Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

„Фермер търси жена”

Смятате ли че предаването е нагласено ? 20 гласували потребители

1. 1. Смятате ли че предаването е нагласено ?

• Разбира се, че е нагласено, пролича си
      30%
      6
    • Не мисля че е по сценарий
      5%
      1
    • Такива глупости не гледам
      65%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

"Тази вечер сме ви подготвили изненада - след като ни изгледате, останете с "Етажна собственост", където романтичната Теменуга ще търси любовта във фермата на Стефан :mad:))"

:D

http://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B5%D1%80-%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B8-%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B0/152818441458400

http://www.bliasak.bg/news/p3_13501_0.html

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 114
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Фермер търси овца

Публикувано изображение

Био-петелът кукурига.

Градски хубавици се борят със съня и романтичната нагласа да завладеят големите сърца на каубои - ергени. Готови са на всичко, та дори и кравешки ла**а да газят. Те все пак са натурален щрих от екстериорния дизайн, богат на природни красоти и наторен с трудолюбива пот.

Предаването „Фермер търси жена" би камшика и впрегна любовните вълнения в социално-аграрния отрасъл. Поръси ги със сол, натопи ги в мед и ги прати на „зелено училище". Безличното ефирно пространство се обогати с автентични характери и натурални емоции. Търсещите любов фермери обединиха сюжетните линии на култовите за времето си предавания „Адрес 4000" и „С бъклица и дрян".

Хубаво е, когато градското съсловие се запознае със селското добруване.

Вдъхновяващо е да видиш мъже, които се грижат за благините, които ние само консумираме. И трижди по-разтърсващо е да ги поставиш в зоната на префинен женски циклон, готов да ги погълне заедно с фермите им.

Впечатлена съм от тази агресивна женска подлизурщина, която някои от дамите натрапват от екрана. Дали им иде отвътре, или е по сценарий, кой да знае? Бая страшно ми се стори, улегнали и препатили в любовта жени да отправят спасителен взор към мъж, когото виждат за първи път в живота си. Очи, пълни с болезнено очакване, души потънали в илюзорни сценарии за бъдещето.

Другата част от стройния женски колектив взе решение да премине по-лежерно през предизвикателствата на къра и кравешките ла**а. Фермерите употребиха законите на естествения подбор и свиха броя на мераклийките, желаещи да споделят тяхното битие. Така, в справедлива конфигурация 3:1, младите колхознички бяха доставени по постоянен адрес на поръчителя.

Нека не забравяме, че фермерите са главните действащи лица тук. Успели, земни, самотни и търсещи любовта на живота си. В тоя безутешен световен недоимък на мъже, един светъл селски лъч озари небето.

И започна да дава нареждания. Екзистенциални за фермерския начин на живот и почти репресивни за градските моми.

Някои от нашите ергени възхитиха с оригинална мисъл и дълбочинни монолози, придружени с изтънчен диалект. Да чуеш голата истина за очакванията им към бъдещите невести в конкретни случаи бе като нестинарски стриптийз в акомпанимент на саксофон.

„За мен е много важно да имам една добра домакиня в живота си", нарежда бай Иван от село Татари. А списъкът подава още няколко тарикатски екстеншъна: „Да може да кара трактор, да разбира от счетоводство, да е агроном и да е разкрепостена в леглото".

Иване, ти си прекрасен. Развълнувах се ужасно... Много искам да използвам мотиката не по предназначение, когато е връчена със софистицирана розова панделка на дръжката. Да ти съсипя до краен предел умишлено разхвърляната стая, дето остави да я оправят онези „тричките", докато ти ги шпионираше с камера. И неистово копнея да спечеля романтичен следобед за нас двамата, от който да се върна само аз, щастлива.

Има и други момчета, дето разведряват фермерските претенции с нови предложения. Стефчо на 23-години от село Расово, мой любимец. Така млад, а така увреден от баба си, и майка си навярно. „Ми тук има некви по-дърти и от мене, бре! Я, па тая, и с дете са е снимАла!", възмущава се баба докато мята снимките на бъдещи снахи по пода. „За кво ти е жена, само да ти харчи парите?", пита тя. „А-а-а, аз парите и сам мога си ги похарча", адекватно се обажда Стефчо.

