Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

„Фермер търси жена”

Смятате ли че предаването е нагласено ? 20 гласували потребители

1. 1. Смятате ли че предаването е нагласено ?

• Разбира се, че е нагласено, пролича си
      30%
      6
    • Не мисля че е по сценарий
      5%
      1
    • Такива глупости не гледам
      65%
      13

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

„Фермер търси жена" !

Публикувано изображение

Специалисти предричат успех на риалитито „Фермер търси жена", заради концепцията на предаването, която е абсолютно нова и неексплоатирана, а и заради заряда, който носи в себе си водещата. Александра дава очевидни индикации, че е прегърнала идеята от все сърце и й харесва човешкия материал, с който ще се прави формата. Някои се критикуват Александра Сърчаджиева, че „напуснала възвишената сцена, за сметка на халтурата" в новото риалити от желание да не изостане в конкуренцията с Елен Колева, която стана водеща Lord of The Chefs. Сашка обаче не крие, че се чувства прекрасно и неочаквано много се кефела на новата си роля. Една от причините е, че се е срещнала с мъже, за които си съставила неочаквано добро мнение: „Изненадах се какви фермери има в България. Представяме си едни потни чичковци, със скъсани потници, а останах изключително впечатлена от момчетата. Това са 10 мъже – красиви, умни, интелигентни, които с честен труд изкарват прехраната си. Те са много добре устроени и най-вече са много поддържани".

Публикувано изображение

Шоуто започва от есента, но днес младата Сърчаджиева ще покаже подробно фермерите на тв зрителите. Неомъжените жени ще трябва да пращат писма, в които да покажат предпочитанията си за определен мъж. Всеки фермер пък ще избере три жени, които трябва да оживеят т с него. Накрая една ще спечели сърцето на фермера.

Междувременно Сашка и Иван Ласкин съвсем сами отглеждат шестмесечното си бебе София. Понеже не спират да работят, бебокът вече расте на снимачната площадка. За да не пречи малката на Александра, която трябва да обикаля из селата на България във връзка с новата си роля на водеща на риалитито „Фермер търси жена", таткото Иван предложил да я води в театъра със себе си, но одма се сетил, че няма кърма. Тогава Сашка решила проблема, като започнала да взема със себе си кърмачето, шегувайки се: Аз поне съм подвижен ресторант".Въпреки всичко малката вече е изминала с „катуна" на снимачния екип близо 2500 км само за един месец. Въобще не пречела на майка си, докато се снима пред камерата, търпеливо си изчаквала реда, но и внимателно наблюдавала какво става. Колегите на младата майка се шегуват, че детето отсега го дава професионалистка е категорична:„Аз няма на кого да я оставя, а и не бих го направила. Ние с Иван нямаме баби, пък и да имахме, не си оставям детето за цели 12 дена. По никакъв начин не го виждам. То е грехота да имаш кърма, а заради работата да си прекъснеш кърменето. Кърмех я обикновено в колата, докато пътувахме към снимачната площадка. Тя винаги искаше да яде, когато приключех работа или имах някаква пауза. Нито веднъж не ми се наложи да прекъсна снимки заради нея".

http-~~-//vbox7.com/play:510e3712&r=emb

Източници razkritia.com ; novatv.com

:rolleyes: Bigbrother не ни ли стига ... ама както е казано , "Дайте на хората хляб и зрелища и те ще понесат всичко, което им наложите!" ! Ще видим като почне ...

Ако имате мнение , споделете го !

Редактирано от Hanibal_Lektar (преглед на промените)

• Отговори 114
  • Прегледи 19k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз почти не гледам телевизия,като изключим Шампионска лига естествено :yanim: ,така че едва ли ще го видя това шоу....То заради тези простотии и тъпите реклами и сериали се отказах от телевизията.Предполагам,че ще е поредната боза,но щом ги пускат на килограм всякакви шоута,явно има кой да ги гледа :P

Това определено ще е много по-интересно от тъпия Биг Брадър.

Поне няма да ги гледаме в някаква картонена къща,ами сред природата и свободата.

Чакам го с нетърпение,и пожелавам на всички фермери наистина да открият жената за тях.

А това няма да е хич лесно-на тях им трябват силни жени,без токчета,маникюр и т.н.,жени,които да обичат земята,жени трудолюбиви.

Успех!

:yanim:

Това определено ще е много по-интересно от тъпия Биг Брадър.

