Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Астрално пътуване

Featured Replies

вярно,всички ще отлетим,но някой ще имат опит в летенето,други може да стържат по земята с километри преди да наберат височина.

опитът е с предимство.

за пример,прочети пак горният пост.за сега само скача над тялото си.горкичкият! :ph34r:

То летенето е като карането на колело, споко, не се забравя.

И никой не стърже по земята.

Ми да скача - като няма акъл и върши глупостини.

• Отговори 128
  • Прегледи 24,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Аз се страхувам от височини затова мисля да си гния 2 метра под земята.

• Автор

То летенето е като карането на колело, споко, не се забравя.

И никой не стърже по земята.

Ми да скача - като няма акъл и върши глупостини.

Не мога да те разбера.Всички,които се занимават с астрално пътуване нямат акъл и правят глупости според теб....Мога да ти кажа,че те са на по висше ниво от тебе(не говоря за себе си)и със сигурност имат повече акъл от теб :D.

Не мога да те разбера.Всички,които се занимават с астрално пътуване нямат акъл и правят глупости според теб....Мога да ти кажа,че те са на по висше ниво от тебе(не говоря за себе си)и със сигурност имат повече акъл от теб :D.

Щом казваш - лети си, не ми пречиш

И безаварийно кацане

:ph34r:

Земля в илюминаторе, Земля в илюминаторе...............

http://www.youtube.com/watch?v=cgKK_1fV5lo

Редактирано от Drosophila melanogaster (преглед на промените)

И безаварийно кацане

-------------------

за това не бях мислил.безуспешното излитане,не е като безуспешно кацане.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

След много опити всяка вечер,снощи имах резултат :).След дългата ми медитация опитвайки се да се ''отлепя'' от тялото си пак усетих вибрацийте,гъделичкането и до там.Обърнах се на дясно(както обикновено спя)и си казах,че утре пак ще пробвам.Докато заспивах си мислех,какво ще правя утре и вече почти бях заспал,когато усетих странен натиск в гърба.Изведнъж нещо ме ''бутна'' нагоре и аз се надигнах и седнах в леглото.Докато се седях осъзнах,че клепачите са ми затворени,но аз виждам всичко пред мен.В този момент се обърнах назад и видях главата ми и раменете в леглото.В този момент ме обзе такъв ужас и усетих,как падам надолу.Чувството беше все едно падам от голяма пропаст много бързо.В следващия момент вече лежах на леглото и бях парализиран около 10 секунди.Не си усещах нито ръцете,ни то краката.След малко вече чувствах всички части от тялото си и бях в шок.Не можах да мигна цяла нощ.

След много опити всяка вечер,снощи имах резултат :P.След дългата ми медитация опитвайки се да се ''отлепя'' от тялото си пак усетих вибрацийте,гъделичкането и до там.Обърнах се на дясно(както обикновено спя)и си казах,че утре пак ще пробвам.Докато заспивах си мислех,какво ще правя утре и вече почти бях заспал,когато усетих странен натиск в гърба.Изведнъж нещо ме ''бутна'' нагоре и аз се надигнах и седнах в леглото.Докато се седях осъзнах,че клепачите са ми затворени,но аз виждам всичко пред мен.В този момент се обърнах назад и видях главата ми и раменете в леглото.В този момент ме обзе такъв ужас и усетих,как падам надолу.Чувството беше все едно падам от голяма пропаст много бързо.В следващия момент вече лежах на леглото и бях парализиран около 10 секунди.Не си усещах нито ръцете,ни то краката.След малко вече чувствах всички части от тялото си и бях в шок.Не можах да мигна цяла нощ.

Предлагам ти по-лесен начин да полетиш(и една от мечтите ми)-Моторен делтапланер.

Публикувано изображение

Aма, разбира се, на такива като теб едва ли им стиска. Защото там, за разлика от вашите "пътувания" ако си некадърен, можеш да свършиш и така:

Публикувано изображение

А след това в най-добрият случай от предходното:

Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

Аз съм изумен от тоя раздел във форума!Единия твърди,че извънземни енергийни разуми му говорят,другия пък преживял смъртта,а третия си излизал от тялото...летял видите ли :) :): :D

Редактирано от fairplay (преглед на промените)

Аз съм изумен от тоя раздел във форума!Единия твърди,че извънземни енергийни разуми му говорят,другия пък преживял смъртта,а третия си излизал от тялото...летял видите ли :) :): :)

не е като да те обземе сивото ежедневие и само на работа да ходиш.

я пиши от кой град си,да полетя аз до там и да ти докажа,че мога да летя.

не е като да те обземе сивото ежедневие и само на работа да ходиш.

я пиши от кой град си,да полетя аз до там и да ти докажа,че мога да летя.

