Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

„Фермер търси жена”

Смятате ли че предаването е нагласено ? 20 гласували потребители

1. 1. Смятате ли че предаването е нагласено ?

• Разбира се, че е нагласено, пролича си
      30%
      6
    • Не мисля че е по сценарий
      5%
      1
    • Такива глупости не гледам
      65%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Започна вече

:)

Пет фермери отпаднаха - пет продължават.

Успех !

• Отговори 114
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Снощи гледах за сефте предаването, но се оказа, че съм го хванал точно навреме. По стечение на обстоятелствата познавам лично един от участниците, макар и да не знаех, че участва в това шоу, поне доколкото последното може да се нарече така. Да избираш жени по картинка и (вероятно) копипейстнато житие е доста авантюристична работа, истински скок в тъмното, ама регламентът е такъв, че рискът да се пропусне най-подходящата чрез първично фотоелиминиране е много голям. Първата петорка дами, които ни показаха снощи ме хвърли в дълбок и "излишен" размисъл, ако мога да си позволя да цитирам един съсед-философ. Тия мадами надали са виждали мотика, понятието "сеитбооборот" може би за болшинството е китайска скоропоговорка, а познанията им по скотовъдство най-вероятно се свеждат до някоя от многобройните реклами на лилавата Милка. Ама като по чудо сякаш, мадамите вкупом поставиха кандидат-жениха на пиедестал, за броени минути се влюбиха до уши, че май се и поподмокриха, особено след "водното препятствие", ама нейсе. То не бе любов от пръв поглед, то не бе чудо. В един момент се замислих дали гледам правилното предаване - "Жена си търси фермер", макар че съвсем не ми е ясно защо, или "Фермер търси жена". Не е едно и също, ама никак даже. Не знам какви точно задачи ще трябва да изпълняват дамите, но почти съм готов да се обзаложа, че максимум 1-2 от 25-те ще знае от коя страна на кравата да застане при евентуално доене. Да, и аз не знам, но не си търся фермерка, поне в момента. Май ще чакам с интерес следващото предаване.

В голяма грешка си. Доста от така наречените моделки или миски всъщност произхождат от село.

но почти съм готов да се обзаложа, че максимум 1-2 от 25-те ще знае от коя страна на кравата да застане при евентуално доене.

Да те поправя - от 15-те

:crying10:

всеки един трябва да отсвири две от петте -

с по три ще си ходят у фермите

В голяма грешка си. Доста от така наречените моделки или миски всъщност произхождат от село.

Не мисля така - всеки един от нас в някаква степен носи селска кръв и това в никой случай не е повод за срам. Ама е достатъчно дори само едно-две поколения назад да са станали граждани и третото и хабер си няма за какво иде на реч на село. Не казвам това като упрек към дамите, но едно е да имаш голям мерак да станеш жена на фермер, друго е наистина да станеш.

Да те поправя - от 15-те

:)

всеки един трябва да отсвири две от петте -

с по три ще си ходят у фермите

Да, грешката е моя, извинявам се за това. Но това пък е още едно критично важно решение, което мъжете ще трябва да вземат - трябва да посочат наведнъж по 2 от мадамите, които ще сметнат за по-неподходящи.

Публикувано изображение

Павел

Години: 34 години

Бизнес: Ферма за пъдпъдъци

Град: Варна

Зодия: Рак Мечтател, романтик и работохолик – така описва себе си Павел. А жената, която търси, трябва да бъде руса, забавна и да го обича истински.

Публикувано изображение

И ако това не копиране :D

Гледах от любопитство в нета, най-накрая. Де да знам, подобни риалита за търсене на партньори винаги ми се струват изкуствени и неестествени. Нормално, хората знаят, че ги снимат и се притесняват и аз да бях и аз сигурно ще се притеснявам. Ама, идеята е че не ми стои добре, много лигави тези жени. Много преиграна цялата история. И никой не може да ме убеди, че някаква мацко, която й личи отвсякъде, че си е типично градско момиче иска да стане селянка. Създават си емоции мометата, тези с истинската любов да ги разправят на някой заблуден.

Благодаря на hlevous. Добих, ако не сравнително ясна, то поне някаква представа за шоуто. Не съм го гледала, но по рекламите изначално ми се стори доста вървежен този формат. От "рекордния" брой кандидатури, явно не само аз съм останала с това впечатление.

... Създават си емоции мометата, тези с истинската любов да ги разправят на някой заблуден.

Чекай сега да ти разправям... :no-no:

Като каза емоции, подобни преживявания има обгърнати с розови корици в "Търси се съпруга" на Линда Хауърт. Може произведението да е инспирирано от подобно предаване.

Благодаря на hlevous. Добих, ако не сравнително ясна, то поне някаква представа за шоуто. Не съм го гледала, но по рекламите изначално ми се стори доста вървежен този формат. От "рекордния" брой кандидатури, явно не само аз съм останала с това впечатление.

Чекай сега да ти разправям... ;)

Като каза емоции, подобни преживявания има обгърнати с розови корици в "Търси се съпруга" на Линда Хауърт. Може произведението да е инспирирано от подобно предаване.

