Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

SSUpdate.exe не се засича и не се карантинира при мен от Avira Premium Security Suite 9. Предоставям констатация за взаимно замисляне. Поздрави

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

SSUpdate.exe не се засича и не се карантинира при мен от Avira Premium Security Suite 9. Предоставям констатация за взаимно замисляне. Поздрави

Да, защото вече дефинициите са поправени...Да не мислиш, че отново си бил с по-чиста версия и на двете защитни програми...които съм изтеглил от официалните страници...

Да, защото вече дефинициите са поправени...Да не мислиш, че отново си бил с по-чиста версия и на двете защитни програми...които съм изтеглил от официалните страници...

Вероятно дефинициите са поправени. http://www.virustotal.com/ru/analisis/582c...9d30a916fd4c514 Това е резултат за БГ превод на продукт на Касперски. Според Авира е ADSPY/Rabio.OH Пак ли са фалшиви тревоги?

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Вероятно дефинициите са поправени. http://www.virustotal.com/ru/analisis/582c...9d30a916fd4c514 Това е резултат за БГ превод на продукт на Касперски. Според Авира е ADSPY/Rabio.OH Пак ли са фалшиви тревоги?

Е хайде стига на едно и също място си тъпкал...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1082763

Е хайде стига на едно и също място си тъпкал...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...t&p=1082763

Защо ли Авира все е главен "герой" - другите поне се сменят-редуват. Австрийските програми този път са нереагиращи. Не са ли необичайно много тези фалшиви тревоги? Поздрави

Да, фалшиви тревоги са! Изпрати файла за анализ на разработчиците и виж отговорът им! Виждам, че го засичат все "реномирани" програми със славата за доста фалшиви тревоги. Ако ти се занимава изпрати им файла за анализ Публикувано изображение

Да, фалшиви тревоги са! Изпрати файла за анализ на разработчиците и виж отговорът им! Виждам, че го засичат все "реномирани" програми със славата за доста фалшиви тревоги. Ако ти се занимава изпрати им файла за анализ Публикувано изображение

Не ми се занимава и няма да им го изпращам. Разсъждавам по своему - още един-два такива случая и Авира 9 ще отиде при ЕSET SS , които какво ловят и какво не ловят само те си знаят...Rising 21 и KAV 2009 {с VISTA} още не са ми създали въпросителни от по-сериозно естество. Има и десетки други. Няма лошо да се пробва. Конкретно за Авира 9 няма да бързам - все пак е нова версия. Поздрави

Не ми се занимава и няма да им го изпращам. Разсъждавам по своему - още един-два такива случая и Авира 9 ще отиде при ЕSET SS , които какво ловят и какво не ловят само те си знаят...Rising 21 и KAV 2009 {с VISTA} още не са ми създали въпросителни от по-сериозно естество. Има и десетки други. Няма лошо да се пробва. Конкретно за Авира 9 няма да бързам - все пак е нова версия. Поздрави

Версията няма нищо общо с дефинициите и поведението при засичането на вируси.

Просто в 9-та версия дефинициите имат данни вече и за лека наченка на anti-spyware и е обновен енджина (който така и така се обновява всяка седмица) + останалите модули на програмата.

С версия 8 пак щеше да си засече файла на SUPERAntispyware (SSupdate.exe), но не и BG превода на Kaspersky (който е дело на Anti-spy модула).

Естествено, че са фалшиви тревоги без съмнение, а перфектна програма все още няма. Трябва помощ и от страна на потребителите, но ти си свикнал всичко натогово да получаваш...

Приемаш всичко за даденост...и затова един лог, снимка не си дал и един файл не си изпратил за анализ. Програми сменяш през ден, без да осъзнаваш, че те са малка част от формулата на успеха на една система. Задклавиатурното устройство е много по-важно.

Ползвай си Rising, който пропуска 90% от rogue приложенията...

Никой не те кара насила да използваш "чадъра" !

