Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Знам,че Avira Free няма Antispy Модул!Аз обаче съм с Vista и ако искам да ползвам Free версията и си оставя Windows Defender дали ще има някаква защита от него.Въобще искам да знам дали тази комбинация (Avira Free +Windows Defender) е добра и може ли да се разчита!Мерси

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да и аз искам да питам същото! Макар, че не ми се вярва Windows Defender да върши каквата и да е anti-spyware дейност. Spybot-a ми откри два шпионина, а Defender-a ги е пропуснала ей така. Лично аз оценявам риска да открие някаква залаха на 0.1%, но все пак трябва да е имало причина да го добавят тоя MSASCui във Вистата...

Редактирано от Crimsader (преглед на промените)

Аз досега винаги съм ползвала платени програми и винаги съм го спирала,но....да речем че искам да ползвам Free версия на Avira?Тук доста хора са го ползвали и казват,че заси4ал.Искам да знам дали мога да си го пусна на Avira Free и дали ще има ефект!

Знам,че Avira Free няма Antispy Модул!Аз обаче съм с Vista и ако искам да ползвам Free версията и си оставя Windows Defender дали ще има някаква защита от него.Въобще искам да знам дали тази комбинация (Avira Free +Windows Defender) е добра и може ли да се разчита!Мерси

Ако ползваш само IE,при ползването на друг браузър,направо му дръпни шалтера.

Ако ползваш само IE,при ползването на друг браузър,направо му дръпни шалтера.

Михнев искаш да кажеш,че грам не го бива или,че няма нужда от него след къто съм с Firefox

Аз имам лисица и Антивируса ми стои пасивен. До сега никва гадина не е успяла да се намъкне през нета заради ФФ3+NoScript+AdBlock

Михнев искаш да кажеш,че грам не го бива или,че няма нужда от него след къто съм с Firefox

Няма нужда от него, когато ползваш по различен браузър от IE,просто не работи с друг.

Предполагам,че знаеш как да го изключиш,т.е. да не се стартира с уина?

Редактирано от mihnev_sz (преглед на промените)

Няма нужда от него, когато ползваш по различен браузър от IE,просто не работи с друг.

Предполагам,че знаеш как да го изключиш,т.е. да не се стартира с уина?

aaaaaaaaaaaaaaa разбрах,Windows Defender засича само при IE,това ли е?Аз като съм с Опера или Firefox няма смисъл от него.....да дyшичко знам как се слага на Off! :help:

А какво my се слага за Antispy тогава?

aaaaaaaaaaaaaaa разбрах,Windows Defender засича само при IE,това ли е?Аз като съм с Опера или Firefox няма смисъл от него.....да дyшичко знам как се слага на Off! :help:

А какво my се слага за Antispy тогава?

Защо ти е в реално време? Почиствай от време на време с a-squared Free и SUPERAntiSpyware и нямаш грижи.Avira 8 Free ползваш предполагам.

Защо ти е в реално време? Почиствай от време на време с a-squared Free и SUPERAntiSpyware и нямаш грижи.Avira 8 Free ползваш предполагам.

Не е за мен...аз съм с лиценз Premium 2 години

Не е за мен...аз съм с лиценз Premium 2 години

Украинци се обучават как могат да са в постоянна промоция с АВИРА : "https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83

куда вводим любые данный а в поле e-mail любой несуществующий адрес, но с почтового сервера @gmail.com @ yahoo.com (например [email protected]) нажимаем Request License now, а потом - "License Overview" и скачиваем наш трехмесячный ключ (вторая кнопка слева)". Още ми е весело... Германците дали са се сетили за това ? Май не са. Поздрави

Украинци се обучават как могат да са в постоянна промоция с АВИРА : "https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83

куда вводим любые данный а в поле e-mail любой несуществующий адрес, но с почтового сервера @gmail.com @ yahoo.com (например [email protected]) нажимаем Request License now, а потом - "License Overview" и скачиваем наш трехмесячный ключ (вторая кнопка слева)". Още ми е весело... Германците дали са се сетили за това ? Май не са. Поздрави

Шшшшшт..... :clap: "трай моме за хубост".....

