе може и без език

:P

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.