Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Черешката на тортата" - кулинарно шоу

63 гласували потребители

1. 1. Харесва ли предаването ?

• ДА
      61%
      39
    • НЕ
      23%
      15
    • Никога не съм го гледал/а
      14%
      9

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

За вас не знам, но аз тази вечер ще си направя печени ябълки и при следващото варене на боб, ще го пасирам и ще го поднеса с пръжки. А "пастетчетата" наистина са чудесна и бърза за приготвяне разядка. И съм смаяна ;) че цели две вечери не са ни гостили със сьомга... започна да ми липсва... :)

Редактирано от Нел (преглед на промените)

• Отговори 136
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Trichocephalus
    Trichocephalus

То и на мен ми писна от техните глупости. канал 1 си прави кулинарно шоу с Ути -бТВ си прави с Тган Звездев. бТВ правят сутрешен блок - Нова си правят съшия. бТВ пуска реалити с готвачи -Нова прави

• Камелия ми достави истинско удоволствие. Страхотна жена с много финес и вкус. За мен тя е победителят, обаче направи груба грешка да спомене, че е пазарувала в Италия. Българинът е завистливо човече -

• Има и свежи и практични идейки обаче. Например на моя му сервирах два цели домата в чиния и му казах че това е салата като по телевизията - рецепта и ноу хау на Нед.

оооо тия двамата с китки - да не повярваш

голям майтап беше тая "световноизвестната" Дани дето звездите й го говорят и не позна нищо за Мария Гроздева

:lol6:

тази вечер беше посветена на Иван, Вихра и Ирина -

баси тоз техния сериал навсякъде бе аман

голям майтап беше тая "световноизвестната" Дани дето звездите й го говорят и не позна нищо за Мария Гроздева

Тя беше черешката на тортата, моля ти се :D

Тя беше черешката на тортата, моля ти се :D

мдам, абсолютно -

паднала от небето със звездите си и лаптопа

:halloween7:

Вечеринката при Андрей ми хареса страшно много...Дори и да е имал наставник доста се постара и резултата беше повече от добър.Браво! Кафявата покривка и кавявите сарфетки ми свиха шайбите отвсякъде!Много уют и гоктоприемство! Още веднъж - браво!

Гледах менюто, което приготви Пеев (на 14 март) и ми хареса. Менюто на Камелия (15 март) също ми хареса. Уважавам труда и въображението и не на последно място - стила. Заяждането и злобата ми идват в повече.

Доволна съм - Андрей спечели съвсем заслужено.... п.п.Ако аз съм домакин бих посрещнала гостите като Джамбазки!!!

да оставим че вегетарианско беше менюто, ама за първи път виждам такова поднасяне на прибори -

чашата и всеки да си взима

:eek:

баси още два дена трябва да я търпим тая Ирина баси

добре че са им малки децата че и тях щяха да ни пробутат да ги гледаме

вечерята у Тошко не ми хареса

вечерята у Тошко не ми хареса

Тошко е пич, защото е истински, и е народен човек, не надувалка като тая Ирина от къде ни натресоха тоя сериал техния аман

тва не спря всяка вечер да мрънка бе баси добре че се е отървал мъжа й от нея

октопод й се ядяло, па да се съобразявали с нейно височество всички

:D

P.S.

и това не е само мнение, а на много хора -

може да прочетете коментарите, и в момента продължават да пишат

http://www.facebook.com/pages/%D0%A7%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B0/118216278263386

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

хаха за първи път виждам такова чудо -

тая Никол не познава копър и магданоз какво е

:laughing5:

Иван Ласкин беше уникален и заслужено спечели победата

Поздравления йеее

:clap:

Следващата седмица ще участва и актрисата от "Етажна собственост" Милица Гладнишка

;)

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

е след седмицата с Милица още няма петорка конкуренция -

Орлин Павлов не ме кефи, пък чалгаря Коцето и лесбийката Деси ми идват и те в повече

Публикувано изображение

Тази седмица петорката е страхотна, а Елза Парини е невероятна -

само каква паеля им спретна йееее !

:yanim:

Уникалната българска вечеря на Васил Петров, а Валя Балканска разплака всички

:yanim:

Отново страхотна вечер с Маргарита Хранова

:)

• 2 седмици по-късно...

Черешката на тортата в „Черешката на тортата”

Публикувано изображение

Коя е черешката на тортата в „Черешката на тортата”?

Това ще стане ясно следващата седмица, когато най-добрите домакини се събират за истински петцветен финал.

За титлата „Черешката на тортата” във втория сезон на предаването ще се борят Ирина Флорин, Иван Ласкин, Среброто, Деси Тенекеджиева и Левон Хампарцумян.

