Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Несполучливи снимки

Featured Replies

Едни си водят жените, а други... козите на море :)

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 137
  • Прегледи 21k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • 3 седмици по-късно...

Една изпортена, най-вероятно заради ниската скорост от само 1/100 sec и бързината с която скача в колата през вратата.

Публикувано изображение

.

Не е причината бързината на качващата се в колата, а бързината на фотографа, който е натиснал спусъка в движение. Защото ти е размазано всичко, не само движещата се жена.

Не е причината бързината на качващата се в колата, а бързината на фотографа, който е натиснал спусъка в движение. Защото ти е размазано всичко, не само движещата се жена.

ти явно не знаеш, че тия черни цици са хитът на форума ни от около месец насам - има ги в почти всяка тема :ph34r:

светлината на заден план прецака работата

Публикувано изображение

просто е невъзможна мисия за Д40.

Добре се е справил апарата, снимката може да се светне и даже от това което си показал става добре. Е ако беше компенсирал експозицията щеше да е още по добре, ама апарата не може да мисли вместо теб.

Не е важно каква е причината, а е важно да се изфукам тука кви каки снимам.

Ама тая рабата адвокатите на женчовците от фотобазара не могат да я свханат.

Иди ги разправяй тия работи на ония дето снимат фотография.

Аз снимам хора, не снимам фотографика.

Фотографските техники ги отстъпвам великодушно на неможещите да рисуват. Да снимат черно бели прави линии, след като са изкарали за 200 лв курс при Бони и Гошо и да се радват че "творят" и те нещо. През това време аз се радвам на живота и не ми пука за фотографите сватбари. То и на тебе не ти пука в качеството ти клонинг, нал тъй, ха ха ха ...

Редактирано от Belge (преглед на промените)

ти явно не знаеш, че тия черни цици са хитът на форума ни от около месец насам - има ги в почти всяка тема :ph34r:

:) Досетих се, макар да не бях наминавал отдавна. Мец е добро дете и винаги създава шоу около себе си...Много беше забавно във фото-форум докато учеше професионалните фотографи как и с какво да снимат. :wors: :wors: :wors:

Добре се е справил апарата, снимката може да се светне и даже от това което си показал става добре. Е ако беше компенсирал експозицията щеше да е още по добре, ама апарата не може да мисли вместо теб.

Личи си че не ти се намира под ръка ДСЛР.

Като я компенсираш и задният план прегаря веднага.

Ти не се кахъри за снимката, аз обикалях от всички възможни страни за да свикнат с присъствието ми и да се отпуснат. Освен това и се правех че не снимам само младото момиче, ами и дъртата, нали се сещаш ... или ти май не се сещаш ? Значи аз съм снимал изкуството рисуване по човешка кожа, пък то случайно се е паднало момичето да не е грозно, чат ли си бе ?

Личи си че не ти се намира под ръка ДСЛР.

Като я компенсираш и задният план прегаря веднага.

Ти не се кахъри за снимката, аз обикалях от всички възможни страни за да свикнат с присъствието ми и да се отпуснат. Освен това и се правех че не снимам само младото момиче, ами и дъртата, нали се сещаш ... или ти май не се сещаш ? Значи аз съм снимал изкуството рисуване по човешка кожа, пък то случайно се е паднало момичето да не е грозно, чат ли си бе ?

Публикувано изображение

Може и после да я компенсираш, фотошопа е мощен инструмент. Нищо не е прегоряло както виждаш.

Нали знаеш приказката за космоса и ракетата? ;)

:) Досетих се, макар да не бях наминавал отдавна. Мец е добро дете и винаги създава шоу около себе си...Много беше забавно във фото-форум докато учеше професионалните фотографи как и с какво да снимат. :wors: :wors: :wors:

Ти не си мърдал от тука бе клонинг такъв.

Оня дето е завършил литература ли е професионален фотограф ?

Щото аз пък виждам че на този сайт http://Belge.photosight.ru/ има много по-хубави снимки, от тези на Гошо и Бони.

