Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Покажете вашите авторски снимки 2

Featured Replies

Мерси, колега! Ето я малко в по - различен вид втората.

Публикувано изображение

• Отговори 2k
  • Прегледи 135,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Taзи вечер залеза беше уникално красив. Това успях да заснема

Интересно!

Най - сетне успях да снимам кълвач в полет. 1 час дебнене, но си заслужаваше, обаче летят толкова бързо, че едвам се проследяват и даже някой път е невъзможно.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Много добре си го уловил, sakuraki!

Една снимка и от мен днес...

Публикувано изображение

Най - сетне успях да снимам кълвач в полет. 1 час дебнене, но си заслужаваше, обаче летят толкова бързо, че едвам се проследяват и даже някой път е невъзможно.

E ти много вдигна нивото на майсторлък сега с този кълвач, как след теб ще се осмели някой да пусне кацнало врабченце ?

Meрси, ама чак пък да съм го вдигнал. При малко късмет и търпение, доста хора ще успеят :). Айде аз пускам кацнало врабченце :DПубликувано изображение

Публикувано изображение

Тука се е сляло със средата, намерето го

Публикувано изображение

и една котка, която изглежда се беше била с някоя други или куче, че малко от козината и я нямаше

Публикувано изображение

Първата има много готино бокенце и много яки цветове! Аз днеска разкарах малко кучките

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

и пак уди

Публикувано изображение

Днес в 16ч45м карам с каруцата към една важна бизнес среща с един румънец и опаааа, балон в небето, ама нямах време да отида на 2 -3 километра към него, щото щях да закъснея.

Публикувано изображение

Да ти е кеф да се ядосваш, хората тука ходят специално да снимат такиви балони, пък тоя ми дошъл наготово, ама баш когато нямам време да го снимам.

Публикувано изображение

Нещо съм се чалнала да снимам отвисоко.

• Автор

На средната е леко дразнещо силното ползване на филтър, предполагам sharpen. Не мисля че облаците имат толкова резки очертания

Прав си, всъщност небето е сложено допълнително, защото беше мрачно и небето беше много неподходящо за зеленичкото долу и затова сложих едно небе допълнително.

• Автор

Прав си, всъщност небето е сложено допълнително, защото беше мрачно и небето беше много неподходящо за зеленичкото долу и затова сложих едно небе допълнително.

Една мрачна картина също си има своето очарование :)

Публикувано изображение

<Изображения>

Това да не е язовир Кричим, около Пловдив ? Ако е, бих казал, че е нещо незаменимо, ходих там миналата седмица, красота навсякъде. И хайде за да не е спам, направих тази снимка преди малко:

http://prikachi.com/...52/5401452A.jpg

Редактирано от Greak (преглед на промените)

Да, този язовир е, наистина много красиво място и жалко, че не можах да слезна долу до язовира да снимам, но пътувахме към пещерите там и нямаше време. Ето и от мен една, за да не е спам

Публикувано изображение

За един форумен приятел, малко в неговия папарашки стил ... колко я чаках в храстите докато се накани да излезе на разходка :)

Публикувано изображение

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Ето ви малко, за жалост не знам как се прави thumbnail, за това давам само директните линкове. http://imageshack.us/a/img818/7909/cam00020.jpg http://imageshack.us/a/img515/1127/cam00025.jpg http://imageshack.us/a/img717/9440/cam00027.jpg Тази като, че ли ми се получи най-добре от страна на фокуса. :)http://imageshack.us/a/img255/9884/cam00034.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.