Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Черешката на тортата" - кулинарно шоу

63 гласували потребители

1. 1. Харесва ли предаването ?

• ДА
      61%
      39
    • НЕ
      23%
      15
    • Никога не съм го гледал/а
      14%
      9

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Да живеят лютите чушки на Катето! ^_____^

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 136
  • Прегледи 34k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Trichocephalus
    Trichocephalus

То и на мен ми писна от техните глупости. канал 1 си прави кулинарно шоу с Ути -бТВ си прави с Тган Звездев. бТВ правят сутрешен блок - Нова си правят съшия. бТВ пуска реалити с готвачи -Нова прави

• Камелия ми достави истинско удоволствие. Страхотна жена с много финес и вкус. За мен тя е победителят, обаче направи груба грешка да спомене, че е пазарувала в Италия. Българинът е завистливо човече -

• Има и свежи и практични идейки обаче. Например на моя му сервирах два цели домата в чиния и му казах че това е салата като по телевизията - рецепта и ноу хау на Нед.

Вчера гледах епизод 51 в който домакиня беше Поли Генова. Искам да споделя, че останах очарована от младата и много симпатична домакиня - Поли Генова. С явно желание тя им беше подготвила екзотична вечеря, в приятна обстановка, с включена оригинална изненада, като отгоре на всичко им пя на чуждоземски език. Опита се да поддържа разговор със "старците" от компанията, като с изключение на Джина Стоева останалите бяха с по 30 и нагоре години по-дърти от нея. Абе наистина се постара момичето (набор 87), а накрая останах разочарована от оценките дадени от нейните гости, най-вече от Марта Вачкова. Срамота. Гостите се изложиха.

http://play.novatv.bg/play/251901/

Има и свежи и практични идейки обаче. :speak: Например на моя му сервирах два цели домата в чиния и му казах че това е салата като по телевизията - рецепта и ноу хау на Нед.

Моят нов специалитет са летящите палачинки. Нед с уникалното си готвене напълно "заслужено" стана домакин на седмицата.

Да живеят лютите чушки на Катето! ^_____^

Бях ги пропуснала, но сега наваксвам.

http://play.novatv.bg/play/251058/ - Нед

http://play.novatv.bg/play/250738/ - Катето

ПП: Давам линковете за отговорилите "Никога не съм го гледал/а"

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Не разбирам от кулинария, но това не ми пречи да коментирам. Негативно: Вече трети ден се опитвам да изградя (т.е. надградя) мнението си за Марта Вачкова, а тя за пореден ден ме саботира. Затова мнението ми за нея, като човек, като характер, днес не падна, а си остана същото - доста ниско, в сравнение с очакваното. Не съм гледала предаването й "Жените", бях останала с добри впечатления от нея в шоуто "Стани богат" при Ники Кънчев, но това поведение което демонстрира в "Черешката на тортата" не е за пример, макар, че тя самата се опитва да дава тон и да дирижира околните. Започна да ме дразни в понеделник и все още продължава. Ще я видим в каква светлина ще се покаже утре. Позитивно: Като изключим десерта и леко сухите шишчета, вчера Джина Стоева бе на ниво. Много обичам сьомга и ми се щеше и аз да бях поканена на масата. Марта Вачкова я атакуваше и открито я обиждаше на тема музика, но тя не се върза на провокациите. Денди също се справи и то блестящо, със замразения бульон и с тайландската супа, но най-вече с игнорирането на хапливата забележка на Марта Вачкова, която изказа становище, че той НЕ е участвал в готвенето. Браво!

Не разбирам от кулинария, но това не ми пречи да коментирам.

Негативно: Вече трети ден се опитвам да изградя (т.е. надградя) мнението си за Марта Вачкова, а тя за пореден ден ме саботира. Затова мнението ми за нея, като човек, като характер, днес не падна, а си остана същото - доста ниско, в сравнение с очакваното. Не съм гледала предаването й "Жените", бях останала с добри впечатления от нея в шоуто "Стани богат" при Ники Кънчев, но това поведение което демонстрира в "Черешката на тортата" не е за пример, макар, че тя самата се опитва да дава тон и да дирижира околните. Започна да ме дразни в понеделник и все още продължава. Ще я видим в каква светлина ще се покаже утре.

