Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов срив в СКАЙП-мрежата.

Featured Replies

Някой да знае линк за СКАЙП прeз платформа на JAVA ?  Но да е активен !

Доколкото ми е известно джава версията се отхвърля от скайп мрежата и не можете да я ползвате

• 2 години по-късно...
  • Отговори 161
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

http://heartbeat.skype.com/2015/09/skype_presence_issues.html

Skype "обрушился" во всем мире

Примечательно, что многие пользователи могут получать сообщения, однако лишены возможности отправлять их. Это касается пользователей как десктопных клиентов, так и мобильных приложений. Отправка сообщений не работает как в личной переписке, так и в групповых чатах. В то же время веб-версия Skype пересылает сообщения без проблем.

Дал съм линк и към официалния сайт на английски. Накратко, проблемът е световен ако на някого му е толкова на зор може да ползва достъп през web https://web.skype.com 

Филипов ,брат, две думи не разбирам на руски, ако са в едно изречение.

Накарай Миро да ти преведе текста. Той е русофил и много обича Путин,нищо че плямпа за Америка постоянно.

"Skype " удари " в света

Трябва да се отбележи , че много потребители могат да получават съобщения , но не са в състояние да ги изпратят .Това се отнася за потребители като десктоп клиенти и мобилни приложения .Текстови съобщения не работят в лична кореспонденция , както и в групови чатове .В същото време уеб версията Skype изпраща съобщения без проблеми.

Те и служебните лица не са наясно какво става, затова всеки превод ще е предпоследен. Единственото полезно инфо е че през Web работи (засега).

Таман проверих дали не са решили да резнат пачнатите версии, а то излезе поредния световен срив.

Хайде и Web се срина

error_busy_300x300.png
We're a bit overloaded right now... Please try again later, or download Skype to use it anytime.

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

аз съм с XP и е същата работа.... не е от версията на вина а от самия скайп

Скайпа се скапа. Ето и карта на засегнатите райони.

https://downdetector.com/status/skype/map/

Може да се оплачете на чичко Бил. :)

Филипов ,брат, две думи не разбирам на руски, ако са в едно изречение.

ами като не разбираш език чичко гугъл си има преводач... :)

Имаш предвид от самия M$ :D

да

да

или сървъра страната ни, поне аз така си мисля е че за всяка страна има по 1-2 сървъра в зависимост от потребителите за бг 1 е достатъчен

да

или сървъра страната ни, поне аз така си мисля е че за всяка страна има по 1-2 сървъра в зависимост от потребителите за бг 1 е достатъчен

опс, сори обърках

Имаш предвид от самия M$ :D

да

или сървъра за страната ни, поне аз така си мисля де че за всяка страна има по 1-2 сървъра в зависимост от потребителите за бг 1 е достатъчен

Благодаря, това проработи при мен :cool:

а къде точно се намира файла? аз намирам само папка

Голяма работа...Има ICQ :speak:

ICQ се окензаха яко и хората се отказаха от него

Редактирано от hrist43 (преглед на промените)

По целия свят е скапан скайпа. И всички версии са насрани - от 3.8 до 7.х всичко е леш. с 2.х не съм си играл. Веб версията също не бачка. Аз си пуснах вайбъра на телефона, гоогле талк и старото ICQ за връзка с народа по света. Не е като да няма алтернативи. Мирандата може всичко. (вижте статията в калдатата - а и има българчета в екипът, който я прави).  Старите версии на скайп нямат нужда от сървър след логин-а. То затова М$ се опитват всячески да ги разкарат. Според мен това е просто поредния опит да разкарат всичко от в.7 надолу. Когато изгреят, може да се окаже, че версиите 1.3-1.6 на протокола са обърсани завинаги. 

Редактирано от greenclear (преглед на промените)

""Когато изгреят, може да се окаже, че версиите 1.3-1.6 на протокола са обърсани завинаги. ""

То има и по-стари бе. Или не си чувал за тях? Примерно - 0879. Ще "минем" на нея , че си е естонска със сигурност, а не  на чичо Бил. Много го е еня за скайпа, чичо ви Бил!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.