Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Това Deny IP адрес(InComming Rules) не е ли ако искаш да добавяш някои IP адрес да блокира?Не съм я слагала ама тя не няма хипс за да се задават кой знае какви правила.

Обyчаващи режими има само при Хипс\\идс Приложенията,защото блокират.Не виждам shot за тези High настройки ,но би било добре да не я ровиш много или поне дай shot-ове да видим какви си ги надробил.

p.s.то и при ИЕ не те е питала и си е създала правила Аutomat.Трябва да помисля защо не те е питала при Опера

Не, не - за Опера пита.

За Фирефокса не ме пита, също и за ИЕ -тях ги пусна сама.

Тези блокирания ги почна без да съм пипал нищо.Правилото се вижда от предния шот. Ето едно от блокиранията на порт 33083, който е на уторента:Публикувано изображение

Ето и нивото, което също си беше така по подразбиране:

Публикувано изображение

Нищо не съм пипал, но блокиранията продължават и в момента.

Не са само към порта на торент клиента -ето още едно:

Публикувано изображение

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Нали ти казах че си дал да блокира IP Адреса и сега за всеки IP сигyрно ще започне да те пита.Custom Mode е да си зададеш ти правила.Ако разбираш си ги задай там за достпи на net и т.н.,но ако не разбираш го остави на "High".В тази версия няма ли загатка на ХИПС модyл? p.s.От shot-а които си дал се вижда,че си забранил входящия трафик на Ip.Тогава за всяка връзка ще те пита да и направиш правилата ти!!!

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Нали ти казах че си дал да блокира IP Адреса и сега за всеки IP сигyрно ще започне да те пита.Custom Mode е да си зададеш ти правила.Ако разбираш си ги задай там за достпи на net и т.н.,но ако не разбираш го остави на "High".В тази версия няма ли загатка на ХИПС модyл?

p.s.От shot-а които си дал се вижда,че си забранил входящия трафик на Ip.Тогава за всяка връзка ще те пита да и направиш правилата ти!!!

Добре де, не съм правил аз настройката, там си беше правилото Deny all IP pacets по подразбиране. Няма значение, защото вече го изтрих.

Стената мина успешно с настройки по подразбиране няколко теста(GRC, Leaktest)...

Добре де, не съм правил аз настройката, там си беше правилото Deny all IP pacets по подразбиране. Няма значение, защото вече го изтрих.

Стената мина успешно с настройки по подразбиране няколко теста(GRC, Leaktest)...

Аз бих го оставила защото това е нещо като хипс които ще те пита за създаване на правила

Абе, вие с коя версия сте, щото моята Авира въобще не изглежда така, както на снимката на Лейдито(493)!

Това е най-бедната откъм настройки анти-вирусна програма, която съм виждал с очите си!!!

Изключително съм разочарован в това отношение, дано като качество поне да става нещо от нея! ;)

Да, няма много настройки, но най-важните са налице.

Това прави програмата подходяща и за начинаещи потребители.

Dr.Web също няма много опции, но CureIt е доста подходящ за допълнителна проверка на систената.

А за качествата на немския продукт би трябвало да си се уверил от доста време.

Не само от различните тестове, но и от представянето и в различните теми за "изследване на възможностите на антивирусните" и на "кой колко му лови антивирусната".

Че си има и тя кусури си има, но те всички си имат такива.

Аз съм с фрий версията - 9.0.0.387!

Даже гледам, че някой опции при мен ги няма и направо полудявам!

Ама много съм ядосан! :)

Дали ще имаш дадена настройка зависи от това дали си с 32 битова или 64 битова Операционна Система и дали си с многоядрен процесор или едноядрен такъв.

Нормално е да има различия. :shock11:

"Не, не - за Опера пита. За Фирефокса не ме пита, също и за ИЕ -тях ги пусна сама." Защитната стена разрешава достъп до Интернет на приложенията с цифров подпис - пита за тези без такъв. Отстраних я - някои вируси успешно я лъжат и ползват разрешени свързвания за Опера и Фирефокс. Установих по един такъв случай и за двата браузъра - достатъчно ми са. Този номер не минава при най-добрите защитни стени - явно пак ще ползвам Premium с някоя от тях и ще продължа да контролирам двупосочния трафик с мрежата. Поздрави

Изтрих няколко поста на IMG и Androcure06 на тема кой от кога е във форума и кой колко разбира. Моля подобни въпроси решавайте на ЛС. Никой не е длъжен да става свидетел на подобни разговори...а в последствие и да ви ги трие!

"Не, не - за Опера пита.

За Фирефокса не ме пита, също и за ИЕ -тях ги пусна сама." Защитната стена разрешава достъп до Интернет на приложенията с цифров подпис - пита за тези без такъв. Отстраних я - някои вируси успешно я лъжат и ползват разрешени свързвания за Опера и Фирефокс. Установих по един такъв случай и за двата браузъра - достатъчно ми са. Този номер не минава при най-добрите защитни стени - явно пак ще ползвам Premium с някоя от тях и ще продължа да контролирам двупосочния трафик с мрежата. Поздрави

Аз също се разделих със стената на Авира

Преминах отново на чистия Premium + Outpost firewall ( без Webguard and AntiSpy)

На пръв поглед също добро сработване, няма конфликти, няма блокирания на двете програми (една към друга),без да съм ги сложил още в доверените им зони -системата е бърза, не усещам забавяне на връзката с интернет.