Поне няма да ги гледаме в някаква картонена къща,ами сред природата и свободата.

Чакам го с нетърпение,и пожелавам на всички фермери наистина да открият жената за тях.

А това няма да е хич лесно-на тях им трябват силни жени,без токчета,маникюр и т.н.,жени,които да обичат земята,жени трудолюбиви.

Успех!

:P

То фермерите свикнали на крави и кози :yanim: ,аз ако съм на тяхно място жена не ми трябва :biggrin:

• Автор

Ето ги " ФЕРМЕРИТЕ "

Публикувано изображение

Митко

Години: 28 години

Бизнес: Кравеферма

Град: Първомай

Зодия: Лъв Митко се описва с краткото „човек, който държи на думата си”. Тези качества ще търси и у своята половинка – отговорна, работлива, с ясното съзнание какво иска и как да го постигне.

Публикувано изображение

Димитър

Години: 36 години

Бизнес: Ферма за червеи & кози

Град: Хасково

Зодия: Близнаци Описва себе си като работлив и коректен, а за жената, която търси, казва, че е важно да има привличане и да открива у нея онези качества, които му допадат.

Публикувано изображение

Свилен

Години: 30 години

Бизнес: Биохотел & Биоферма

Град: Разлог

Зодия: Козирог Описва се като човек, който ясно поставя целите си и ги следва до край, а жената, която търси, трябва да бъде приятна на вид, готин човек и супер естествена.

Публикувано изображение

Стоян

Години: 23 години

Бизнес: Ферма за зеленчуци

Град: Велико Търново

Зодия: Рак Трите думи, с които се описва, са добродушен, отзивчив и мекошав. Също толкова всеотдайна, добра и отзивчива трябва да бъде и неговата половинка в живота.

Публикувано изображение

Емил

Бизнес: Ферма за зеленчуци

Град: Велико Търново

Зодия: Дева „Анархист” е първата дума, с която Емил се описва, следвана от „романтик и мечтател”. Иска жената до него да бъде естествено красива, с чувство за хумор и истински приятел.

Публикувано изображение

Ивелин

Бизнес: Биохотел & Биоферма

Град: Русе

Зодия: Рак Ивелин описва себе си като млад и весел оптимист, а жената, която търси, трябва да е „същата като мен”.

Публикувано изображение

Йордан

Години: 26 години

Бизнес: Розови поля

Град: Чирпан

Зодия: Стрелец Йордан описва себе си като красив, интелигентен и умен. Красива, интелигентна и умна трябва да бъде и жената в живота му.

Публикувано изображение

Павел

Години: 34 години

Бизнес: Ферма за пъдпъдъци

Град: Варна

Зодия: Рак Мечтател, романтик и работохолик – така описва себе си Павел. А жената, която търси, трябва да бъде руса, забавна и да го обича истински.

Публикувано изображение

Стефан

Години: 23 години

Бизнес: Кравеферма

Град: Монтана

Зодия: Лъв Вярва, че жените ще го оценят, защото е интелигентен, културен и внимателен. Твърди, че вече му е време да се ожени, а жената, която ще спечели сърцето му, трябва да е красива, да го разбира и уважава.

Публикувано изображение

Иван

Години: 41 години

Бизнес: Зърнопроизводство

Град: Свищов

Зодия: Овен Признава си, че има труден характер и някои недостатъци. Жената, която търси трябва да бъде чаровна, интелигентна и с чувство за хумор. Казва, че се е съгласил да участва в предаването, просто защото не е успял да устои на предложението.

novatv.bg

Хайде дами вие сте на ход ... Харесайте си някой ;)

Ето ги " ФЕРМЕРИТЕ "

;)Фермата за пъдпъдъци на г-н Павел е в съседство на селото където работя! Не знам защо е споменал Варна!

Ще го гледам!

Както каза Хайдучката по-добре от затвора в картонетите кутии!

Ох, ще има драма - изпочупени маникюри и токчета затънали в калта!

;) Да ти имам удоволствието.....

;) Да ти имам удоволствието.....

Какво точно не одобряваш или не ти е ясно? Да ти обясня тактиките на продуцентите, както аз ги усещам (не съм такъв)?

Какво точно не одобряваш или не ти е ясно? Да ти обясня тактиките на продуцентите, както аз ги усещам (не съм такъв)?

