Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да имам гадже!

Featured Replies

Здравей те аз съм на 7 . Сега ви пиша по време на ваканцията . Сега ще бъда 2 клас. Харесва многд едно момиче :) . Какво да правя.post-303810-0-43005000-1309380050_thumb. Здравей те аз съм на 7 сега съм ваканция и ще ставам 2 клас влюбен съм много :inlove1:

post-303810-0-87083900-1309380480_thumb.

Здравей те аз съм на 7 . Сега ви пиша по време на ваканцията . Сега ще бъда 2 клас. Харесва многд едно момиче :) . Какво да правя.post-303810-0-43005000-1309380050_thumb.

Здравей те аз съм на 7 сега съм ваканция и ще ставам 2 клас влюбен съм много :inlove1:

Като за начало, сега легни да спиш :D

Детската любов е голямо нещо... Ако тя е колкото теб, кажи и го и там се прегърнете, или къквото и да е и си останете приятели за цял живот :)

Пък като пораснеш още малко, пиши пак ;)

Като за начало, сега легни да спиш :D

Детската любов е голямо нещо... Ако тя е колкото теб, кажи и го и там се прегърнете, или къквото и да е и си останете приятели за цял живот :)

Пък като пораснеш още малко, пиши пак ;)

Gibs0n, ако си мислиш, че твоя живот е по ЯК щото разбираш повече работи, от неговия... може да го кажеш и с по-малко думи.

Докато си подминаваме интересите на децата с отговори от рода на - въри да спиш... все ще ни порастват едни такива интересни тийнейджъри дето после ще ги плюем пък, че са олигофрени.

Да ти имам разбирането!!!... и на оня дето ти е дал един глас на репутацията за този пост.

Здравей те аз съм на 7 . Сега ви пиша по време на ваканцията . Сега ще бъда 2 клас. Харесва многд едно момиче :) . Какво да правя.post-303810-0-43005000-1309380050_thumb.

Здравей те аз съм на 7 сега съм ваканция и ще ставам 2 клас влюбен съм много :inlove1:

Denis31, ще направиш това, което правят всички хора. Ще поканиш момичето на среща и .... Срам или не - ще и признаеш за чувствата си.

бъди смел - пък да става каквото ще. Живота е пред теб.

Gibs0n, ако си мислиш, че твоя живот е по ЯК щото разбираш повече работи, от неговия... може да го кажеш и с по-малко думи.

Докато си подминаваме интересите на децата с отговори от рода на - въри да спиш... все ще ни порастват едни такива интересни тийнейджъри дето после ще ги плюем пък, че са олигофрени.

Да ти имам разбирането!!!... и на оня дето ти е дал един глас на репутацията за този пост.

Denis31, ще направиш това, което правят всички хора. Ще поканиш момичето на среща и .... Срам или не - ще и признаеш за чувствата си.

бъди смел - пък да става каквото ще. Живота е пред теб.

Човек, все пак за 2ри клас, каква "среща" по дяволите? :)

Здравей, заинтригува ме твоят проблем. Любовта ти към момичето е хубаво нещо. Малко рано е дошла, но това може би е нормално. Ако искаш да станете гаджета трябва да послушаш съвета на колегата по - горе. Покани я излезете някой път и и признай чувствата си. Отговора може и да не ти хареса, приеми го - нормално е. Ако ти хареса значи си щастливец. Няма да ти препоръчвам къде да излезете, незная нито интересите ви, нито възможността да излезете. Ако не успееш да я навиеш да излезете, дръпни я в училище на спокойствие и кажи тогава. Нормално е да се притесниш, но ако се стегнеш не е проблем. Желая ти успех и дано ти хареса нейният отговор.

Махни снимките на момичето от тук. Не е хубаво да ги показваш така още повече без нейно съгласие (предполагам)! За да й направиш добро впечатление: Бъди мил, помогни й с нещо (в учението примерно), почерпи я нещо сладко... След време ако виждаш, че потръгва работата - помоли я да се разходите някъде, да гледате филм, набери цветя и й ги дай в ръката, докосния при връчването на скромния букет, виж как ще реагира... Всичкото в рамките на разумното разбира се, все пак сте 2 клас! Има вероятност тя да те хареса като прител, а ти да искаш повече , НО това все едно не си го прочел. Действай смело, ние сме с теб. :) Успех и да пишеш пак. П.П. Смятам, че повече ти отива да казваш "харесвам" а не "влюбих". Но това е лично мнение.

Винаги се кефя, как току що регистриран потребител намира правилния раздел в този така голям и всеобхватен форум, за да изложи проблема си......още по-се кефя, когато и други се вържат :ph34r:.....да живее срядата- малкия петък :).........................и партенките......

Редактирано от rulom (преглед на промените)

На мен лично XEPMEC и Denis31 са ми съмнителни малко, но може и да бъркам. Все пак да отговорим, че някой др. може да има подобен проблем и да търси инф. или подкрепа.

