Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Астрално пътуване

Featured Replies

something to help :cool:

• Отговори 128
  • Прегледи 24,5k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EXMK7U9ORv4

something to help :cool:

Не схванах за какво ми е това? :)

Добре ти вярваш ли на това,което пише в интернет или на Исус Христос?Аз вярвам на Исус......

Вярвам му, разбира се.

А и съм Го виждала.

Няма такова нещо като спане там.

Щом идват при нас - значи не спят, нали ?

Лошото е,че може да те излъже.Аз мисля,че е някой демон.Как изглежда? ---------------------- много сложен въпрос задаваш. :P сигурен съм,че не е исус.него го познам. http://vbox7.com/play:e3a8100c приятна бяла светлина,като от ламионисцентна лампа.висок колкото исус,но е по възрастен,малко по широк с брада. мисля,че е баща му,ако наистина исус му е син. на въпроса ми;кой си ти? отговори,че е бог,творецът и създател на всичко.облечен,като по филмите тънък почти прозрачен чаршаф,обвит като юлий цезар. когато имам контакт с чужд човек,веднага си изграждам мнение за неговия характер.имам представа от психология. трудно се доверявам на някого,но зло и задни мисли в него липсват. по принцип,мога да проследявам мислите на някой,чрез жестове на тялото. при него липсва всичко негативно.няма злоба,не можах да го нервирам с тъпите си въпроси и преструването ми че не разбирам. от където и да погледна,виждам мъдрост,доброта и любов. държи се с мен,също като родител със сега проходило бебе.знае какво искам и от какво имам нужда още преди да съм го казал. сега знам какво е твърдението;бог ми дава сила,,бог ще ми помогне! като всеки работник в производствена фабрика,си имам не-рядко,труден работен ден.само като си помисля,за помощ!и трудният ден изчезва. излизат ми два вариянта. 1-ви.тялото ми работи само,умът ми го няма.времето спира,жегата изчезва душата и умът ми почиват.в мислите ми има само една фраза:благодаря ти господи". най интересното е,че работя без да допускам грешка. 2-ри.машината се чупи и до края на смяната съм скатавка.никой не може да пусни проклетата машина.събират се около нея всички майстори и началници. машината е роботизирана,управлявана от компютър който дава грешки и не изпълнява програмата. да поясна,че при мен мързел не съществува! има само голяма умора. обикновено гоня голяма заработка и се моля машината да работи на 100%. а това е рядкост.тези машини имат прекалено фини настройки и произвеждат доста брак. при мен брак почти няма или машината изобщо не работи.в цеха има 32 такива машини и на която и да ме сложат да работя се повтарят тези две крайности,което е страхотно. ;)

• Автор

Вярвам му, разбира се.

А и съм Го виждала.

Няма такова нещо като спане там.

Щом идват при нас - значи не спят, нали ?

Да Ангелите идват при нас,но не и починали роднини...

Да Ангелите идват при нас,но не и починали роднини...

В голяма грешка си.

Те са до нас винаги, тези, които са се прибрали у Дома.

В голяма грешка си.

Те са до нас винаги, тези, които са се прибрали у Дома.

Доколкото съм чела "прибралите се у дома" не могат повече да го напуснат. Единствено ние можем чрез нашата любов и привързаност и чрез мислите си за тях да се "издигнем" в духа си до тяхното ниво. В Индия го наричат девачан, състояние, в което временно пребивава очистената от всичко грубо и земно човешка същност, истинската божествена душа, преди да се въплъти отново в друга личност. В този смисъл нашите същности винаги са били, са и ще бъдат едно (за разлика от временната илюзорна телесно-чувствено-ментална обвивка).

Това, което се мотае из кама-лока (астрала) са същите тези празни обвивки, разлагащи се черупки на някогашни личности, галванизирани от стари навици и оживявани от стихийните духове. Божествената светлина ги е напуснала. Както между другото и някои индивиди с добро здраве и самочувствие между нас.

В гръцката митология Морфей, синът на Хипнос, приемал различни форми, за да предава на смъртните различни съобщения от боговете в съня им. В древния свят "богове" са били наричани и всички починали добродетелни хора. На могилите им изписвали "На боговете, които живяха" . Докато за духовете на порочните се е вярвало, че се превръщат в отвратителни и злотворни сенки, умбра и т. п.