B-boy, изпратил съм го на Вирустотал и го считам за достатъчно - те ползват всички данни от там. Защо не пробваш промоцията на пакета на Авира 9? Вчера при мен блокира обновяването на Superantispyware Free - но без нищо да лови и карантинира. Доволен съм и от защитната стена този път - подложих я на десетина проверки на вътрешни атаки - справи се с тях. Установявам сериозни качества и няколко фалшиви тревоги няма да са причина да деинсталирам програмата - нека си работи при единия от компютрите. Поздрави

B-boy, изпратил съм го на Вирустотал и го считам за достатъчно - те ползват всички данни от там.

Грешка Публикувано изображение Не си ли забелязал,че нещо данните се различават?

Грешка Публикувано изображение Не си ли забелязал,че нещо данните се различават?

Конкретно за Авира не съм установил досега много несъответствия - за доста други е така. Вероятно не участват в съфинансирането. Ако им се вярва, излиза че най-нищо не ловят Symantec и Rising , а те са едни от най-ползваните в света....И за Касперски имаше няколко различия.Като навсякъде - някои са привилигеровани, а други не са. Поздрави

Конкретно за Авира не съм установил досега много несъответствия - за доста други е така. Вероятно не участват в съфинансирането. Ако им се вярва, излиза че най-нищо не ловят Symantec и Rising , а те са едни от най-ползваните в света....И за Касперски имаше няколко различия.Като навсякъде - някои са привилигеровани, а други не са. Поздрави

Ама и ти някой път като започнеш да ги ръсиш едни....Рисинг била най-използвана....къде е използвана?....в Европа е дори неизвестна!!!

Пак ти казвам престани с Рисинг ,защо винаги казваш на черното -бяло?

Сега ползвам и разчитам на Avira Premium Security Suite 9 - програмата ми харесва. На другите компютри са Symantec и KAV 2009/с Vista/ - надявам се да нямам подобни констатации като Nikssi. То няма и как да се случи - проверявам всичко предварително. Освен, ако желая да се самозаразя. Чудя се как на колегата не му омръзна да доказва, че продуктите на Касперски са най-добри. Поздрави

Сега ползвам и разчитам на Avira Premium Security Suite 9 - програмата ми харесва. На другите компютри са Symantec и KAV 2009/с Vista/ - надявам се да нямам подобни констатации като Nikssi. То няма и как да се случи - проверявам всичко предварително. Освен, ако желая да се самозаразя. Чудя се как на колегата не му омръзна да доказва, че продуктите на Касперски са най-добри. Поздрави

Напротив не са най добри но са по добри например от Рисинг.По засичане Авира печели пред Касперски обаче по поддръжка си е трагедия...особенно в почивните дни.Именно за това стои тази Авира на служебният комп,там има доста графични програми и системата е определено по лека с нея Публикувано изображение По пък на другите места си пази Касперски и то от 2005 година.

TNN нима си ми колега Публикувано изображение или имаш впредвид посещенията тука в този форум?

Поздрави на всички съфорумци ! Имам проблем с АВИРА 9, не иска да се ъпдейтва, ползвам промо версии от около година на всичките си пет компютъра, но последната инсталация на единия не ще да се ъпдейтва. Направих нова регистрация, но и тя не тръгна да се ъпдейтва, нищо не става, нито ръчно нито никак, а на всички други места всичко е перфектно. Може ли някой да ми подскаже какъв може да е проблема, че много се изнервих, а АВИРА ми е любимата антивирусна програма, много съм доволен, нямам грижи, е не се пиша специалист, но когато я инсталнах за първи път компютърът ми беше хванал едни троянци и беше бъгясал, след като АВИРА ги откри всичко беше наред, та затова не искам да се разделя с програмката. МОЛЯ ЗА ПОМОЩ !!!

Avira Premium Security Suite 9 се обновява нормално - включително и в неделя. Някои вируси са с възможности да го забранят. Това подсказва необходимост от допълнителни проверки. Има доста теми за тях. Поздрави

Значи мисля да си инсталирам Avira Free версията и искам да питам как е с ъпдейтите - в смисъл има ли разлика спрямо платената версия? speak.gif Ъпдейтва ли се ежедневно безплатната версия? Има ли опция за ъпдейт на всики час примерно?

