Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Avira AntiVirus & Security Suite - Personal, Premium & Pro

Featured Replies

Обзор Avira Internet Security 2012

http://www.comss.ru/page.php?id=828

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 235,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Да ви питам по коло пъти на ден се обновява Авира? Понеже четах че проверява за ъпдейти по 1 път на ден (което според мен ще рече че се обновява 1 път), за разлика от Аваст да речем който проверява на всеки 240 минути и се обновява по няколко пъти.

Да ви питам по коло пъти на ден се обновява Авира? Понеже четах че проверява за ъпдейти по 1 път на ден (което според мен ще рече че се обновява 1 път), за разлика от Аваст да речем който проверява на всеки 240 минути и се обновява по няколко пъти.

Проверката за ъпдейти се настройва в програмата по твое желание. При мен е зададено от 9:00-23:00, обикновено в този интервал излизат дефиниции. Тук можеш да проследиш броя им по дати:

http://www.avira.com/en/support-vdf-history

Проверката за ъпдейти се настройва в програмата по твое желание. При мен е зададено от 9:00-23:00, обикновено в този интервал излизат дефиниции. Тук можеш да проследиш броя им по дати:

http://www.avira.com...ort-vdf-history

А да ми кажеш точно как и от къде се настройва?

А да ми кажеш точно как и от къде се настройва?

Прекрасно са го обяснили и онагледили колегите в началото на същата тази тема в която пишеш (конкретно за ъпдейтите - към края на първия пост).
  • 1 месец по-късно...

Как да махна тая тъпа реклама която излиза постоянно Avira Internet Security 2012

Публикувано изображение

Как се бокира avnotifiy.exe - http://www.kaldata.c...ost__p__1020836

Аз съм с Avira Free и допълнително блокирах достъпа до интернет на ipmgui.exe чрез firewall-а - от няколко дни прекаляват вече.

• 3 седмици по-късно...

Engine Update AV8/9/10/12 8.02.10.62 / AV7 7.09.10.62 (2012-05-04)

here was an engine update today.

The version number of the new engine is:

* AV7: 7.09.10.62

* AV8/9/10/12: 8.02.10.62

The following changes have been done:

- Updated: Heuristic and generic detections

DR/Delphi.Gen

TR/ATRAPS.Gen

TR/ATRAPS.Gen2

TR/Crypt.EPACK.Gen2

TR/Crypt.EPACK.Gen8

TR/Crypt.MWPM.Gen2

TR/Crypt.ULPM.Gen

TR/Crypt.XPACK.Gen

TR/Crypt.XPACK.Gen2

TR/Crypt.XPACK.Gen8

TR/Crypt.ZPACK.Gen

TR/Crypt.ZPACK.Gen2

TR/Crypt.ZPACK.Gen7

TR/Crypt.ZPACK.Gen8

TR/Dropper.Gen

TR/Dropper.Gen2

TR/Dropper.Gen7

TR/Dropper.MSIL.Gen

TR/Dropper.MSIL.Gen2

TR/Dropper.VB.Gen2

TR/Fraud.Gen8

TR/PWS.Sinowal.Gen8

TR/Spy.Gen

TR/VB.Downloader.Gen8

- Updated: Detection of Java Exploits

EXP/JAVA.Ternub.Gen

EXP/JAVA.Mabowl.Gen

- Fixed: False positives

HEUR/Malware

HEUR/HTML.Malware

- Fixed: Minor fixes in handling of PGP/PST/TAR archives/mailboxes.

Публикувано изображение

http://forum.antivir...threadID=144490

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Преди малко се натъкнах на следния ако мога да го нарека бъг или мини проблем :)

Публикувано изображение

Същото става и при разархивиране.... нещо не и харесва Winrar - а :)

Публикувано изображение

От скоро съм с програмата и не ми се е случвало до сега, по-опитните идеи :) ...

Какво е уместно да избера от менюто, че да не ме пита за напред за безопасни архивчета, ама и да не си отваря крачетата на заразени такива :)

Решено! Бъгна се нещо от архивите и проверката им... добавих Winrar в доверени и после го извадих, и се прекрати засичането.

И при мен се получава проблема с WinRar, но се надявам да го оправят ;)Begin scan in 'C:'

C:Program FilesWinRARrarnew.dat

[WARNING] Error no files to extract Иначе съм доволен от Avira, в комбинация с MBAM системата е добре.

И при мен се получава проблема с WinRar, но се надявам да го оправят ;)Begin scan in 'C:'

C:Program FilesWinRARrarnew.dat

[WARNING] Error no files to extract Иначе съм доволен от Avira, в комбинация с MBAM системата е добре.

Ако не Ви е проблем регистрирай се във форума им и им пиши в моя пост, че попаднах на един льольо и той си мисли, че проблема е в мен...

http://forum.avira.c...012#post1179012 - ето и линка.

А това, за което пишете Вие се оправя по следния начин при мен се получи днес след обновяването към версия 12.0.0.1084

Публикувано изображение

Махате отметката, прилагате промените, след което пробвате да отворите един архив... ако се отвори, се връщате и слагате отново отметката и прилагате промените. При мен се оправи така...

B-boy[styLe]

Пиши им и ти бе човек,нали си сол та@ак с тях.

И при мен забърса архиватора. :D

П.с. Не знам дали не прави проблем само на БГ версията,сега ще видя с енглиш как е.

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Писах им още като видях темата на hUstle там. Marco е печеняга и му драснах на Л.С. Ще пиша и на админите - те ми отговарят поне бързо. ;) Ще ви драсна при информация.