Всяка вечер ще има собствен цвят, като няма да липсват емоции, кулинарни изкушения, лични откровения и разбира се, леки спречквания. Първата вечер ще е с цвят лилав, а причината ще бъде изпълнителката на едноименната песен Ирина Флорин. Тя ще приготви истинска лилава вечер – супа от лилави картофи, патешки дроб, чийзкейк с боровинки и променен изцяло в лилаво интериор. Освен че ще бъдат изцяло в лилава гама, гостите ще вдигнат високи скорости, ще потанцуват и за разнообразие, обичайният заподозрян Иван Ласкин ще се спречка с Деси Тенекеджиева. Втората вечер ще мине в нюансите на черно и кафяво, а виновен за тази гама ще бъде самият Иван Ласкин. За първи път „черешките” ще ядат щраус, а на масата ще бъдат сервирани блюда от всички краища на света. Обстановката и менюто ще се менят, но не и нравът на домакина. Конфликтът между него и Деси Тенекеджиева ще продължи с пълна пара. Войната на цветовете ще бъде в пика си, а Деси сериозно ще се замисли дали да не си тръгне. Бяло, жълто и сребърно ще бъдат цветовете на третата вечер, когато домакин ще бъде Среброто. Именно от него зрителите на Нова ТВ ще разберат как се готви в бяло и жълто. Освен вкусна и цветна храна, гостите ще получат и по един фиш за тото и много добро настроение. Минутите „искрено и лично” ще настъпят накрая, когато всеки ще говори за брака си и ще стане ясно кой никога не се е женил и кой е минавал под венчилото цели три пъти. Предпоследната вечер ще мине под знака на синьо-зеленото. Четвъртият домакин ще бъде Деси Тенекеджиева. Тя ще заведе гостите си в истински мини замък – крепост, ще приготви не една, а цели три изненади... и отново ще се окаже в центъра на конфликт, но този път между нея и Ирина Флорин. На финала ще бъде обявен червено-оранжев код, а предизвикателството да готви в тази гама ще се падне на Левон Хампарцумян. Гостите ще се насладят на храната и обстановката, а последната дума ще има Иван Манчев, който ще има специална изненада за всички. Кой ще бъде победителят във втория сезон на кулинарното предаване?

Кой ще бъде черешката на тортата в „Черешката на тортата”, ще разберем от финалната седмица – от понеделник до петък, от 20.00 ч. по Нова ТВ.

facebook.com/chereshkata.na.tortata

Дали? Или е събирателен образ на определена категория хора? Защото финалната петорка е доста интересна, погледната от този ракурс и не съм убедена, че решаващият вот е бил на публиката... Наистина са събирателни образи. Левон -богат мъж с разностранни интереси и живот, който е вървял по скалата нагоре. Деси - амбициозна, пробивна и доста безпардонна дама. Ласкин - движещият се по острието на простотията средностатистически, български талант с афинитет към популизма. Ирина - позастаряващата красавица, която неистово търси внимание.(тези сексуални уклони в разговорите и потресаващо подчертаното предпочитание към Левон) Сани(моят фаворит) - "Лошото" момче, което извън имиджа си е един чудесен мъж, с премерено чувство за хумор, знаещ и носещ своите отговорности. А ако всички играят роли... моите поздравления-добре ги играят. :)

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Ласкин и Хампарцумян не играят роли, такива са си, а и двамата са много добри кулинари. Това го знам доста преди това предаване да почнат да го излъчват.

• 2 месеца по-късно...

Публикувано изображение

Черешки, а какво ще кажете да си поговорите с шеф Манчев :)

От утре, 15 август, до следващата сряда, 22 август, всеки делничен ден от 15.00 ч. до 16.00 ч., шеф Манчев ще бъде на линия на нашата фейсбук страница за онлайн среща с всеки един от вас :)

Затова правете списък с въпросите, защото от утре наистина сядаме на една маса :)

http://www.facebook....kata.na.tortata

• 1 месец по-късно...

„Черешката на тортата – ти си звездата” започва в първия ден на октомври

От 01 октомври в ефира на Нова ТВ започва голямото готвене.

Точно това е денят, в който шеф Иван Манчев ще даде старт на кулинарното риалити „Черешката на тортата – ти си звездата”.

Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 17.00 ч. и както винаги, ще предлага на зрителите вълнуваща среща с кулинарията, видяна през погледа на участници от цяла България.

Още в първите епизоди зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на трогателни истории и неочаквани изненади. Някои от участниците ще разкрият защо кулинарията за тях е спасение, други ще ни посрещнат с песен, а трети буквално ще ни хвърлят на дълбокото с екстремно гмуркане.

Преди всичко това обаче всички те ще сътворят чудеса в кухнята – ще заложат на специалитети от непалската и арабска кухня, ще стигнат до Аркутино и село Богдан и дори ще ни посрещнат с трактор, люта домашна ракия, домат и сол.

Разходка с тир, разходка с лодка и заря на плажа са само част от останалите изненади, с които любителите кулинари ще се опитат да впечатлят своите гости, шеф Манчев и зрителите пред екрана.

Какво още са подготвили първите участници, с какво ще блеснат в кухнята и кои ще бъдат първите кулинарни звезди на сезона, ще разберем от 01 октомври.

Всички останали, които искат да бъдат част от шоуто, могат да продължават да се записват за участие на сайта http://novatv.bg/chereshkata/

klassa.bg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.