Не одобрявам този тип шоу.Мисля си,че води до затъпяване.

Хайде дами вие сте на ход ... Харесайте си някой :cool:

Абе баси живота-аз Павел си харесах-той па русо иска баси критериите,иначе с пъдфъдъците щех да се справя от раз мдам
  • 3 седмици по-късно...

Фермери лъжат, че търсят булка?

Част от младежите, които се афишират като фермери в шоуто “Фермер търси жена”, търсещи си съпруга в новото риалити, водено от Алекс Сърчаджиева, май послъгвали относно статуса си на необвързани.

Много от тях реално си имали приятелки, но искали да направят тв реклама на бизнеса си и затова се включили в риалитито. Говори се например, че чаровният варненец Павел, който върти ферма за пъдпъдъци и си пада по блондинки, изобщо не е кротко агънце, за какъвто се представя. Няколко години той живял с всеотдайно влюбена красавица и й обещавал да я вземе за съпруга. Тя дори му родила дете в знак на голямата си любов. Чувствата на Павел към нея обаче постепенно охладнели и той я зарязал. На всичкото отгоре я натоварил с изплащането на огромен кредит, който тя взела, за да му помогне да развие фермата си.

Говори се, че и 23-годишният Стоян Рахнев от Джулюница, който има завидно зеленчуково стопанство, си има приятелка и двамата дори са сгодени. Все пак решил да влезе в шоуто, за да се заговори за бизнеса му и да завърже търговски контакти.

БЛИЦ

Колко се плаща за влизане в шоуто ?

Явно са си платили достатъчно-за рекламата.
  • 4 седмици по-късно...

Мисля, че това предаване е доста тъпо и просто една подигравка с фермерите.

Ми то никой не ги е карал "фермерите" да участват.

Е а кажи ми що търсят тогава точно тия,и как аджеба точно тях па избраха

:)

На мен пък нито един от феремерите не ми лови окото :)

Не се отчайвай, може да излезе някой кредитен милионер от тях.

Не се отчайвай, може да излезе някой кредитен милионер от тях.

е, аз ще те чакам теб, ти да станеш милионер :)

Аз си гледам годините, визията и отношениета с мъжлето ми. Вие си гледайте кредитите и милионите :)

Редактирано от Galeto_ (преглед на промените)

Ми то никой не ги е карал "фермерите" да участват.

Ми да те сами се иронизират още по зле.

Ами предполагам, че са си платили :*

Да това звучи най-правдоподобно бих казала, че е нещо, като реклама на фермата
  • 4 седмици по-късно...

Българското издание на "Фермер търси жена" - рекордьор по постигнати резултати

Публикувано изображение

Близо 2500 жени решиха да търсят своята половинка в живота, като кандидатстваха за участие в романтичното риалити "Фермер търси жена". Така внушителният брой претендентки превърна българското издание на предаването в абсолютен рекордьор по предизвикан интерес у дамската аудитория.

В сравнение с останалите европейски държави, в които форматът се излъчва в момента – Словения и Румъния, постигнатите резултати у нас са повече от впечатляващи. Докато словенското издание, например, успява да събере около 100 писма за първите два дни, в България тази цифра е три пъти повече.

"Фермер търси жена" е рекордьор и по още един показател – брой кандидатки, живеещи в чужбина. Веднага след излъчване на пилотния епизод, десетте фермери получиха писма от българки от Германия, Англия, Ирландия и Белгия, а впоследствие романтични откровения дойдоха и от наши сънароднички, живеещи в Русия и Мароко. Така интересът към предаването излезе не само извън границите на страната, но и дори извън Европа.

Огромният брой кандидатки обаче постави българските фермери пред изключително труден избор. Искреността на момичетата и любовта им към природата бяха само част от критериите, по които десетте ергена оценяваха дамите. Един от тях дори предприе и по-щателно проучване, като внимателно провери образованието, местоработата и професионалното развитие не само на жените, но и на техните родители.

Сега истинското любовно приключение за фермерите продължава с още по-голяма сила. От всички кандидатки, те ще изберат само пет, с които ще се срещнат на живо – а от тях ще определят онези три щастливки, с които ще живеят във своята ферма през лятото. Там дамите не само ще добият ясна представа какво означава да си любима на фермер, но ще имат и реалния шанс да се борят за любовта на своя избраник.

novatv.bg

Редактирано от haidukpikaso (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.