Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Черешката на тортата" - кулинарно шоу

63 гласували потребители

1. 1. Харесва ли предаването ?

• ДА
      61%
      39
    • НЕ
      23%
      15
    • Никога не съм го гледал/а
      14%
      9

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Черешката на тортата

Публикувано изображение

Това лято Нова телевизия ще бъде още по-вкусна, забавна и звездна с поредния си интересен нов проект, наречен "Черешката на тортата".

Предаването ще върви в ефира през лятото, но още днес започва кастингът за едно от основните лица – това на готвача-консултант. Той трябва да бъде чаровен, артистичен, весел и, разбира се, талантлив.

Всеки, който смята, че отговаря на изискванията и обожава кулинарното изкуство, не трябва да изпуска своя шанс, а да се обади на 0888 70 59 44 или да пише на електронен адрес [email protected].

На телефонния номер хора от екипа на шоуто денонощно ще дават допълнителна информация и ще отговарят на всички въпроси, свързани с подбора на кандидатите.

novatv.bg

Дааа , видяла жабата че подковават вола и тя вдигнала крак ... то бива да имитират бТВ и lord of the chefs ама тяхното е ...

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 136
  • Прегледи 33,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Trichocephalus
    Trichocephalus

То и на мен ми писна от техните глупости. канал 1 си прави кулинарно шоу с Ути -бТВ си прави с Тган Звездев. бТВ правят сутрешен блок - Нова си правят съшия. бТВ пуска реалити с готвачи -Нова прави

• Камелия ми достави истинско удоволствие. Страхотна жена с много финес и вкус. За мен тя е победителят, обаче направи груба грешка да спомене, че е пазарувала в Италия. Българинът е завистливо човече -

• Има и свежи и практични идейки обаче. Например на моя му сервирах два цели домата в чиния и му казах че това е салата като по телевизията - рецепта и ноу хау на Нед.

.....

Дааа , видяла жабата че подковават вола и тя вдигнала крак ... то бива да имитират бТВ и lord of the chefs ама тяхното е ...

То и на мен ми писна от техните глупости.

канал 1 си прави кулинарно шоу с Ути -бТВ си прави с Тган Звездев.

бТВ правят сутрешен блок - Нова си правят съшия.

бТВ пуска реалити с готвачи -Нова прави същото.То не бяха миналата година едновременно да вървят танци, то не беше чудо.

В крайна сметка и двете телевизии губят.

• 2 месеца по-късно...

добавих анкета !

То нали още не е почнало-доколкото вдянах.

Ама допълни - И никога няма и да го гледам!!!

• Автор

Почна Бени ! Ето част от " простотията "

http-~~-//www.vbox7.com/play:423127ec

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Видеото може да разстрои вашите морално ценности

Почна Бени ! Ето част от " простотията "

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Видеото може да разстрои вашите морално ценности

Много благодаря за предупреждението,нема да си разстройвам ценностите,па и 44 минути баси де да им търся драйвъри после ааа

:rolleyes:

А аз го гледам с удоволствие. Тази седмица е третата петорка. Интересни са ми подборите на ястията и доколко нашенските звезди могат да бъдат естествени, непринудени, гостоприемни... Например снобизма на Евгени Минчев в пъти повече ме отврати от обикновените и повторяеми Сашкини номера. Мамалев ме загуби като фен, Жени Калканджиева ме спечели, а Вики от "Мастило" ме очарова още повече...

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Видях за какво иде реч,баси,направо ми дожаля за Графчето,скъсаха го от подигравки-без Райна

http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

http-~~-//play.novatv.bg/play/249076/?autostart=true

• 2 седмици по-късно...

Може да се научат доста полезни неща - от съветите на готвача Иван Манчев.

:)

Например каква е цаката при чушките бюрек-

не се пълнят,а се сцепват на половина и плънката се завива като палачинка

Хитро мдам

:blink:

Не знам за вас, но аз си го гледам всяка вечер. Хем идеи за готвене, хем полезни съвети(голям е сладур този г-н Иван Манчев), хем един час със сигурност не вися пред компютъра... :biggrin: Сега например тръпна от нетърпение да видя какво ще сготви Орлин Горанов довечера, стар фен съм му не само като певец, но и като човешко излъчване. Пикаса, ама ти това с чушките не го ли знаеш? Или съм си взела бавнозагряващата глава днес и не схващам майтапа... чак ми дожаля за Краси Каракачавон... то бива, то може, ама да пълниш печени чушки с голяма лъжица... поне да беше взел малката. Шегувам се, ама ще си призная, че преди години първите ми чушка-бюреци не бяха цепени, после установих, че имало десет пъти по-бърз начин :biggrin:

Пикаса, ама ти това с чушките не го ли знаеш?

Шегувам се, ама ще си призная, че преди години първите ми чушка-бюреци не бяха цепени, после установих, че имало десет пъти по-бърз начин :D

Ми то човек цял живот се учи та...

Де да се сетя като палачинка да ги направя баси

По-добре късно-отколкото никога

:speak:

Баси скуката таз вечер...

Коцето го мислех за по-атрактивен (пък той едно дървво....)

Че и Тити Папазов....

• 2 седмици по-късно...

Катето Евро беше невероятна тази вечер :ph34r:и на мен ми достави истинско удоволствие в продължение на час да се наслаждавам и да черпя на нейния опит! Домакиня с класа! Който го е изтървал да се яви на поправителен!

Катето Евро беше невероятна тази вечер :ph34r:и на мен ми достави истинско удоволствие в продължение на час да се наслаждавам и да черпя на нейния опит! Домакиня с класа!

Който го е изтървал да се яви на поправителен!

Вярно класна! :cool:

Домашна паста досега не бях правила.

Е, в най-скоро време ще направя.

Редактирано от Нел (преглед на промените)

Поздравления и от мен,Кате

Идната седмица, знаете ли кои ще са участниците :tease:, защото нещо не съм попадъл на реклами на предаването ;) ?

Едни травестити със силикон кат се появиха тая вечер малиии

Започвам да си мисля че някои световнонеизвестни блондита и тунинги си плащат за реклама в това шоу.

Някакви миски бутат,дет никой не ги знае,ами само тия от предаването.

Нали сме булгаристан-та дай да го направим по-гадно,наше си,под масата платено.

Е честно,не знаех че такива палати имат някои певачи и певачици,ум да ти зайде...

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

И аз му хвърлям по едно око на туй предаване. Умаляха всичките да правят гуакамоле, това видях. И умирам да се хиля, като кажат че имат само 4 чинии от официалните :wub:

Умаляха всичките да правят гуакамоле, това видях. И умирам да се хиля, като кажат че имат само 4 чинии от официалните :wub:

Сигурно комплекта от 4 бре на офицялните знам ли,аз немам таквиз.

Гуакамоле и скариди-класика мдам

:mad:

Има и свежи и практични идейки обаче. :) Например на моя му сервирах два цели домата в чиния и му казах че това е салата като по телевизията - рецепта и ноу хау на Нед.

Моят нов специалитет са летящите палачинки. Нед с уникалното си готвене напълно "заслужено" стана домакин на седмицата.

Катето Евро беше невероятна тази вечер :clown:и на мен ми достави истинско удоволствие в продължение на час да се наслаждавам и да черпя на нейния опит! Домакиня с класа!

Който го е изтървал да се яви на поправителен!

Това се отнася за мен. Не гледам особено много телевизия, но докато шаря по програмата предаването съм го засичала три пъти и всеки път съм се спирала на него. Определено ми харесва.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.