Стефан лесно няма да се даде. Моля ти се, Стефчо, стой на завет при мама и баба, те знаят най-добре. Пък нали те ще избират твоята мома, не се впрягай толкоз в любовта. Разпрегни коня и го удари на кърска любов. Поставяй си по-постижими цели, виж как действа твоя събрат по съдба Емил. „Сбъднах фИтиша на всеки фермер - три мацки да измият инвИнтара по бански, да вий яд!", топорчи се той на сюреалистичните видения с жени, трактор и пароструйки.

Сега, ние зрителите сме примрели в очакване на поредния балотаж между съперничките, които една подир друга отлитат от несъстоялото се семейно гнездо. Кои дивни птици ще останат в него, предстои да видим.

Дотогава, един съвет - мили ми ергени, някои от вас завинаги ще останат такива. Ако някои от вас амбицирано желаят да променят дневния режим на избрана от него манекенка, да знаят, че няма да сполучат в живота. Придържайте се към трудолюбието и скромността, които в днешно време са кът и се котират адски високо в очите на отбрани жени. И не забравяйте, че търсите жени, а не добитък.

Лепа Здравкова

webcafe.bg

Добре че никога няма да Ви гледам! Кравар търси жена... Виж милионер...толкова е тъп,че да не е обичан?! ---------------------------------------- Кой беше умният ...в Нова? Месията...на пропаднал водещ ..................................................... Аз с моя екип ще Ви оправя живота...за пари Вие малко...ние много! Комбина!

Редактирано от Alain_Delon (преглед на промените)

Изключително глупаво. Пълен фалш. Идеята е добра, но е направено много нескопосано.

Абсолютно подкрепям! Нова тв. нещо много изостанаха! Идеята е интересна,но жените са тип "професия Златка", а "фермерите" са ми антипатични. Познавам фермери - предприемачи и не са толкова прости, нищо лично :no-no:

За тези, които го гледат -

малко бисери от страницата във Фейсбук

:P

Gabriel Gabara

Накрая ще останат две претендентки на драматичния финал.Стефчо ще бутне външната тоалетна с трактора и ще каже :"Мили дами,ринете!Вътре има пръстен-която го намери първа-неин съм!"

Deb Ignatovska

Да ви кажа, не знам как се справят тези момичета, дори и само за пред камера да бъде, разбирам да помагаш на мъжът си, но да рина на някой и накрая да каже : "Не ти, а еди си коя се справи по-добре от теб, сега тя получава награда дъвка с косъм"

Gabriel Gabara

Не,не ...аз ви казвам няма такъв лауреат като наш Стефан..че и след бясно ринене да го оставиш да те целуне по човката,не знам колко слънчасал трябва да си.А с тая синя манта като нахлузи става като някой текезесар от соц-а.Целия му стайлинг е просто покъртителен!

Gabriel Gabara

като е по-официален се барва с някое потниче-явно да му видим пипалата :D ние в града бицари не сме виждали,доматите с колците ядеме :)Турнал пръстенчетата иначе ,нагиздил се,после беж при кравките.Сори,ама мноого ми е забавен образа му ,просто ме трогва отвсякъде :D

Албена Ванкова

То на нас, зрителите, ни се доповръща от тва риене на ла**а - пък за мацките не знам. Всяко нещо си има граници - веднъж ги вкара, ок - всеки път у обора задачи ли ще им измисляш а ? Бе ако ще и шейх от Дубай да си ако ще и златен да ти е - никой не заслужава такова унижение. Хвърлям ти лопатата с ла**ата на главата ти и паля с 300 км

Gabriel Gabara

Хаха,това може да предложи човека явно-ла**а.За друго не му стига въображението.Ако се ожени някой ден на брачното ложе сигурно вместо листенца от рози ще има посипани кравешки фъшкии

Gabriel Gabara само такива ги ръси мда, уникален коментатор

:)

Нинчето беше супер, тоя Иван не те заслужава, мила, не съжалявай.

Катето - поклон пред силата на духа й. Сама си тръгна.

Манекенката Алекс - ми не си за Свилен хич.

Успех на всички вас.

Дано намерите Любовта си !

• 2 седмици по-късно...

Балона розов се спука.

Всичко е било цирк.

"Фермера" блокира Дони, защото сподели истината.

http://www.facebook....152818441458400

Хаха айде и мен ме затри

:)

Р.S.

