Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Започнах да пуша, а знам че НЕ трябва!

Featured Replies

Била съм свидетел на много заклети пушачи, хора за които никога не съм мислила че ще могат да откажат цигарите, да го правят отведнъж и да не се връщат след това към този си навик - когато им се появи сериозен проблем със здравето. Така че няма невъзможни неща. Това, че някой или повечето в компанията пушат не може да е причина, бъдете малко по-зрели, вярно че сте тийнейджъри ама все пак....

Редактирано от starstar (преглед на промените)

• Автор

Мерси хора...от 2 дена не съм пушила и даже не съм се замисляла много много за цигари...е аз на съм била пристрастена просто в онзи момент не знам защо, но така ми се струваше... Малко по-малко проблемите си отиват (приеха ме където исках) и няма смисъл да пуша , а и да имам проблеми пак няма да го правя :clap:

Редактирано от DevilLady (преглед на промените)

Не пушете, защото свикнете ли и станете ли зависими от никотина - отказаването е трудно. Аз съм пушил по кутия, кутия и половина на ден, но преди 8 години ги отказах. Просто подарих двете кутии които имах в джоба си на първия срещнат пушач и казах край. Вярно, първия месец ми беше доста трудно но бях решил, че достатъчно съм се тровил с пушек. Сега просто не мога да си представя как съм си давал парите за цигари, каква лоша миризма се е носила от дрехите и устата ми. В моя дом и в колата ми не се пуши. Тютюнопушенето отдавна не е на мода. :clap:

, а и да имам проблеми пак няма да го правя :clap:

Ти нямаш проблеми и никога няма да имаш!

Само така си мислиш.Другите ще имат проблеми,ти не.

Важното е да гледаш положително на всяка една ситуация и да извлечеш + за себе си.

Поздрави и Успехи!

• Автор

Ти нямаш проблеми и никога няма да имаш!

Само така си мислиш.Другите ще имат проблеми,ти не.

Важното е да гледаш положително на всяка една ситуация и да извлечеш + за себе си.

Поздрави и Успехи!

Всъщност си много прав...благодаря.

По-скоро на тебе ти трябва, щом момичета искаш да биеш!

Евала, голям си мъж!

Щом не го разбра от първия път, няма да го разбереш и от втория.

Не искам да ти обяснявам.

А колко е голям си пише във акаунта му.

Редактирано от sheky (преглед на промените)

не мисля че боя ще реши проблема - мои приятели ги хванаха като бяхме малки и ядоха бой, но не ги отказаха. но определено тоя дето продава цигарите или ги дава на дете е за бой и то корав... не е по различно от наркотиците - сега гледам съседите - нямат пари за хляб дето се вика, но всеки ден си купуват по 4 най малко... по една на човек... за мен пушачите са чисти наркомани - поне 90% от тях - щом не могат да идат на заведение или са в колата ми и да изтраят 10-15 минути и като излязат да запалят цигара

Редактирано от the professor (преглед на промените)

Ако нищо не помага.. пуши но без да гълташ. Защо ? - Ако се чувстваш толкова неудобно пред приятелите си ... ти и без това ставаш пасивен пушач след като си сред тях.... Много глупав съвет някой би казал ... но пак е нещо

• Автор

Събрах ме се и поговорихме.Вече не пушим.Може би това беше лиготия или просто беше нещо ново и непознато за нас :friends1:

Има къде по интересни забавления отколко да пушите !

Аз така 2 години пушех доста, но...криза е. Просто си казах "няма повече" и от тогава не съм пипал кутията

Събрах ме се и поговорихме.Вече не пушим.Може би това беше лиготия или просто беше нещо ново и непознато за нас :(

Браво! Видя ли, че не е толкова трудно, стига да имаш малко воля, но и да проявиш разбиране, че цигарите не решават проблемите, а са част от тях, пък колкото и клиширано да ти звучи това. На твоята възраст не би могла да станеш "редовен" пушач по чисто финансови причини - цигарите съвсем не са евтини вече, а и кампанията срещу тяхната употреба отдавна е с световен мащаб. Просто няма смисъл да се пуши, нищо не печелиш от това, а вредите са на твой гръб.

Да, съзнавам, че мнозина биха ме обвинили в лицемерие, защото съм бил пушач по-дълго време, отколкото повечето тук години имате, но имам вече над 6 години зад гърба си без цигари. При това почти всички около мен са активни пушачи, но броят им постоянно намалява, защото хората постепенно ги спират, стига толкова.

Направили сте най-важната стъпка, но не правете друга в погрешна посока!

мислите си,че да даваш пари, за да се тровиш е модерно, ама вече не е!

• 3 години по-късно...

Според мен не спирай. Аз пуша вече 2 години и спрях да имам проблеми с нервите. Просто и лесно решение е пуши. И не вярвай че ще умреш от цигарите, за да умреш от тях трябва да си пушила поне 20 години. 

Че то от никоя дрога не се мре, ако се употребява в дози които не са летални или потребителят няма алергия. Обаче коствените жертви в това число и тези покрай употребяващият н са никак малко7

Според мен не спирай. Аз пуша вече 2 години и спрях да имам проблеми с нервите. Просто и лесно решение е пуши. И не вярвай че ще умреш от цигарите, за да умреш от тях трябва да си пушила поне 20 години. 

Този "съвет" е подходящ за някой форум находящ се в "silk road". Това да съветваш някой, който има някаква макар и мимолетна възможност  или поне желание да спре да се трови, да продължава, никак не ми е по сърце. Дали би поел да заплащаш лечението и погребението на малолетната авторка на темата, ако въпреки успокоението вземе че заболее от бронхит, емфизем, или рак?

И не вярвай че ще умреш от цигарите, за да умреш от тях трябва да си пушила поне 20 години. 

въй не думай верно ли

:ohmy: 

пупупу пепел ти на езика

Ще умреш след 20 години, но през тези 20 дроба ти ще е мармалад и ще се чувстваш гадно. Да не говорим, че ще смърдиш по-зле от гъз.

Редактирано от RJ45 (преглед на промените)

много врачка много нещо

Не врачка, а опит.

верно ли бе

и от де пишеш от Отвъдното ли

ехаа имаме доказателство за оня свят

:D

• 2 месеца по-късно...

В началото може да спреш, докато не си все още пристрастен, но после е много трудно.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.