Като решат проблема ,ги почерпи швабите с това Публикувано изображение,ако се стреснат много,може и с това ,ако пак се стреснат ....хм.... ами тогава покажи им кой е майстора на 3-те бири :ph34r:

Писах им още като видях темата на hUstle там.

Marco е печеняга и му драснах на Л.С.

Ще пиша и на админите - те ми отговарят поне бързо. ;)

Ще ви драсна при информация.

Докладвал съм и още един бъг, можете да го видите във форума им на същия линк..

http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&postID=1179012

http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&postID=1179012#post1179012

By the way after reinstall of Avira, I haven't problems! Only those options doesn't working, they are missing:

Публикувано изображение

Публикувано изображение Публикувано изображение

I hope to resolve all problems soon.

Regadrs, D.Dimov.

=============================

Hi hUstle,

Avira removed Avira ProActiv for Avira Premium / Internet Security English and German users with one of updates released today.

Then, Avira ProActiv will be analyzed and fixed to come back to both products as soon as possible.

Marco

Avira Antivirus update cripples millions of Windows PCs

http://www.zdnet.com...ain;top-stories

Шах!

За щастие на много от потребителите на Авира тук, това засяга платените версии.

We do not know the exact number of those impacted, but we are confident we reacted immediately and communicated thoroughly.”

:ohmy:

@hustle: Интересно, че не ти признават за гафа.

Редактирано от Мальчик Бананан (преглед на промените)

Много съм разочарован, въпреки, че в момента не ползвам Авира. Все пак това е Service pack, предполага се, че е тестван що годе добре, преди да бъде пуснат за автоматичен ъпдейт. Проактив модула от това, което чета във форума им блокира Windows процеси, известни програми, не е някои дето се ползват от 100-на човека. И сега какво - предоставили били решение с един от вчерашните ъпдейти. Познай какво е решението - махат модулът Proactive от немската и английската версия, и ще му направят задълбочен анализ, преди да го върнат в програмата - това е написано в техния форум от един от модераторите. Страхотно решение - има модул има проблем, няма модул - няма проблем. А този Proactive колко време вече го поправят, доработват.....Не очаквах това от германска фирма.

В момента на страницата им във фейсбук пише:

" Avira Dear all, please make a new update to solve this issue - it?s fixed now ". - https://www.facebook.com/avira

И моя въпрос....

Do you return ProActiv module?

======

Отговора:

No. ProActiv stays disabled until the fixed module is tested and ready for release. Then ProActiv will be activated again.

И аз съм разочарован, можеше да тестват повече а те сипаха промени с черпакът..... по-малко ама сладко.. За момента съм махнал ИС докато не стане ясно всичко ли е изчистено или само козметики....

[offtopic]Еми като глупостта на НОД с 5-ицата - ръгай там да има, после ще му мислим. Макар че Авира сигурно ще си оправят дерта скоро, а ЕСЕТ сигурно чак в шестата версия... [/offtopic]

OFFTopic Прав си, ESET и те от давна не са вадили нищо ново има две възможности или да работят по БЕТА 6 или да тръгнат по пътя на Авира :) с големия чарпак....

И приме Авира намира някои обекти като съмнителни. А съм доволен от програмата. Дано да я оправят по бързо. C:Program FilesK-Lite Codec PackToolsCodecTweakTool-1.bin [WARNING] Error multiple volume C:Program FilesK-Lite Codec PackToolsWin7DSFilterTweaker-1.bin [WARNING] Error multiple volume C:Program FilesMario ForeverUninstall.exe [WARNING] Invalid end of file C:Program FilesWinRARrarnew.dat [WARNING] Error no files to extract

То това, че ти намира съмнителни нещица не е никакъв проблем. Порови се из темата тук да видиш какво се им предвид под проблеми и прочие.

• 2 седмици по-късно...

Абе нещо се случи с моята Avira. Днес почна да ми писка, че е намерила някакви вируси. Намерих файловете, сканирах ги няколко пъти с virustotal и ми изписа, че не са зловредни( а преди това ми беше спряна защита на PC и не можеше да се включи)... и реших да я деинсталирам и след като я инсталирах отново няма пускане на защитата, пробвах с upgrade отваря ми страница в нета и нищо. Пробвах с update - стана, но нищо не се активира, ни PC protection, нито web protection. Сега пак я махнах и сложих и пак греда... и пак я шитнах :D Пуснах една програма AntiVir Removal tool и тя спря и ми изписа:

infected files: 0

infected processes: 0

repaired/removed files: 0

renamed files: 0

terminated processes: 0

Значи няма нищо лошо ... Може ли да ми кажете как , аджаба, да я пусна да си ме пази? :D

версията е : Avira AntiVir Personal 12.0.0.1125

Редактирано от aMoPe (преглед на промените)

Абе нещо се случи с моята Avira. Днес почна да ми писка, че е намерила някакви вируси. Намерих файловете, сканирах ги няколко пъти с virustotal и ми изписа, че не са зловредни( а преди това ми беше спряна защита на PC и не можеше да се включи)... и реших да я деинсталирам и след като я инсталирах отново няма пускане на защитата, пробвах с upgrade отваря ми страница в нета и нищо. Пробвах с update - стана, но нищо не се активира, ни PC protection, нито web protection. Сега пак я махнах и сложих и пак греда... и пак я шитнах :D Пуснах една програма AntiVir Removal tool и тя спря и ми изписа:

infected files: 0

infected processes: 0

repaired/removed files: 0

renamed files: 0

terminated processes: 0

Значи няма нищо лошо ... Може ли да ми кажете как , аджаба, да я пусна да си ме пази? :D

версията е : Avira AntiVir Personal 12.0.0.1125

С десен бутон на мишката долу вдясно върху чадърчето и като кликнеш на Realtime Protection enable не се ли стартира?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.