Малко на Островът на изкушенията прилича, с тази разлика, че кандидатите са свободни и търсят истинската любов. Не знам какво им се върти в главата на тези мацки, ама малко като на състезание прилича, да вземат наградата, пък не е ясно наградата дали наистина им харесва. Съжалявам, ама не мога да разбера една 19 годишна моделка, защо иска да стане фермерка, по-скоро я блазни да се види по телевизора. Ама, нали мъжете са си кухи лейки дай им цици и готин бедър и веднага налапват въдицата. Толкова е просто, че от това по-просто-боб.

...Ама, нали мъжете са си кухи лейки дай им цици и готин бедър и веднага налапват въдицата...

А ако нямаше мъже, какво щяхте да си правите циците и бедрата, да попитам аз.

Мдаа, току що поредният епизод отиде в историята. Раздвоен съм - би следвало да се усмихна пренебрежително по отношение на видяното - почти (май само без една, при това и за нея не съм сигурен) всички мацки са влюбени в една или друга степен в човека, избрал ги по снимка и няколко реда с неясен автор. Сценката на голф игрището в Правец бе подчинена по-скоро на чисто физическото "опознаване"* релефа на кандидатките, отколкото на играта със стикове; сценката в стил "Hugh Hefner's Bunny Playboy Show"**, в която не се разбра кой кого точно масажира (хм)... После дойдоха "дузпите", след които не стана ясно как се чувстват тия, дето ще очакват евентуалния втори сезон на формата, докато избраните 3-ки ще гостуват на момците "на място".

Казах "би следвало", защото по никой начин не бих, а и нямам никакво основание да го правя, задраскал любовта от пръв поглед. От друга страна, това прекрасно чувство да придобива пандемични размери...

----

* няма ли как да се добави емоушунка от типа Публикувано изображение, че има и малолетни тук?

** може и да не е съвсем правилно изписано, ама желаещите ще разберат за какво иде реч

Мдам, до тук мед и рози - масажи, голф, джетче.

Чакам с нетърпение да ги видя с мотиките и у торта в обора.

Еле тая русата на Иван.

Една па и обувки с токчета гледам тури в куфара, друга си нарами мазилата и парфюмите - смех ни чака определено

:(

...Една па и обувки с токчета гледам тури в куфара, друга си нарами мазилата и парфюмите - смех ни чака определено

Аааааа, може и да потрябват, я си представи, че им се случи/наложи да направят по един тегел из чаршията, надали ще тръгнат (отсега) с галошите...
:) Колкото повече го гледам, толкова по-зле ми става...Влюбени, любов, шъ съ издрайфам...И то точно този дето на Мистър Бийн прилича...А, тая русата, колагенова джука е толкова тъпа, горкичката, че е срам за блондинките дори.Иначе на Био фермера, мацките най-ловят окото, от там натам язък им за хилядите писма...А фермерът с басейнчето е точно от типа мъже, които никак, ама никак не харесвам!!!

А фермерът с басейнчето е точно от типа мъже, които никак, ама никак не харесвам!!!

Тая русата баш за него бе - глей как не копае, на шезлонга лежи изморена...

бе то бива да се излагате някои ама пък и у телевизора

;)

Тая русата баш за него бе - глей как не копае, на шезлонга лежи изморена...

Не претендирам за достоверност, но като че ли точно нея той избра по снимката й на плажа по бански.

Не претендирам за достоверност, но като че ли точно нея той избра по снимката й на плажа по бански.

Мда, вика мммм и се облизва.

Е лошо няма де - ама лозето кой ша копа, лозето, то червеното бельо ясно че ша са пробва

:rolleyes:

Измина още една седмица.

Положението стана отчайващо за доста.

И май ще се окаже вярно това -

че някои фермери са си платили.

То не бе реклама не бе чудо

Дано поне една любов да има.

...Дано поне една любов да има.

За любовта не знам, ама снощи мацките видяха откъде произлиза млякото. Същевременно се запознаха и с оборския тор, при това в целия му блясък.

Мдам, до тук мед и рози - масажи, голф, джетче.

Чакам с нетърпение да ги видя с мотиките и у торта в обора.

Еле тая русата на Иван.

Една па и обувки с токчета гледам тури в куфара, друга си нарами мазилата и парфюмите - смех ни чака определено

Публикувано изображение

Докато има хора, като теб Хайдуче, но и като другите, които гледат бози, само бози ще пускат.

А шоуто дори по замисъл е БОЗА като повечето по националните телевизии, на които така или иначе съм им направил почти бойкот. Омръзна ми заради масите(които са...ще се опитам да се въздържа от цинизми)които гледат всяка блудкава и вкисната боза, да определят какво ще се показва по телевизиите... Това няма да се промени докато рейтинга на тия помии не падне, та просто да ги свалят от ефир..Ти, разбира се, едва ли искаш това?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Докато има хора, като теб Хайдуче, но и като другите, които гледат бози, само бози ще пускат...

Интересна теза, но не мисля да вадя контра аргументи, ако и по косвен начин да ме касае този коментар, защото най-нормалното е да го приема само като една от многото гледни точки.

Интересна теза, но не мисля да вадя контра аргументи, ако и по косвен начин да ме касае този коментар, защото най-нормалното е да го приема само като една от многото гледни точки.

Масс медиите се водят по мнението на масите и по вкуса им. Ако дадена помия им харесва, те заливат ефира с още повече, по-голяма и по-блудкава помия. В контраст специализираните телевизии, като Дискавъри, например-тях заинтересованата аудитория сама ги търси. Изключително съм ядосан гледайки помията, която залива ефира, както и хората, които Я ГЛЕДАТ. :mad:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.