Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Нов срив в СКАЙП-мрежата.

Featured Replies

е тук вече стана сложно Публикувано изображение първо си изтегли CCleaner !

• Отговори 161
  • Прегледи 41,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

Надявам се да е само проблем ...защото и сайта им не се зарежда, ако беше хайка то поне сайта щеше да е достъпен. Знам ли все пак ...

Здравейте, търсих същия проблем, но неможах да го намеря или съм го прескочил.

Проблемът ми е следния:

като цъкна върху иконата на скайп ми се появява това

Публикувано изображение

изтрих си скайпа (добре че имах инсталацията ) инсталирах го и пак същото :):D :D

е,току що и при мен стана същото

здрасти и аз го имам съшия проблем. Успя ли да го оправиш ако да кажи как

:) Това е нещо нормално за скайп,а и вече има нов собственик :D така че да се готвим за още много изненади....

здрасти и аз го имам съшия проблем. Успя ли да го оправиш ако да кажи как

все още не съм :):D

чакам някой който е имал този проблем и го е оправил да сподели :D

На мен ми пише Skype has stop working :huh: Преинсталирах два пъти,какво да направя?

май станахме 3ма с този проблем предполагам че и някой друг ще пише за това значи явно не е в мен проблема или в компа а може ми Скаип и майкрософт

Значи днес Skype-a ми показа ерор. Рестартирах компютъра нищо не става. Изтеглих по стара версия- същото ! Ето скрийншот:

http://imageshack.us/photo/my-images/863/unledqx.png/

Моля помогнете!!!

И аз съм със уин 7 и при мен стана този проблем. Деинсталирах и сложих тази весия skype 3.8 при инсталирането дава че има някаква несъвместимост но въпреки това след инстлация работи.

Първите петима пострадали печелят :huh: Докато чакаме,някой ще сподели ли как действа това със почистването на файловетее?

Много сме,(същото е и при мен като при бебссс)и както личи ще стават повече.Хубаво е да се помисли за алтернатива.

Редактирано от cecko antonov (преглед на промените)

Опитайте с по старата версия.Тя не е на Microsoft аз лично мисля че може при някой да станe,но при мен не става,проблема си остава макар аз да съм с Windows Vista.

Skype пак се срина - очевидно има пак проблем. Изчакайте спокойно всички и без излишни драми...

Редактирано от quickJO (преглед на промените)

Това е свързано със срива ... и при мен имаше проблем. Но 'преинсталирах' скайпа и се оправи.

Редактирано от Kriskovski (преглед на промените)

Странна работа - на мен след един рестарт на системата ми изчезна цялата папка под Program Files, но сега като инсталирах наново 5.3.0.113, всичко е наред, нещата под Documents and Settings също си стоят и май нямам нищо загубено.

май станахме 3ма с този проблем

предполагам че и някой друг ще пише за това

значи явно не е в мен проблема или в компа а може ми Скаип и майкрософт

На първо време ползвайте уеббазирания клиент http://imo.im . Там всичко си работи !

Редактирано от tihman (преглед на промените)

Проблема със Skype (версия 4.2.187) на Windows XP, го реших (поне за сега) по следния начин: 1.Деинсталирай Skype. Почистих регистрите. Но нямаше ефект ,като се опитах да инсталирам пак същата версия 4.2.187, даваше грешка. 2.Изтеглих друга версия на скайп (4.2.169 малко по стара). 3.Инсталирах е, (за всеки случай махнах отметката, да не инсталира Диспечера с екстри) и работи добре. П.П.След инсталацията спрях автоматичното обновяване от настройките.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Странна работа - на мен след един рестарт на системата ми изчезна цялата папка под Program Files, но сега като инсталирах наново 5.3.0.113, всичко е наред, нещата под Documents and Settings също си стоят и май нямам нищо загубено.

Оправих си линка горе.

По темата: На лаптоп-а успях на време да върна версия 5.0 и нямам проблеми.

На настолният стана белата и не мога да истанлирам по-стара версия. Почистих регистри и ненужни файлове- пак така. Щом се стартира процеса сякаш нещо го спира автоматично... Не може въобще да се стартира. Инсталационният фай и системите са едни и същи и на настолният и на лаптоп-а. говоря като версии и реализи...

Имам проблем с пускането на скайп.. като натисна на иконката и ми излиза това: Публикувано изображение .. ако някой е имал същият проблем нека сподели как се е е справил с него! :huh: С Windows Vista съм..

Явно проблемът не е от нас. Не може всички да имаме еднакъв проблем по еднакво време. Да се надяваме, че ще го оправят :huh:

Здравеите ;) искам да споделя със вас че и аз имах същият проблем http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif !!! когато стартирам Скайп и НИЩО!! както неговият проблем,но прочетох какво сте писали тук и благодарение на вас успях да го оправя! :huh: а да... също така имах и друг проблем със Скайп преди да се бъгне изцяло! Кокато влизах във него и ми се показваха някои абонати на линия други не после се отписвах от него и се вписвах и се поевяваха др. на линия и същите които бяха на линия не ги виждах онлайн :Д и така се сменяха постоянно,но след като прочетох тук нещата какви са ИиИиИи... УСПЕХ ВСИЧКО СИ ВЪРВИ КАТО ПО МЕД И МАСЛО :P и още веднъж БЛАГОДАРЯ :question:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.