Позитивно: Като изключим десерта и леко сухите шишчета, вчера Джина Стоева бе на ниво. Много обичам сьомга и ми се щеше и аз да бях поканена на масата. Марта Вачкова я атакуваше и открито я обиждаше на тема музика, но тя не се върза на провокациите. Денди също се справи и то блестящо, със замразения бульон и с тайландската супа, но най-вече с игнорирането на хапливата забележка на Марта Вачкова, която изказа становище, че той НЕ е участвал в готвенето. Браво!

Абсолютно подкрепям мнението ти за Марта Вачкова. Само ще добавя още една вметка. Според мен си е сложила маска на добра и хрисима женица, но забелязах доста моменти, в които маската пада отчасти и се забелязва доста завист и малко жлъч спрямо колегите си, "кулинари". Мисля, че тази завист е инспирирана от личните достойнства на всеки един от "съперниците" и. Поли е много млада, талантлива и детски забавна, както и чаровна. Джина Стоева е зряла и красива жена с изградено самочувствие и непривична сдържаност и сериозност за фолк певица. Това при нея много ми допадна. Денди е артистичен, по своему много забавен и възпитан човек. Та явно Марта Вачкова не може да "преглътне" гореизброените качества на тези хора и се държи определено злобно.

Госпожа Вачкова е чисто и просто една простовата и леко комплексирана лелка. Би убила и ленивец от скука и посредственост.

Вечерята на госпожа Вачкова много ми хареса - нямам предвид толкова храната, колкото атмосферата и преживяването, което поднесе на гостите си. Определено ми се прииска да бодна с вилата малко тревица. Марта и Мая Бежанска са ми фаворити до момента. Леко простоватата лелка е много прозорлива жена.

Моите поздравления за любимката ми Мартина Вачкова, страхотна атмосфера, и аз обожавам селския живот като нея.

:)

След Катето Евро тя ми е другата фаворитка, гласувах и за двете в сайта на предаването.

Публикувано изображение

След Катето Евро тя ми е другата фаворитка, гласувах и за двете в сайта на предаването.

Публикувано изображение

За съжаление серията с Марта още не съм я гледала, но сигурно си права...

п.п.Останах много приятно изненадана от изтънчения хумор на Денди (за съжаление малко хора успяват да го усетят) и атмосферата в неговия дом...Като започна да им коментира дрехите (на което Марта искрено се зарадва) ми направи впечатление колко бързо Поли Генова си облиза пръстите (това е ужасноооо грозно) и си оправи сутиена (отвратително девойче).....

Вчера беше много яко с Марта /може да го гледате в Nova Play/-тя се държи много естествено, за разлика от оня Денди-супер противен е и са прай на много важен-иначе относно предаването-интересно е -преди като даваха "Перфектната вечеря" го гледах редовно, но ся с известни личности е по-интересно,аз по принцип нямам нищо общо с готвенето, но ми е интересно да гледам къде и как живеят известните и какво обичат да ядът

За тази вечер - харесаха ми разсъжденията на Денди за възпитанието/добрината/лицемерието. А Марта май не даде думата на някой друг, защо държи да е постоянно в центъра на вниманието тази жена??....

За тази вечер - харесаха ми разсъжденията на Денди за възпитанието/добрината/лицемерието.

Денди ми хареса още когато бяха у тях на гости....

Снощната вечер беше ненадмината - много ми се прииска и аз да съм там - страхотно село, страхотно съхранена възрожденска къщичка, без изгъзици - чисто, хубаво и неподправено.Сигурна съм, че ако съм гладна мога да се наям на такова място!

Досадно, гадно, пълна простащина. Пълен провал, предпочитам да го не бях виждал.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Тази седмица петорката наистина беше много интересна. Страшно различни. Шапка свалям на Евгени, Поли и Джина, че издържаха егоцентризма на Денди и Мартина, които от своя страна са доста колоритни, макар и по различен начин. Денди със самостоятелно изградения си имидж(на денди) и Мартина - с имиджа на селско-градско-селско момиче. Симпатизирам и на петимата, защото освен, че са представители на няколко поколения, показаха и поне по едно различно(скрито) лице. Харесах си и няколко рецепти, а Евгени ме върна в детството ми с огнището и готвенето на "жив" огън ;)

Вечерята на госпожа Вачкова много ми хареса - нямам предвид толкова храната, колкото атмосферата и преживяването, което поднесе на гостите си. Определено ми се прииска да бодна с вилата малко тревица. Марта и Мая Бежанска са ми фаворити до момента.

