Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов срив в СКАЙП-мрежата.

Featured Replies

• Администратор

Ето го проблема: http://www.kaldata.com/61489/Skype-%D0%BF%D0%B0%D0%BA-%D1%81%D0%B5-%D1%81%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0.html

• Отговори 161
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не е от версията на Скайпа. Аз съм с 4.2 и виндозе 7х64 и краши. Скайпа ми по линукс си работи. И не е само в България - знам, че в Англия, Испания и Португалия има същия проблем.

Нема се плашите.Трийнете файловете от папката "data" и стартирайте Skype. Олигофрените от Microsoft пробват ново шпионско файлче. Версията 3.8 няма проблем,но версии над 4.0 може и да не може да ги стартирате. Хай със здраве си ползвайте Skype.

Това е решението: Windows Vista and Windows 7 1. Close Skype. a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen) b. Choose Quit. 2. Ensure that "Show hidden files and folders" is switched on. a. Click Start, type run and press Enter. b. Type control folders and click OK. c. Select the View tab and ensure relevant entry is enabled. 3. Locate the shared.xml file. a. Click Start, type run and press Enter. b. Type %appdata%\skype and click OK. c. Delete the shared.xml file. 4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated. Windows XP 1. Close Skype. a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen) b. Choose Quit. 2. Ensure that "Show hidden files and folders" is switched on. a. Click Start and then Run... b. Type control folders and click OK. c. Select the View tab and ensure relevant entry is enabled. 3. Locate the shared.xml file. a. Click Start and then Run... b. Type %appdata%\skype and click OK. c. Delete the shared.xml file. 4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated.

Това е решението:

Windows Vista and Windows 7

1. Close Skype.

a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen)

b. Choose Quit.

2. Ensure that "Show hidden files and folders" is switched on.

a. Click Start, type run and press Enter.

b. Type control folders and click OK.

c. Select the View tab and ensure relevant entry is enabled.

3. Locate the shared.xml file.

a. Click Start, type run and press Enter.

b. Type %appdata%\skype and click OK.

c. Delete the shared.xml file.

4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated.

Windows XP

1. Close Skype.

a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen)

b. Choose Quit.

2. Ensure that "Show hidden files and folders" is switched on.

a. Click Start and then Run...

b. Type control folders and click OK.

c. Select the View tab and ensure relevant entry is enabled.

3. Locate the shared.xml file.

a. Click Start and then Run...

b. Type %appdata%\skype and click OK.

c. Delete the shared.xml file.

4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated.

Добре , при мен стана.Респект

поздрави от щатите!!! сутринта /14.00 Бг -време/ се приготвих за ежедневният си скайп маратон до България. да ама не. с 4,2 версията не тръгва въобще. преинстал на 3,6,0,244 и засега работи, но каква ми е файдата, както се казва след като не мога да се свържа с дригите абонати? както писах из някой форуми след новината, че М$ купуват скайп ще вкарат някой туул за лицензонен софтуер, не се учудвам за тези "проблемчета" в момента. поздрави.

При мен се оправи след като деинсталирах 5.0.3.113 и инсталирах 5.0.3.111 тоест версията прееди MicroSoft да купят Skype :huh: С Windows 7 Ultimate 32 битовата версия съм иначе през www.imo.im си ползвах без проблем скайпа :question: П.П. Интересното беше, че скайпа забиваше още при пускане на програмата преди въвеждането на потребителско име и парола

Редактирано от JuSt4FuN (преглед на промените)

При мен както си приказвах по скайп и той автоматично изчезна, опитах се да го пусна пак и пак се затвори.Преинсталирах го и пак същата работа.Ползвам последната версия 5.3.0.1.

ще може ли хелп че съм с бг меню :rolleyes::D:D

Отваряш старт менюто и в полето за търсене пишеш %appdata%\skype и натискаш ентър.

