Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

„Фермер търси жена”

Смятате ли че предаването е нагласено ? 20 гласували потребители

1. 1. Смятате ли че предаването е нагласено ?

• Разбира се, че е нагласено, пролича си
      30%
      6
    • Не мисля че е по сценарий
      5%
      1
    • Такива глупости не гледам
      65%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

5 юли 22 часа Нова..

И как точно да го гледам от 22 часа? По това време обикновено се приспивам с някой филм, започнал час по-рано.

• Отговори 114
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

И как точно да го гледам от 22 часа? По това време обикновено се приспивам с някой филм, започнал час по-рано.

може да го гледаш на Нова плей после

;)

Кога после? И там ли да се регвам?..

Няма значение, и без това имам хронична непоносимост към Нова ТВ и в-к Труд, ще пропусна.

Кога после? И там ли да се регвам?..

Няма значение, и без това имам хронична непоносимост към Нова ТВ и в-к Труд, ще пропусна.

не иска рег

Да, сега видях, че може да се гледа и без да си оставям CV-то :)

Нидей гледа такива тъпотии - вредно е за мозъка, всъщност от всички

български телевизии май само диема спорт хд си заслужава да се гледа..

...май само диема спорт хд си заслужава да се гледа..

Там какво да гледам, контролите на Лудогорец ли?

Диди от „На кафе” е водещата на „Фермер търси жена”

img16x9_1435741456.jpg

Диана Тодорова, известна като Диди от „На кафе”, ще бъде водеща на втория сезон на „Фермер търси жена”.

„Това е голямо предизвикателство за мен, защото досега не съм била лице на подобен тип риалити формат”, призна тя пред камерата на „На кафе”. Чаровната водеща обаче не скри и възхищението си от фермерите, които въпреки трудностите са останали да се борят, постигат мечтите си и вярват, че ще намерят своята половинка.

Продуцентът Витомир Саръиванов обясни и защо са избрали именно нея. „Диди е човек, който с лекота общува с хората, умее да ги предразполага, да улавя емоциите им и да печели тяхното доверие. Това е много важно за водещата на предаването, защото „Фермер търси жена” е риалити, в него няма втори дубъл. Ето защо търсихме човек, който е много добър психолог при разговорите с хората. Диди се справи чудесно с това предизвикателство”, аргументира се той.

Зрителите на Нова я познават като лице на емигрантската рубрика в „На кафе”, където е разказвала и ще продължи да разказва едни от най-вълнуващите истории на наши сънародници в чужбина. Именно тази нейна роля я отвежда в различни краища на света. Била е в Австралия, Нова Зеландия, Япония, Индонезия, Сингапур, Франция, Англия, Италия, Дания, Австрия и много други. Като водеща на „Фермер търси жена” обаче й предстои да обиколи най-красивите кътчета на България, за да ни срещне с историята на десетимата фермери и да им помогне да намерят най-подходящия човек.

Първата среща на Диди с живота на село се случва още в ранните детски години, когато често гостува на баба си. И до днес пази спомена за вкуса на домашно направените сирене, масло и кисело мляко, както и тичането из поляните с козичките. Описва себе си като любопитна и търсеща приключения. Австралия е нейната сбъдната мечта, а Южна Америка – една от следващите набелязани дестинации. Вдъхновена от йогата, с която се занимава, мечтае един ден да отиде на духовно пътешествие. У дома гледа финка – един от най-симпатичните видове птици, а когато не стяга куфари за нови приключения, прекарва времето с интересни автобиографични книги и документални филми.

novatv.bg

жалко, Алекс ще ми липсва

:(

довечера 22 часа да не забравите, почва

:D

• 2 месеца по-късно...

Българското издание на формата ме разочарова. Едно време го гледах по една от немските телевизии и ми беше интересно - там си има истински фермери. Тук ми стоеше малко измислено... :( 

Спечели награда с „Фермер търси жена”

http://vbox7.com/play:72f60e71f9

От днес до 18 септември „Фермер търси жена” говори за любов, фермерство и още нещо. Романтичното риалити поставя началото на една различна Facebook кампания под надслов Фермер Търси Жена търси отговори... Предаването се обръща към всички свои фенове и романтици със серия от любопитни въпроси.

Възможна ли е любовта между фермер и градско момиче? Как изглежда идеалната фермерска половинка и кои са петимата фермери, които трябва да продължат в предаването? Всички, които споделят своето мнение, ще участват в томбола за спечелването на романтична награда.

Нашите въпроси може да очаквате на официалните Facebook страници на „Фермер търси жена”, „Мис Пепеляшка”, „Женени от пръв поглед”, Нова телевизия, Diema Family и Nova Play. Защото #ФермерТърсиЖена търси вашите отговори...

А кой ще бъде победителят – ще разберем на 18 септември, когато романтичното риалити ще се завърне в ефира на Нова точно в 21.30 ч.

Повече за кампанията ще намерите в официалната Facebook страница на „Фермер търси жена”, а видеа с ексклузивно съдържание за кадър от шоуто може да гледате в официалния канал на предаването във vbox7.com.

novatv.bg

да не забравите - тази вечер в 21:30

• 2 месеца по-късно...

Маринчо се влюбил във водещата хахаха, гледайте след малко

:lol6:

оф то не е смешно направо ми се дорева за двете мацки, баси унижението тва

ама по-добре че така стана щот една от двете щеше яко да изгори с Маринкото истинския мъж

Много беше смешно с Марин. Влюбил се и предложил брак на човек, с който почти не е общувал. Много неориентирано момче.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.