Големи глупости четеш.

Мда...Онези с белите престилки още ли не са те посетили?

• Автор

Големи глупости четеш.

Е добре бе како,хайде ми кажи къде прочете,че след смъртта горе има ''дом''?Сигурен съм,че е било в интернет.Сигурно,ако напиша и аз в интернет,че след като умрем ще станем летящи розови слончета ще ми повярваш....

Не ми трябва да чета, защото съм се върнала от Там и знам.

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=12997

Не ми трябва да чета, защото съм се върнала от Там и знам.

http://www.kaldata.c...showtopic=12997

Седи си там ма како, закво са скиташ немила-недрага ся :)

Седи си там ма како, закво са скиташ немила-недрага ся :)

Е а де - сега пак да се мъча тука баси

Тази тема е много интересна но да излезеш от сопственото си тяло и на астрално пътешествие ми се струва много смешно със 5 минути медита. и на астрално пътешествие направо смях.Има хора сял живот медитират и пак нестава това не е копче да го натиснеш и на астрално пътешесвие да излезеш ТОВА Е АТОМНА БОМБА и не тябва десата да си играят със нея

Тази тема е много интересна но да излезеш от сопственото си тяло и на астрално пътешествие ми се струва много смешно със 5 минути медита. и на астрално пътешествие направо смях.Има хора сял живот медитират и пак нестава това не е копче да го натиснеш и на астрално пътешесвие да излезеш ТОВА Е АТОМНА БОМБА и не тябва десата да си играят със нея

Гледат много фентъзи, така е.

Аха да пътуваш значи.Да станеш част от вселенския разум.Част от торсионнито поле или по какъвто и друг начин да го наричат.Недей бърза на всеки като му дойде времето му се отделя духовното от телесното.

Преди малко водих интересен разговор с едно френдче от Сан Франциско в camfrog . Да знаете кви работи ми разказа за The Summer of Love 67 година..........

Здравейте, Прочетох всичко от споделеното по въпроса за астралното пътуване, но не видях някой да каже нещо за класиката в жанра: "Пътуване извън тялото" от Роберт Монро. Зашеметяваща книга! Задължителна за всеки заинтересуван. Човекът е описал подробно техниките (неговите), чрез които се постига излизане извън тялото. На тая база е създал институт по тези въпроси, в който се правят изследвания и усъвършенстване на начините за напускане на тялото и започване на великото пътешествие. След смъртта му работата продължава дъщеря му. На български първоночално книгата му излезе в три отделни части, а в последствие беше издадена една обща. Няма нужда да преразказвам. Просто намирате книгата, която се чете на един дъх и толкоз. В крайна сметка всеки има възможност да напуска тялото си, но за целта трябва да намери собствения си начин и техника за това.

Праз и лук! В австрала пътуват само австралопитеците. :)

Редактирано от sliderum (преглед на промените)

А Киприянови молитви се четат в петък, ако не се лъжа.Добре е да си носите нов потник и шише за светената вода. Ако нямате, в църквата ще ви услужат. Това само за сведение на православните.

Киприяновите молитви се четат само и единствено в четвъртък.

Потника за попа ли е ?

:)

• Автор

Праз и лук! В австрала пътуват само австралопитеците. :beer:

Благодаря ти за умното заключение! :*

• Автор

Снощи пробвах метода с въжето.При напълно отпускане на тялото си представям,как моите въображаеми ръце хващат невидимо въже и се теглят за него.След като започнах да се тегля почуствах много силно изтръпване на цялото тяло.Почуствах,че сърдечния ми ритъм отслабва.В този момент се изплаших много и пак ме обзе чувството,че падам от високо и се ''забих'' във физическото ми тяло.Ако успея да превъзмогна страха мисля,че ще успея да се отделя от физическото ми тяло.

Ей майтап си мислите с тва летене -

ще умрете все някога и ще отлетите, зор сега да направите не дай си Боже белята.

вярно,всички ще отлетим,но някой ще имат опит в летенето,други може да стържат по земята с километри преди да наберат височина. опитът е с предимство. за пример,прочети пак горният пост.за сега само скача над тялото си.горкичкият! :ph34r:

Редактирано от nikolela (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.