Работи - изпратиха ми валиден ключ до 13.10.2009 г. Имайте предвид - няма да продължи много дни тази промоция, така че желаещите нека не се бавят. Поздрави

Неприятното на промоциите на Авира и НОД е това, че лиценза е тръгва да тече от момента на получаване, и изтича на точно определена дата, което те "задължава" да го ползваш..иначе го губиш. В това отношение промоциите на Касперски и на Бит Дефендер са по-добри- лиценза се активира тогава, когато го сложиш, а не от момента на получаването.

между другото имам и два въпроса:

1. дали горе посочения лиценз на Авира ще тръгне на Premium версията

2. дали е възможно "натрупване" на лиценз. Т.е. ако в момент на действие на стар лиценз се активира нов, дали стария лиценз се удължава със срока на действие на новия?

Значи мисля да си инсталирам Avira Free версията и искам да питам как е с ъпдейтите - в смисъл има ли разлика спрямо платената версия? speak.gif

Ъпдейтва ли се ежедневно безплатната версия? Има ли опция за ъпдейт на всики час примерно?

Има възможност за ъпдейт на всеки час, но трябва да си настроиш сам ъпдейтите.

Погледни как става на 2 страница в тази тема коментар №19.

Аз ползвам премиум версията, но сложих безплатната версия 9 на няколко познати - няма оплаквания за ъпдейтите- слагам няколко задачи за ъпдейт главно през деня, зашото през ноща не излизат нови. Пример: в 10, 12, 14, 16, 18 и за всеки случай в 20 часа. Може и по-нарядко. Ще ти досадят и рекламите за закупуване на платената версия след всеки ъпдейт, но и това е описано, как се премахва в пост №21 в тази тема.

След правилните настройки за мен в момента това е програмата за домашно ползване.....

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

Има възможност за ъпдейт на всеки час, но трябва да си настроиш сам ъпдейтите.

Погледни как става на 2 страница в тази тема коментар №19.

Аз ползвам премиум версията, но сложих безплатната версия 9 на няколко познати - няма оплаквания за ъпдейтите- слагам няколко задачи за ъпдейт главно през деня, зашото през ноща не излизат нови. Пример: в 10, 12, 14, 16, 18 и за всеки случай в 20 часа. Може и по-нарядко. Ще ти досадят и рекламите за закупуване на платената версия след всеки ъпдейт, но и това е описано, как се премахва в пост №21 в тази тема.

След правилните настройки за мен в момента това е програмата за домашно ползване.....

Попитах дали безплатната версия има опция за ъпдейт на всеки час, а не как да я настроя!

Справям се без да чета и питам по форумите с далеч по-сложни откъм настройка анти-вирусни приложения!

Безплатнато AVG например не можеш да я настроиш да се ъпдейтва на всеки час...тази опция е привилегия за платената, та затова попитах, как стоят нещата с Авира!

Благодаря за инфото!

Редактирано от IMG (преглед на промените)

Неприятното на промоциите на Авира и НОД е това, че лиценза е тръгва да тече от момента на получаване, и изтича на точно определена дата, което те "задължава" да го ползваш..иначе го губиш. В това отношение промоциите на Касперски и на Бит Дефендер са по-добри- лиценза се активира тогава, когато го сложиш, а не от момента на получаването.

между другото имам и два въпроса:

1. дали горе посочения лиценз на Авира ще тръгне на Premium версията

2. дали е възможно "натрупване" на лиценз. Т.е. ако в момент на действие на стар лиценз се активира нов, дали стария лиценз се удължава със срока на действие на новия?

Да - валиден е и за Premium версията. Мога многократно да ги инсталирам и активирам на същия компютър до указания срок на валидност. Времето изтича и когато не го ползваш. Обаче това са 183 дни ! Поздрави

Попитах дали безплатната версия има опция за ъпдейт на всеки час, а не как да я настроя!

Справям се без да чета и питам по форумите с далеч по-сложни откъм настройка анти-вирусни приложения!

Безплатнато AVG например не можеш да я настроиш да се ъпдейтва на всеки час...тази опция е привилегия за платената, та затова попитах, как стоят нещата с Авира!

Благодаря за инфото!

Моля. Предполагам, че се справяш с настройки, без да четеш по-добре от мене :huh:

Точно така, няма опция за всекичасов ъпдейт, но важното е че има възможност безплатната Авира да "улавя" всяка нова дефиниция. Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.