Имам два въпроса относно безплатната версия на Авира : 1. Както виждам от някои мнения , Web Guard пречи на работата с торенти и блокира ъплоуда. Това доказано ли е ? 2. В безплатната версия има ли Firewall /защитна стена / ?

Имам два въпроса относно безплатната версия на Авира :

1. Както виждам от някои мнения , Web Guard пречи на работата с торенти и блокира ъплоуда. Това доказано ли е ?

2. В безплатната версия има ли Firewall /защитна стена / ?

Безплатната авира няма нито Web Guard, нито Firewall. Такива проблеми с уеб пазача няма, а и да се появят, има си настройки.

Безплатната версия на Авира ИМА Web Guard, но няма защитна стена!

Web Guard не пречи нито на сърфирането из нета, нито пък на торент клиентите!

Безплатната версия на Авира ИМА Web Guard, но няма защитна стена!

Web Guard не пречи нито на сърфирането из нета, нито пък на торент клиентите!

Да не би да имаш впредвид комбинацията на Опера +Авира Free= Авира Premium with Webguard.

Безплатната няма УебГард, а само Гард

Да не би да имаш впредвид комбинацията на Опера +Авира Free= Авира Premium with Webguard...

Това звучи несериозно, що за аритметика е?

Безплатната Avira AntiVirus от 9-та серия не включва стена и модул за уеб сканиране. Ето и съпоставката от домашния сайт - http://www.free-av.com/en/products/1/avira..._antivirus.html. Таблицата е достатъчно прегледна.

Да не би да имаш впредвид комбинацията на Опера +Авира Free= Авира Premium with Webguard.

Безплатната няма УебГард, а само Гард

Уффф, просто съм се заблудил с AntiVir Guard!

Извинявам се, грешката е моя! ;)

Винаги, когато бързам недовиждам и греша! :laughing5:

Уффф, просто съм се заблудил с AntiVir Guard!

Извинявам се, грешката е моя! ;)

Винаги, когато бързам недовиждам и греша! ;)

:)

няма проблем, не си сам- аз съм същият, че и по-зле. ;)

Това звучи несериозно, що за аритметика е?

Безплатната Avira AntiVirus от 9-та серия не включва стена и модул за уеб сканиране. Ето и съпоставката от домашния сайт - http://www.free-av.com/en/products/1/avira..._antivirus.html. Таблицата е достатъчно прегледна.

Не, не - става въпрос, който бе споменаван няколко пъти в този форум, и аз няма откъде другаде да го знам- че Guard на Avira Free сканира кеша на Операта(която не преименува файловете в кеша), което е почти равносилно на ползване на друг браузър с Webguard Avira Premium.

Редактирано от stefanvalja (преглед на промените)

1. Както виждам от някои мнения , Web Guard пречи на работата с торенти и блокира ъплоуда. Това доказано ли е ?

2. В безплатната версия има ли Firewall /защитна стена / ?

този web gurd на авира премиум ми е правил доста проблеми когато тегля рарнати сцене рилийзи( торенти или rapidshare) имам предвид че ми забавя скоростта значително. когато дам в изключенията да не проверява .rar,.zip... .скоростта ми отоново е максималната. бил съм с нод и там нямах такъв проблем сега съм с avira free и всичко е ок.

Редактирано от i2k (преглед на промените)

Инсталирах безплатната Авира - има Web Guard.

Абе момче ти не разбрали,че безплатната Aвира има само Гард и този Гард е защита на компютъра!!!Момчетата от сyтринта се опитват да ти обяснят ти пак твоето си знаеш...хем питаш хем си знаеш твоето ....WebGuard и Guard са 2 различни неща...

Публикувано изображение

Редактирано от Androcure06 (преглед на промените)

Да, сега видях. Недоглеждане от моя страна. Ама няма нужда и от такива нерви. Все пак форума е за всички. Човек да не смее, да пита нещо.

Да, сега видях. Недоглеждане от моя страна. Ама няма нужда и от такива нерви. Все пак форума е за всички. Човек да не смее, да пита нещо.

Да така е форума е за всички...просто исках да се огледаш вече...нищо лично ;)

поне при мен наистина го има този ефект. затова и я махнах. приложих настройките постнати в началото. незнам защо така се получава. първо бях с муторент 1.8, после бит торент 6.1.2. просто тръгнеш ли да дърпаш нещо и отварянето на всякакви страници се блокира. сега съм с нод 4 и проблемът го няма.

Може би вече е питано, но има ли възможност новата фрий версия на авира да се обновява по няколко пъти на ден?

Промоционалните лицензи вече ги дава за невалидни Публикувано изображение

Публикувано изображение

Не споменаваш източника на промоционалния лиценз, но 6-месечната промоция продължава да работи, току що взех валиден до 25.10.2009 г ключ. Едва ли ще го дават ако не са валидни.

Публикувано изображение

П.П. Да не би да ползваш временните ключове, които само подкарват програмата?

Редактирано от hlevoust (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.