2-намираш и изтриваш файла shared.xml

ето и за хората с бг меню като мен :rolleyes: Инструкции за Windows 7 / Vista 1. Затворете Скайп a. Кликнете с десен бутон на Skype иконката в системния трей, долу вдясно b. Изберете Изход 2. Потвърдете, че показването на скрити файлове и папки е включено a. Кликнете на Старт, напишете "run" и натиснете Enter b. Напишете control folders и натиснете OK c. Кликнете на View таба, сложете отметка на "Show hidden files and folders", ако няма. 3. Намерете файла shared.xml a. Отворете Старт менюто, напишете run и натиснете Enter b. Напишете(копирайте) %appdata%\skype и натиснете ОК. c. Изтрийте файла shared.xml 4. Включете Skype, файлът shared.xml ще се създаде отново Инструкции за Windows XP 1. Затворете Скайп a. Кликнете с десен бутон на Skype иконката в системния трей, долу вдясно b. Изберете Изход 2. Потвърдете, че показването на скрити файлове и папки е включено a. Кликнете на Старт, после на Run /Изпълни/ b. Напишете control folders и натиснете OK c. Кликнете на View таба, сложете отметка на "Show hidden files and folders", ако няма. 3. Намерете файла shared.xml a. Отворете Старт менюто, натиснете на Run b. Напишете(копирайте) %appdata%\skype и натиснете ОК. c. Изтрийте файла shared.xml 4. Включете Skype, файлът shared.xml ще се създаде отново

Windows XP 1. Close Skype. a. Right-click the Skype icon in the system tray (at the bottom right of the screen) b. Choose Quit. 2. Ensure that "Show hidden files and folders" is switched on. a. Click Start and then Run... b. Type control folders and click OK. c. Select the View tab and ensure relevant entry is enabled. 3. Locate the shared.xml file. a. Click Start and then Run... b. Type %appdata%\skype and click OK. c. Delete the shared.xml file. 4. Restart Skype. The shared.xml file will be recreated. Хей и при мен това стана, мерси много!

И при мен се появи проблема със скайпа/от около 2-3 часа/. Съжалявам,но не умея да боравя толкова умело със всички термини,които вие използвате,затова ще се опитам да обясня,доколкото ми е възможно. Скайпа ми беше включен.В един момент получих съобщение,когато го отворих скайпа изчезна.Не мога да се впиша.Не знам как да ви покажа прозорчето,което се появява всеки път,когато се опитам да си впиша скайпа. Помислих си,че аз съм направила нещо.Добре че се разрових в Интернет и видях за какво става въпрос.Изчетох всички мнения,но за съжаление не знам как да оправя проблема.Дори не знам каква версия е скайпа ми,нито от къде да разбера.Ако може,нека някой ми обясни,как да копирам тук прозореца,който се появява при всеки опит за вписване.Има и друго.Чета че много от вас деинсталират скайпа и след това теглят по-стара версия....Въпроса ми е,дали това ще се отрази по някакъв начин на личния ми скайп,т.е дали автоматично ще изчезнат и всички водени до момента дискусии,тъй като имам важни неща в скайпа,които не бива да бъдат изтрити. Извинявам се предварително,ако на някого му се стори смешно и лишено от всякакъв смисъл,всичко което съм написала до тук,но аз наистина не мога да твърдя,че съм особено в час с всички тези неща. Благодаря

Оправен е проблема изтеглете най-новата версия и я инсталирайте на чисто и сте готови!

@модераторчето Трихоцефалус, което много го сърбят пръстите - Моето момче, проблема със Скайп и Уин 7 СП1 х64 не е от днес, не е от вчера, нито пък от оня ден. Проблема е от 2 месеца и е само в х64 версията на уиндоуса, тъй като на х86 5.3.0.113 работи прекрасно, на Мак ОС - също . Така че не виждам защо трябваше да заключваш тема, която няма нищо общо с моментните проблеми на Скайп, които вероятно са в сървърите им.

Триенето го оправи при ХР.Имах доста абонати онлайн,което значи,че едва ли проблемът е бил масов или просто при тях е бил отстранен по-рано.

Здравейте имам проблем със скайп 4.2 съм и със Windols 7 И като си пускам скйапа ми дава скайп спря да работи проверете онлайн за решение и затворете програмата, отдоло пише затоворете програмата. Рестартирах,спрех компютъра изтеглих на ново версията и пак не иска да се оправи. Някоий ако знае как да го оправя да пише :)

Ако някой има наистина съвет за това как да се справим с този срив, моля да пише. Като повечето деинсталирах и инсталирах какви ли не версии на скайп, но все още не мога да се впиша в скайп.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.