Not working,.... Fals Positif

Да не би да им свършиха промоциите !? Отдавна не съм проверявал. Поздрави

Днес попаднах на Lavasoft Anti-Virus Helix:

Публикувано изображение

Вероятно изпозва енжина на Avira и като гледам си приличат. Повече информация: lavasoft. A за по-любопитните - Download (download.com): Lavasoft Anti-Virus Helix 8.2.0.35 (21.85 МВ)

Редактирано от nologo (преглед на промените)

Not working,.... Fals Positif

Thank you for selecting a 90 day Avira promotional license. Avira delivers globally recognised award-winning security and we are sure that you will be satisfied with this promotional license and the security it delivers!

Your personal license key is attached and contains the following license:

Product name: Avira AntiVir Premium - 1 Year

Your promotional license is valid until: 2009-03-16

Пробвах и ето писмото за лиценза.

TESTED :mad:

Първо ще потвърдя, че промоциите за Avira си работят ОК.

Днес попаднах на Lavasoft Anti-Virus Helix:...

И аз видях това, очевидно върви с енжина на Avira, ето пълната картинка - http://www.softpedia.com/progScreenshots/L...hot-116389.html

Ако сега добавят и версия със стена, вероятно ще си имаме нова занимавка.

Първо ще потвърдя, че промоциите за Avira си работят ОК.

И аз видях това, очевидно върви с енжина на Avira, ето пълната картинка - http://www.softpedia.com/progScreenshots/L...hot-116389.html

Ама продуктът на Авира ли е, че работи с тяхното ядро и механизми? И ако да, за заместник ли го гласят или паралелно с Антивир Публикувано изображение

..........

И аз видях това, очевидно върви с енжина на Avira, ето пълната картинка......

Аз не вярвам на Lavasoft, че могат да направят нещо повече от скин. Internet Security може да не е по силите им вече. Но ако се бяха стегнали преди време, можеше да направят сами вариант на програма за сигурност. Имаха ресурс преди години, но явно положението с комплексната програма вече им убягва. AdAware е вече далеч, много далеч от истината. След като Lavasoft сега правят нов скин на Avira и правиха веднъж доста неудачен скин на Firewall, вече е късно...

...вече е късно...

Е, никога не е късно да направиш още една крачка напред или назад. Всъщност, до не чак толкова отдавна Avira бе само една "редова" антивирусна програма, по нищо не отличаваща се от останалите средняци (да не използвам други думи). А ето че за кратко време немцита смениха не само скина й, а я превърнаха в лидер или поне има всички шансове да стане, ако сглобят качествен пълен пакет.

Avira Premium Security Suite Version 9 - Beta

As of December 16th 2008 the beta of the new Avira Premium Security Suite, version 9, is available.

The Avira Premium Security Suite is an integrated security solution for single users and SOHOs. The product features virus- and malware-detection, scanning of incoming and outgoing emails(POP 3, SMTP, Imap), AntiSpam and AntiPhishing and scanning of http-based internet traffic.

New features in version 9:

- parental control as add on to WebGuard

- Imap support

- easy to use configuration wizard after setup

- enhanced self protectin (registry, files, processes)

- http upload of quarantined files

- one click repair feature for the On-Demand Scanner

- Netbook support (resolutions starting from 800x400)

Supported operating systems:

- Windows 2000 SP4 SR1

- Window XP 32 bit

- Windows Vista 32bit

- Windows 7

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Avira Premium Security Suite Version 9 - Beta

As of December 16th 2008 the beta of the new Avira Premium Security Suite, version 9, is available.

The Avira Premium Security Suite is an integrated security solution for single users and SOHOs. The product features virus- and malware-detection, scanning of incoming and outgoing emails(POP 3, SMTP, Imap), AntiSpam and AntiPhishing and scanning of http-based internet traffic.

New features in version 9:

- parental control as add on to WebGuard

- Imap support

- easy to use configuration wizard after setup

- enhanced self protectin (registry, files, processes)

- http upload of quarantined files

- one click repair feature for the On-Demand Scanner

- Netbook support (resolutions starting from 800x400)

Supported operating systems:

- Windows 2000 SP4 SR1

- Window XP 32 bit

- Windows Vista 32bit

- Windows 7

От къде може да я сваляме?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.