На мен лично XEPMEC и Denis31 са ми съмнителни малко, но може и да бъркам.

Все пак да отговорим, че някой др. може да има подобен проблем и да търси инф. или подкрепа.

Лично аз съм доста съмнителен, защото отдавна спрях да пиша по форумите. Само ги преглеждам от време на време, но хлапето очевидно има нужда от отговор. Иначе недей да си правиш прибързани заключения за току - що регистрираните ;-)

Извън темата, аз нямам нужда от помощ за любовните терзания, моето терзание спи в съседната стая

Успех на всички и най - вече на младежа

Аз да имам пък твоето...2-ри клас безобразие. Направо да я покани у тях на вино и свещи а ? Или направо да търчи за презервативи !

Днес във втори клас, утре направо от детската градина... :)

Да ходи да си играе на шмайзер или стражари и апаши, ще има време и за срещи. Живота е пред него...

Публикувано изображение

Може двамата - момчето и момичето да играят на стражари и апаши :)

(от един отбор да са примерно)

Към всички тук- живи и здрави.

Редактирано от holler_pz (преглед на промените)

Махни снимките на момичето от тук.

Не е хубаво да ги показваш така още повече без нейно съгласие (предполагам)!

Е, къде видя снимки на момиче ?

Е, къде видя снимки на момиче ?

Е, заблудил съм се по снимката, защото е размазана и ми се спи вече !

:)

Винаги се кефя, как току що регистриран потребител намира правилния раздел в този така голям и всеобхватен форум, за да изложи проблема си......още по-се кефя, когато и други се вържат :ph34r:.....да живее срядата- малкия петък :).........................и партенките......

Да споменавам ли, че освен казаното от теб , има :

1.)постът е без правописни и пунктуационни грешки.Има две, но те са сложени за заблуда.Дъщеря ми е на 9 и сега допуска грешки, като пише, а какво да кажем за 7 годишните, дето сега са учили азбуката.Явно си имаме работа с вундеркинд, тъй като съм виждал писаното от съучениците на шерка ми, и мога да ви кажа, че нямат нищо общо с правилната реч, която виждаме в първия пост на тази тема.

2.)Към постът е прикачена снимка, което пък говори за достатъчно добри компютърни умения.Възрастни потребители, които са тук от години все още ме питат как да прикачат файл към поста си, а тук отново имаме проява на вундеркинд :P

Мхм.

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Малиииии,племенника сега ще е първи клас,та ако и той пропише тука...

Че повече вдява от комп и ДВД уредба от мене мани

Значи няма лошо! Даже би било прекрасно,ако не си на 7! А това все пак е ....меко казано подигравка с потребителите. Не си откровен във въпроса! :)

Да споменавам ли, че освен казаното от теб , има :

1.)постът е без правописни и пунктуационни грешки.Има две, но те са сложени за заблуда.Дъщеря ми е на 9 и сега допуска грешки, като пише, а какво да кажем за 7 годишните, дето сега са учили азбуката.Явно си имаме работа с вундеркинд, тъй като съм виждал писаното от съучениците на шерка ми, и мога да ви кажа, че нямат нищо общо с правилната реч, която виждаме в първия пост на тази тема.

2.)Към постът е прикачена снимка, което пък говори за достатъчно добри компютърни умения.Възрастни потребители, които са тук от години все още ме питат как да прикачат файл към поста си, а тук отново имаме проява на вундеркинд :blink:

Мхм.

Арсен Люпен би ти завидил за разсъжденията ! Велик си брат !

Двама първокласника си говорели.Единия попитал: -Имаш ли си гадже? -Ммммм дааааа... -Колко е голяма? -В детската градина е още...А ти? -Мойто е в 3 клас.... -Малиииииии, много дърта бре :blink: -Дърта, ама опитна :):clap::clap::):):)

:rolleyes:

Малиииии,племенника сега ще е първи клас,та ако и той пропише тука...

Че повече вдява от комп и ДВД уредба от мене мани

А и ако прочете за любовните ти мераци? Малеееееее! Абе ще го питаш сегиз-тогиз нещо от любовната тематика, когато не ти е ясно!

А и ако прочете за любовните ти мераци? Малеееееее! Абе ще го питаш сегиз-тогиз нещо от любовната тематика, когато не ти е ясно!

Ша питам бе бате-ей малкия малък ама вече пита за гадже,тема пуснал даже,па аз...

Ша питам бе бате-ей малкия малък ама вече пита за гадже,тема пуснал даже,па аз...

Па ти си се успала.

Аз например винаги питам ...

(нямам предвид за съвет)

• 1 месец по-късно...

То не е само до искане :P.Все пак не бързай в този живот има време за всичко.Всичко е до въпрос на време и желание.Успех!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.