Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гейминг машина до 3,200-3,400лв

Featured Replies

Примерът ти не е добър, но схванах гледната ти точка - ти си гъзар :) Ако и той го иска за да му завиждат няколко месеца (докато излязат по-добри компоненти) да избере най-скъпото предложение :)

• Отговори 61
  • Прегледи 7,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Много пъти съм писал във форума при подобни обстоятелства. Нека да го напиша пак : престанете да гледате в паницата на другия ! Разполага с пари човека, иска компютър за 3400 лв. . В другата тема пък

• Daredevil_666
    Daredevil_666

ASROCK P67 EXTREME4 http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=18163 271лв INTEL CORE i7-2600K, 3.40GHz, 8M http://www.sky.bg/Details.aspx?ID=18051 537лв 8GB Patriot GAMER 2 Series/ DIVISION 2 PC3-12800 DDR3 1

• Е, щом има пари, нека си го бута. Обаче трябва и да има пари после да сменя, щото е ташак работа да си купиш компютър за 3500 лева и след две години някой да си вземе същия за 1300, доста е неприятно,

Примерът ти не е добър, но схванах гледната ти точка - ти си гъзар :ph34r: Ако и той го иска за да му завиждат няколко месеца (докато излязат по-добри компоненти) да избере най-скъпото предложение :)

Парите са си на питащия и няма какво да му се бъркаме.Всеизвестно е,че българина е цар на съветите и акъла.Ако на теб ти я подариме тази конфигурация едва ли ще я откажеш с думите-не благодаря аз не съм гъзар.Да се сложи лимит ли на конфигурациите?

Е, щом има пари, нека си го бута. Обаче трябва и да има пари после да сменя, щото е ташак работа да си купиш компютър за 3500 лева и след две години някой да си вземе същия за 1300, доста е неприятно, принципно.. нека си вземе нещо хубаво за 1500-2000 и да си остави едни пари в резерв, може пък новите булдозери на АМД да са много корави и да си купи след време такъв, или пък да смени със седмо поколение Радеон, което евентуално ще излезе(то ще излезе 100% де) на пазара. Разликата между нещо добро и много добро е голяма, но между много добро и адски добро.. не е изгодна просто. @kokomil, парите трябва да се ценят (лично мое мнение). Днеска имаш, утре нямаш. Не може като имаш да ги издумкаш, а после да си броиш стотинките.. пак казвам, не ние даваме парите, ние тука сме съветници. Ако пичът е паралия, нека си взема най-скъпото. Може би аз нямам такива възможности, затова и гледам от друг ъгъл. Успех в избора на конфигурация, авторе.

Мн ме радвате , на всички по един "-" от мен :)

Мразя когато спамя

Според мен оптимално решение е да се купи нещо като i7 2600K с хубаво дъно, 2х2GB бърза памет, видеокарта от рода на 6970 (но не 6990 - прекалено бързо ще се обезцени и според мен си струва само ако щеше да се играе на 30-инчов монитор), и след година-две да се купи например още една, за да работят в CrossFire, или пък старата да се продаде, а останалите пари да се налеят сега в хубава кутия, захранване, охлаждане и т.н. - при положение, че процесорът се клоква много добре даже и на въздух и едва ли има какво да го спъне в момента (даже и неклокнат), а видеокартата ще е актуална в следващата година, смятам, че така би било най-добре.

http://www.stealtech.org/video/%D0%92%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE_%D0%BA%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B0_ASUS-EAH3870X2_G_HTDI_1G_DDR3_HDTV_HDCP_id6781/ 3870x2 Radeon-карта на 4г.Не виждам много да се е обезценила и се равнява на GTS450 или 5750.На актуална за момента карта.

Примерът ти не е добър, но схванах гледната ти точка - ти си гъзар :) Ако и той го иска за да му завиждат няколко месеца (докато излязат по-добри компоненти) да избере най-скъпото предложение :ph34r:

А дали всички баровци в Европа са гъзари ? :cool: Говоря за хората с възможности, за тези, които ще си купят Джагуар или Астън Мартин вместо конфекцията в лицето на Опел ( да речем - произволно) и за които Мазерати е стил и начин на живот, а не въпрос на събиране на пари назаем и кредити за покупка на въпросното возило и след това ............ кисело мляко и хляб.

Та, и у нас има доста хора, които може да си позволят и да поддържат лукса :)

Има едно златно правило, при такъв вид техника, като компютри а то е, че каквото и да си вземеш, вече си с една идея по-назад, така че според мен е по-добре нещо оптимално и не толкова скъпо, както казаха и други потребители по-горе и така със сегашната сума, може да се направи бъдещ ъпгрейд, защото колкото и да е мощен, бързо ще дойде време за нещо по-ново и примамливо. :cool: Аз например така си взех скромния комп с идеята да го ъпгрейдна, обаче какво стана - AM3 скоро ще е спомен и ще трябва да се сменя дъното за новата платформа АМ3+

• Автор

Благодаря за предложенията конфигурацията я поръчвам до 2 седмици ще е по скоро максимална пари за по нататъчен ъпгрейд ще се намерят

Благодаря за предложенията конфигурацията я поръчвам до 2 седмици ще е по скоро максимална пари за по нататъчен ъпгрейд ще се намерят

Много ко0нфигураций се предложиха, но защо всички памети работят на 1.65 волта, като има по-добри варианти с работно напрежение 1.5 волта.

Ето едно предложение от мен за много добра памет G.SKILL Performance на работно напрежение 1.35V.

• Автор

Много ко0нфигураций се предложиха, но защо всички памети работят на 1.65 волта, като има по-добри варианти с работно напрежение 1.5 волта.

Ето едно предложение от мен за много добра памет G.SKILL Performance на работно напрежение 1.35V.

Аз съм избрал тези 1.50V http://www.plesio.bg/pamet-c-69977727/vengeance-8gb-ddr3-1600-kit-2x4gb-pc3-12800-8-8-8-24-cmz8gx3m2a1600c8-p-285781.html

Редактирано от filip400 (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.