Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи - част 13

Featured Replies

Добре де , не се впрягай толкова ! Но пък за да ти вярват на 100 % , ще е добре да пренебрегнеш мързела ! :wink12:

• Отговори 2,4k
  • Прегледи 138,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Добре де , не се впрягай толкова ! Но пък за да ти вярват на 100 % , ще е добре да пренебрегнеш мързела ! :wink12:

не ми вярва този, който не му изнася истината! а пък има и друго- човек съди за другите....по себе си! :)

не ми вярва този, който не му изнася истината! а пък има и друго- човек съди за другите....по себе си! :)

:no-no: "Проверката е висша форма на доверие" . Пък и аз съм от тези на които "им изнася" истината за NIS , стига да е еднаква с "истината" на останалите! Ай , че оспамихме пак темата!

Кой ще погледне тези 5 файла / мисля , че не са качвани до сега , ако бъркам приемете извинения/!

http://hotfile.com/dl/149822263/25b38c6/mlwr18.03.2012.rar.html

парола : infected

BitDefender IS 2012 мълчи като пън и при разархивиране и при стартиране, на за сметка на това :

Публикувано изображение

Кой ще погледне тези 5 файла / мисля , че не са качвани до сега , ако бъркам приемете извинения/!

http://hotfile.com/d...3.2012.rar.html

BitDefender IS 2012 мълчи като пън и при разархивиране и при стартиране, на за сметка на това :

ЕСЕТ 4 закова, (с дефиниция) петия пратен.

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от P2P (преглед на промените)

• Автор

http://hotfile.com/d...3.2012.rar.html

Публикувано изображение

Ще взема да ги стартирам,хвана ме любопитството :rolleyes:

От цялата работа разбрах само че е нот сейф типична американска малоумна програма.

Всичко слага под един знаменател, на принципа покрай сухото ще гори и мокрото.

Наздраве с словашка бира :beer:

От цялата работа разбрах само че е нот сейф типична американска малоумна програма.

Всичко слага под един знаменател, на принципа покрай сухото ще гори и мокрото.

Наздраве с словашка бира :beer:

Ами твоят тест показва същото , файловете не са чисти нали ? Малоумната програма действа както умната , която ти ползваш !

Жалко , че не знам марки американска бира , и поради това наздраве с "Heineken"! ;):beer:

Your Submission Has Been Sent

Your submission has been sent Sun Mar 18 13:17:07 PDT 2012. You will receive an email message from Symantec with a tracking number that will enable you to check the status of this submission. First Name: Last Name: Company Name: Country: Bulgaria Email Address: Symptoms: Adware Uploaded File Size: 8892467 Uploaded File Name: mlwr18.03.2012.7z

Sincerely,

Symantec Security Response

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Става въпрос за ето този уеб сайт:

http://ebayselling.net/

Имаше оплакване от собственика му, че AVG му блокира достъпа до сайта (Exploit Blackhole Exploit Kit Type 2130). След сканиране в VT се оказа, че и други две антивирусни компании намират зловреден код. Днес, вече са 4 на брой:

https://www.virustotal.com/file/757f9b801595705a79a60404ece5cc7c1034c08eeab74e11bf5372d1cbfc018b/analysis/1332165862/

Отговор от лабораторията на ESET е следния:

Dear Борислав Иванов,

Thank you for your submission.

The sample is detected when certain conditions leading to infection are met.

Regards,

ESET Malware Response Team

Бихте ли проверили при вас как е? Позволих си да го изпратя още през уикенда и до Avira.

Бихте ли проверили при вас как е? Позволих си да го изпратя още през уикенда и до Avira.

Публикувано изображение
  • Автор

Искаше да инсталирам някаква приставка към браузъра за да разгледам страницата,докато се наканя да го направя и изчезна прозореца/ Влизам повторно не се появява!

Става въпрос за ето този уеб сайт:

http://ebayselling.net/

При влизане във сайта.

Публикувано изображение

• Автор

При влизане във сайта.

Публикувано изображение

Точно това искаше да инсталирам java exploits

Браво на Norton за точната "диагноза"

Нали ти казвам, че Вирус тотала в последно време не струва! Ето резултата от другаруването на добрия стар Threat Fire и безплатната Panda Cloud:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Махайте я тая Threat Fire първата ми безплатна нативирусна моите уважения обаче ме попиля един вирус parite.b

Нали ти казвам, че Вирус тотала в последно време не струва! Ето резултата от другаруването на добрия стар Threat Fire и безплатната Panda Cloud:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Махайте я тая Threat Fire първата ми безплатна нативирусна моите уважения обаче ме попиля един вирус parite.b

При влизане във сайта.

Публикувано изображение

С Хром влизам и при мен Нортон 360 мълчи! :rolleyes:

Аз използвам Mozilla Firefox.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тъкмо започнах да си мисля , че имам проблем и пощурях ,но щом и при други използващи Chrome е така ...

Сега ще влезна и с Мозила-та!

Редактирано от Heineken® (преглед на промените)

Ама и с IE 9 пак си влизам без проблем! А имам java инсталирана, но нищо.

Тъкмо започнах да си мисля , че имам проблем и пощурях ,но щом и при други използващи Chrome е така ...

Сега ще влезна и с Мозила-та!

Нищо няма с Нода съм :clown: Алибаба :D

Редактирано от P2P (преглед на промените)

• Автор

От къде го гепа,дай връзка към парите

ThreatFire допуска само едно,TDL4 ,за останалото си мисля че ти имаш вина,като си разрешил изпълнението!

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Нищо няма с Нода съм :clown: Алибаба :D

С Лисицата и NIS съм ! Голям сън , :hush: да не събудим някой от четиридесетте разбойници!Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.