Леко простоватата лелка е много прозорлива жена.

Интересно беше, не мога да отрека. При Марта Вачкова комбинацията от обстановката и гозбите бе абсолютно сполучлива, но също така, заради нейното нагло, мазно и лицемерно държане спрямо другите (без Евгений Дайнов) не мога да я сравнявам с Катето Евро или Мая Бежанска или.... всеки без Евгени Минчев. Просто не мога. Както Астор не съумя да загуби с достойнство, така и Марта Вачкова не успя да спечели с достойнство.

Идва нова седмица. Стискам палци да има само положителни емоции.

Аз си харесах пилето с ориз на Марта,непременно трябва да го опитам това чудо

Публикувано изображение

Иначе от новата седмица чакам с нетърпение любимеца ми Андрей Слабаков.

Смях се с глас. Домакиня Ваня Щерева. Толкова непринудено и непритенциозно. Замеси хляба, сготви бамя. Двамата пиячи не й уважиха пилешкото и тирамисуто, но уважиха нея. Дори не искаха да си тръгват. Тя си легна и ги остави на масата да довършват бутилката. :)

Хареса ми вечерята на Андрей Слабаков - начинът на приготвяне "на око" ми е любим, "замазка" ми е нов термин :idea: , тежкото меню не е здравословно, но е вкусно, песента му ме заинтригува :P , пиене без мезе.лиготии - стилно...Хъскито е сладур, а, дворът на тъща му - моята мечта.

Хареса ми вечерята на Андрей Слабаков - начинът на приготвяне "на око" ми е любим, "замазка" ми е нов термин :tongue2: , тежкото меню не е здравословно, но е вкусно, песента му ме заинтригува :clown: , пиене без мезе.лиготии - стилно...Хъскито е сладур, а, дворът на тъща му - моята мечта.

Абе, ама този Стенли голям темерут, а уж хората на изкуството били купонджии...

Абе, ама този Стенли голям темерут, а уж хората на изкуството били купонджии...

Замязал е на дърт алкохолик.Напива се от малко, размътва погледа и се чуди с кого да се заяде.

На Слабаков ми хареса всичко-и яденето, и пиенето, и стила на живот.Най-ми хареса обаче къщата с двора...Смао да не беше в Бояна -цена нямаше да има.

Темерут, темерут, ама каква трапеза направи пустия му Стенли(върло го уважавам като певец)... Още гледам като луда. Допреди малко преглъщах, преглъщах-абсолютно всичко, с което той посрещна гостите си, ми е в десятката любими - като се започне от салата, саламурата, чушката бюрек, наложения качамак, бялата риба във фолио, пържения шаран, овчето кисело мляко, домашната питка... баклаваааа :tongue2: Стенли... ами винаги ми е бил симпатичен, а днес вече ми е безобразно симпатичен... :)

Трапеза, трапеза, ама : 1.)не я направи у тях, а на вилата на свой приятел 2.)половината от вечерята не я направи той - баклавата и питата ги купи от бабичката, сиренето-също , за качамака му помогнаха, рибата я беше уловил и оправил предварително приятелят му... 3.)изненадите за вечерта - лъжиците и фойерверките също ги беше направил приятелят му. Е, масата поне беше отрупана с ядене и пиене :)

Аз от всичко, което приготви, бих искала да опитам само качамака му :rolleyes: Така приготвена риба съм яла, а баклава не харесвам. Аз чакам вечерята у Димитър Пвлов. Нали си ми е любимец, та ще ми е интересно какво ще им забърка той :)

Последната вечер беше отвратителна.

Единственото красиво нещо беше двора на дядо му, без него.

Не обичам такива хора - то не вдява от майтап, ракия крие, изнерви всички баси.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.