Човекът Бони каза по телевизията, че в думата фотография било имало графия - значи графика и значи трябвало да се снима да изглежда като графика, черно бяло и с много прави линии и дебели сенки. И обясни че е правил съвместна изложба с негов приятел , оня ( приятелят му ) е показвал рисувани графики, а женчото Бони е показвал снимки-графики. Те тва можеш да научиш от него.

Може и после да я компенсираш, фотошопа е мощен инструмент. Нищо не е прегоряло както виждаш.

Нали знаеш приказката за космоса и ракетата? ;)

И после как да я пробутам в тая тема ако е оправена бе смешник ?

Целта е да бъде информирана публиката че съм снимал нещо интересно, да ходят да го гледат в другата тема.

Много си наивен да знаеш.

=================================================

Опааа , стана малка грешка, аз отварям темите с изключени картинки и не бях скивал че клонинга се е опитвал да оправи неуспешно снимката.

Нищо не си оправил, главата на детето стои като лепена така.

Редактирано от Belge (преглед на промените)

Щото аз пък виждам че на този сайт http://Belge.photosight.ru/ има много по-хубави снимки, от тези на Гошо и Бони.

Човекът Бони каза по телевизията, че в думата фотография било имало графия - значи графика и значи трябвало да се снима да изглежда като графика, черно бяло и с много прави линии и дебели сенки. И обясни че е правил съвместна изложба с негов приятел , оня ( приятелят му ) е показвал рисувани графики, а женчото Бони е показвал снимки-графики. Те тва можеш да научиш от него.

Целта е да бъде информирана публиката че съм снимал нещо интересно, да ходят да го гледат в другата тема.

Сега остава и да ме светнеш на кого съм клонинг и ще стане весело. Че и не съм бил мърдал от тоя форум?

Сега ще проверя колко месеца не съм бил тук и ще ти пиша. :P:ph34r::)

Сега остава и да ме светнеш на кого съм клонинг и ще стане весело. Че и не съм бил мърдал от тоя форум?

Сега ще проверя колко месеца не съм бил тук и ще ти пиша. :P:ph34r::)

Всъщност тая работа с проверката май не става лесно, ама поне 3-4 месеца не съм идвал тук.

=================================================

Опааа , стана малка грешка, аз отварям темите с изключени картинки и не бях скивал че клонинга се е опитвал да оправи неуспешно снимката.

Нищо не си оправил, главата на детето стои като лепена така.

Нали знаеш: "На четвъртия етаж грешка няма!"

Главата на детето стои като лепена, щото така си снимал, като първия човек хванал апарат в ръцете си.

;)

Клониг е на майка ти сина. :P

Манговците ми се усмихваха но пусти му телефон ... засече нещо и снимката идва в тази тема !

Публикувано изображение

Твоите снимки макар и в тази тема винаги са ми харесвали защото пресъздават живата действителност.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Получило се е нещо като летящи огнени птици :-)

Публикувано изображение
  • Автор

Ръчна и flare. Не ви се виждат снимките. Къде са качени?

Ръчна и flare. Не ви се виждат снимките. Къде са качени?

При мен се виждат и двете. В prikachi.com са. А ако се съди по поста на fedora, и тя вижда снимката на Ръчна.

Редактирано от flare (преглед на промените)

• Автор

При мен се виждат и двете. В prikachi.com са. А ако се съди по поста на fedora, и тя вижда снимката на Ръчна.

В момента се виждат и при мен. Може да е имало временен проблем със страницата/сървъра на prikachi.com, понеже и двете снимки са качени там.

и две несполучливи от мен:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Яхти на кейовете в Saint Laurent du Var. 120s експозиция.

Публикувано изображение

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Голяма навалица беше днес...нямаше много възможности за "clear shot"...

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Как не съм се сещала за тази тема досега :ph34r:

Цветовете поне са реални.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

косматата ми любов

Публикувано изображение

и бебчетата

Публикувано изображение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.