До момента за близо три часа над 1000 души вече не харесват това предаване -

има и много неудобни за рейтинга, защото излязоха истините наяве.

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Добавих анкета !

Поздравления, Митак !

А сега да видим кой какво мисли за цирка, дето ни спретнаха -

щот ние трева пасем нали може би и дано ви вземат лиценза създателите на формата ъхъм

• 2 седмици по-късно...

Завесата падна, шоуто свърши.

Безславно, гадно за много

Но ако сте си мислели че ще ви разкажат някаква приказка сбъднала се -

е и за мое съжаление такава няма.

Ваня и Свилен, и Ивелин зад кадър

Попътен вятър...

Смятате ли че предаването е нагласено ?
  • Разбира се, че е нагласено, пролича си (3 глас(а) [75.00%])
  • Не мисля че е по сценарий (0 глас(а) [0.00%])
  • Такива глупости не гледам (1 глас(а) [25.00%])
Такива глупости не гледам - Този глас е мой!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

„Фермер търси жена” се завръща с втори сезон в ефира на Нова

farmer-ratings.png

„Фермер търси жена” се завръща в ефир с втори, още по-силен сезон, за да запали любовната искра на двама души, чиито пътища никога не биха се пресекли. За любовта няма невъзможни неща, но това да събере не една, а няколко двойки от различни светове може да се окаже истинско предизвикателство.

Десет фермера ще имат уникалната възможност да напишат своята вълнуваща любовна история в ефира на Нова телевизия. Те ще преживеят незабравими моменти с избраните от самите тях дами, ще тестват реакциите им в различни ситуации и накрая ще бъдат поставени пред труден избор. Защото само една ще спечели битката за сърцето на фермера.

Търсят се най-подходящите претенденти, които са трудолюбиви, симпатични, романтични и са готови на всичко, за да открият мечтаната половинка в живота си.

Кастингът за фермери вече стартира, а формата за регистрация ще бъде активна до 15 юни
ТУК.

Ако смятате, че вие сте един от тях, запишете се още сега. Ако мислите, че познавате подходящия фермер - поканете го да се включи.

„Фермер търси жена” ще помогне на някого да открие своята половинка.

dariknews.bg

""„Фермер търси жена” ще помогне на някого да открие своята половинка."

Че аз те открих още през 2005 година, ама ти какво направи досега? Чакаш да стана на 70 и тогава ще се сетиш . Пък после ще викаш..."Айде бре, още веднаж!"

След женените от пръв поглед сега и това.  

те женените станаха разведени де

то едни "специалисти" ги избираха направо ги избраха

:lol6:

ами тез фермери от първия сезин кво ли станало с тях

:rolleyes:

• 5 седмици по-късно...

5 юли 22 часа Нова

чакаме с нетърпение новите фермери без фермерки

:P

http://www.vbox7.com/play:ce36591e82

Намирисва ми на дискриминация - фермерки дето търсят мъж що няма?

Щото ние мъжете си падаме по кифли!! Тъпа с гоеми цици ...какво му трябва на човек :)

П.П. А забраих ... и с големи джуки ,от ония като маймунските дупета.

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

Щото ние мъжете си падаме по кифли!! Тъпа с гоеми цици ...какво му трябва на човек :)

П.П. А забраих ... и с големи джуки ,от ония като маймунските дупета.

то имаше баш такава у първия сезон хах голям образ беше Светлана

а тва фермеро Иван ама той не я избра накрая де

8202491q.jpg

то имаше баш такава у първия сезон хах голям образ беше Светлана

а тва фермеро Иван ама той не я избра накрая де

8202491q.jpg

Щото е скапан фермер ,а ние сме тарикатиии...

Щото е скапан фермер ,а ние сме тарикатиии...

ти гледа ли първия сезон - Иван беше най-тариката от всичките

то не бе гъзарии у басейна не бе чудо

ти гледа ли първия сезон - Иван беше най-тариката от всичките

то не бе г*зарии у басейна не бе чудо

Такива простотии не гледам. Тука се заигравам ,понеже темата обсъжда една от тях ...

Иначе ако имаше предаване "Банкер търси жена" ,щеше да видим кифлите в най-низшата има форма.... или иначе казано как изкарват пари :)

Евентуална сцена...

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.