Oстави...Ей сега ще дойдат "летачите", да ти покажат как се "лети"... ;)

Oстави...Ей сега ще дойдат "летачите", да ти покажат как се "лети"... :ph34r:

няма нужда,аз си знам.

fairplay-май се чувства леко некомфортно.нито лети,звездите не му го говорят. :ph34r:

Какъв искате да ви е комфорта бре
  • 2 месеца по-късно...
  • Автор

Темата остаря доста,но все пак искам да споделя с вас че съм на прав път.В Кюстендил ходя при един био-енерготерапевт,който има и кабинет в София,но идва един път в седмицата и в моя град.Та значи той ми каза,че много скоро ще мога напълно да се отделя.Дава ми да работя с чакрите и различвите им цветове.Той самият е излизал хиляди пъти и ми каза,че е толкова реално,колкото физическия свят и че си в пълно съзнание през цялото време.Дори онзи ден след дълга медитация за малко да се отделя,но точно в този момент пулсът ми стигна поне към 120-140 удара в минута.Усещах,че ще се пръсне и затова спрях.Той ми каза,че при отделяне се губи връзката между двете тела и затова се получава това,дори може да се стигне до смърт.Каза ми,че още не ми е дошло времето и да продължавам да работя с чакрите.Вече се опитвам всеки божи ден от 1 година на сам и с постоянство и труд ще го постигна един ден.Хората,които са заинтересовани нека пишат в темата за да им кажа с какво да започнат :).

Темата остаря доста,но все пак искам да споделя с вас че съм на прав път.В Кюстендил ходя при един био-енерготерапевт,който има и кабинет в София,но идва един път в седмицата и в моя град.Та значи той ми каза,че много скоро ще мога напълно да се отделя.Дава ми да работя с чакрите и различвите им цветове.Той самият е излизал хиляди пъти и ми каза,че е толкова реално,колкото физическия свят и че си в пълно съзнание през цялото време.Дори онзи ден след дълга медитация за малко да се отделя,но точно в този момент пулсът ми стигна поне към 120-140 удара в минута.Усещах,че ще се пръсне и затова спрях.Той ми каза,че при отделяне се губи връзката между двете тела и затова се получава това,дори може да се стигне до смърт.Каза ми,че още не ми е дошло времето и да продължавам да работя с чакрите.Вече се опитвам всеки божи ден от 1 година на сам и с постоянство и труд ще го постигна един ден.Хората,които са заинтересовани нека пишат в темата за да им кажа с какво да започнат :).

еее,още не си го усвоил и искаш съвети да даваш.

щом от една година правиш само опити и нищо не става,ти остава варианта полет със google earth. кеф ти космос,кеф ти всяка точка на земята. :)

• Автор

Човек ти чуваш ли се к'ви глупости ръсиш?Това се постига с много години опити!И съм писал,че мога да дам съвет на хора,които искат да се занимават с това.В смисъл съвети как да започнат....

Човек ти чуваш ли се к'ви глупости ръсиш?Това се постига с много години опити!И съм писал,че мога да дам съвет на хора,които искат да се занимават с това.В смисъл съвети как да започнат....

ако мислиш,че ще стане с упоритост,се лъжеш.ако е така,хората след работа нямаше да гледат повтарящите се предавания по кабеларките.

щяха да отпочиват по карибите и планините.

• Автор

ако мислиш,че ще стане с упоритост,се лъжеш.ако е така,хората след работа нямаше да гледат повтарящите се предавания по кабеларките.

щяха да отпочиват по карибите и планините.

Значи ти си се научил да караш колело от първия път......Не мога да споря с хора,които не разбират....

Тук се говори за някакво пътуване,при това астрално...обаче никой не казва на къде те отвежда това пътуване...в друг свят може би?...ако е така има ли там кафета,дискотеки,мадами...поне да знам за какво да се трепя и аз като вас...така де.

Астралното пътуване е средство. Не е цел, не е самоцел. И е много, много опасен начин за пътуване. През астралната джунгла, пълна с...хайде да не им споменаваме имената, да не дърпаме дявола за опашката.

Човешкото въображение е безотговорно по начина по който се самоопределя какво е и къде се намира...но разбира се това не му пречи да подрежда нещата около себе си както намери за добре...е да това ни поставя в една абсурдна позиция в която и ни е се чудим как се получи това!Така че астрално пътуване си е една презумица която е чисто и просто е нещо НЕопределено,абсурдно и разбира се е пълна измишльотина.

Човешкото въображение е безотговорно по начина по който се самоопределя какво е и къде се намира...но разбира се това не му пречи да подрежда нещата около себе си както намери за добре...е да това ни поставя в една абсурдна позиция в която и ни е се чудим как се получи това!Така че астрално пътуване си е една презумица която е чисто и просто е нещо НЕопределено,абсурдно и разбира се е пълна измишльотина.

Напълно съм съгласен с теб,и да допълня,че такива неща се раждат от болни мозъци.Трябва да обръщате повече внимаие на реалното,това което ви заобикаля.Астрално или както и да се нарича,не ти трябва.Живеи си живота в реалността,когато доиде ред на астралното,тогава му мисли.И какво ако пътуваш на еди-коя си планета или на еди-кои си остров.Какво ще донесеш като спомен---снимка ли,преживяване ли.Какво ще разказваш на деца или на внуци.Не се занимаваи с глупости,а си живеи живота в реалността.Някои може да те подвежда и да трупа парички на твои гръб(заради твоята глупост).Не искасм да те обиждам,но СТЪПИ на ЗЕМЯТА.

Успешни астрални пътувания през 2012.

Да се надяваме че през 2012 някой от астрално пътуващите все пак се завърне и разбира се, да ни разказва какво е преживял.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.