Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов срив в СКАЙП-мрежата.

Featured Replies

Инсталирайте си portable версия - работи перфектно! Link

• Отговори 161
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз съм в Чехия и под windows 7 skype не върви. Хора които са с XP тука нямат проблеми. Пуснах си Linux и там нямам проблеми. Явно проблема е само за windows (и новите собственици).

През целия днешен ден, а и в дните и месеците досега, не съм имал проблеми със Skype, нито под XP Pro 32 и 64 бита, нито под Windows 7 Pro 32 и 64 бита.

Отваряш старт менюто и в полето за търсене пишеш %appdata%\skype и натискаш ентър.

2-намираш и изтриваш файла shared.xml

Благодаря, това проработи при мен :cool:

Ползвам 3.8 от години и не съм обновявал версията, направо съм отрязал автоматичното обновяване, отрязал съм диспечера за ектри и т.н и не съм имал проблеми някога.Без това от 3.8 нагоре хептен я сбозиха... Интересно ми е на какво точно се дължат изброените в темата проблеми, но няма адекватна информация...

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Вече има нова версия и там проблема е решен според Skype :)

Здравейте! Имам един проблем:

Поради проблемите със Skype днес (не се включваше програмата), реших да си инсталирам версия 3.0. Всичко протече нормално и програмата си тръгна и реших да сложа най-новата версия, за да видя дали този път ще я подкарам. Но сглупих и не деинсталирах старата преди да сложа новата и резултатът е, че сега всичките ми контакти са изчезнали. Имам стария CONFIG.XML, който на практика съдържа информацията и контактите ми в Скайпа, но изглежда, че в базата данни на Скайп в Интернет (или както и да се нарича) имат новия, празен списък с абонати. Освен това, дори и да заместя CONFIG.XML в папката (appdata/Skype), той се презаписва с новия, грешен файл. Гледах тази тема в официалния форум на Скайп, но нещо не мога да се оправя - http://forum.skype.com/index.php?showtopic=63865

Много бих ви бил благодарен, ако ми помогнете!

Spaskich

Някой може ли да ми помогне?
  • 2 седмици по-късно...

Мирише ми на пореден срив в системата, макар и не толкова тежък, колкото този отпреди седмица - преди десетина минути както си работеше, Skype ми каза, че няма да работи повече, при следващото пускане му трябваха няколко минути, за да се свърже, а и имам само десетина човека на линия (от над 100). Току-що за втори път ме "изхвърля" и пак се опитва да се свърже. Някой друг с подобни симптоми?

Мирише ми на пореден срив в системата, макар и не толкова тежък, колкото този отпреди седмица - преди десетина минути както си работеше, Skype ми каза, че няма да работи повече, при следващото пускане му трябваха няколко минути, за да се свърже, а и имам само десетина човека на линия (от над 100). Току-що за втори път ме "изхвърля" и пак се опитва да се свърже.

Някой друг с подобни симптоми?

И аз съм така.Скайп връзката ми изчезна преди десетина минути, с версия 4.2 съм и ХР.Пробвах няколко пъти да вляза в скайп, но само се върти 5 - 6 минути и това е.

Редактирано от kolev_74 (преглед на промените)

Мирише ми на пореден срив в системата, макар и не толкова тежък, колкото този отпреди седмица - преди десетина минути както си работеше, Skype ми каза, че няма да работи повече, при следващото пускане му трябваха няколко минути, за да се свърже, а и имам само десетина човека на линия (от над 100). Току-що за втори път ме "изхвърля" и пак се опитва да се свърже.

Някой друг с подобни симптоми?

И при мен е същия проблем.Явно отново се срина мрежата.И други мои познати казват че го имат този проблем от 10-тина минути.

Потвърждавам информацията до тук :down:

и при мен крашна- v.4.2 със забранен ъпдейт и Windows 7 32битов :down: май е поредното масово о.....е от страна на нашия любим IM.

Редактирано от DrHAUZ (преглед на промените)

ето и за хората с бг меню като мен :down:

Инструкции за Windows 7 / Vista

1. Затворете Скайп

a. Кликнете с десен бутон на Skype иконката в системния трей, долу вдясно

b. Изберете Изход

2. Потвърдете, че показването на скрити файлове и папки е включено

a. Кликнете на Старт, напишете "run" и натиснете Enter

b. Напишете control folders и натиснете OK

c. Кликнете на View таба, сложете отметка на "Show hidden files and folders", ако няма.

3. Намерете файла shared.xml

a. Отворете Старт менюто, напишете run и натиснете Enter

b. Напишете(копирайте) %appdata%\skype и натиснете ОК.

c. Изтрийте файла shared.xml

4. Включете Skype, файлът shared.xml ще се създаде отново

Инструкции за Windows XP

1. Затворете Скайп

a. Кликнете с десен бутон на Skype иконката в системния трей, долу вдясно

b. Изберете Изход

2. Потвърдете, че показването на скрити файлове и папки е включено

a. Кликнете на Старт, после на Run /Изпълни/

b. Напишете control folders и натиснете OK

c. Кликнете на View таба, сложете отметка на "Show hidden files and folders", ако няма.

3. Намерете файла shared.xml

a. Отворете Старт менюто, натиснете на Run

b. Напишете(копирайте) %appdata%\skype и натиснете ОК.

c. Изтрийте файла shared.xml

4. Включете Skype, файлът shared.xml ще се създаде отново

Пак се оправя по този начин!

Одеве си го оправих само където няма никой на линия разбира се :speak:

Редактирано от macsim29 (преглед на промените)

Пак Epic fail.. Microsoft отново не изневериха на себе си :down:

Голяма работа...Има ICQ :speak:

При мен също се въртя няколко минути,но нямам никакви проблеми,защото съм си с 3.8,а не с бъгавите версии нагоре

:down:

При мен също се въртя няколко минути,но нямам никакви проблеми,защото съм си с 3.8,а не с бъгавите версии нагоре

:down:

И аз съм с 3.8, но пак си крашна. А че нагоре са по-бъгави, спор няма.

Тръгва-спира явно е централен проблем.Направо си го спрях.

И аз съм с 3.8, но пак си крашна. А че нагоре са по-бъгави, спор няма.

Е моята е 3.8.180 - що не се крашна

:rolleyes:

При мен триенето на файла не помогна, с последна версия на скайпа съм, а проблема го има и в скайп за симбиан. От време на време има проблясъци и после пак изчезва...

Здравейте, и при мен е така вече 15-20 мин, върти постоянно и не става, пробвах като предния път да изтрия shared.xml, но дори и това не помогна. Инсталирах стара версия, отново без успех. Сега ще пробвам още по - стара версия да инсталирам. Ако междувременно разберете какво става пишете моля.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.