Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Клюките

Featured Replies

Клюките са естествна част от чвешката еволюция. Не забравяйте, че сме социялни същества...ням как без сравнения, оприличавания дори и те да бъдат  в крайният  губ вариянт (който произлиза от интелекта на клюкарстващият). Но, генералната цел на клюките е това... част от социлиацията са...анализ къде съм Аз, как съм Аз спрямо този или онзи т.н. Има и още едно следствие от клюките...снемат стреса и напрежението...дори и временно, но го правят -чисто релаксиращо в границите на благоприличието.  :) Незибежни са!

• Отговори 109
  • Прегледи 17,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това е едно от най-лошите и унищожителни качества на човека, а по целия свят вече се слага като приоритет. Човечеството просто ще си пати заради това нещо.

преди 2 часа, aneliq-dimitrova написа:

Клюките са естествна част от чвешката еволюция. 

Това е така, ама ме притеснява само психоанализата, или по-точно желанието на някой индивид да й отдаде някакво значение. Според мен тя е лъженаука, а който си пада по ирационални вярвания, дали би могъл да ми помогне ако изпадна в тревожност ?

Ето, сега го ударих на клюкарстване, хей така без видима причина. Просто от любопитство си съставих мнение за психологическия портрет на непознат частлив човек и опааа, изклюкарих нещо което е вероятно незабележимо за клиентите му.
Леле голям гадняр съм, ще трябва да се психоанализирам, да се поправя.

• Автор
преди 5 часа, Емил Костов написа:

Това е едно от най-лошите и унищожителни качества на човека, а по целия свят вече се слага като приоритет. Човечеството просто ще си пати заради това нещо.

Има безобидни клюки - кой как бил облечен, къде бил видян, с кого пиел кафе и пр.

Има полезни клюки, които човек пуска сам - мнозина от шоу бизнеса така си правят пиар.

Но когато клюката е пусната с цел омаскаряване на човек, вече е вредна, дори опасна.

Да не говорим, че често клюката върви ръка за ръка с интригата.

Няма безобидни клюки, защото човек започне ли веднъж много лесно минава границата и не я забелязва.

• Автор
преди 19 минути, Емил Костов написа:

Няма безобидни клюки, защото човек започне ли веднъж много лесно минава границата и не я забелязва.

Всяка клюка оказва някакво влияние върху човека, към когото е насочена, но когато клюката е от тези, които съм нарекла "безобидни", в повечето случаи "жертвата" бързо преодолява неприятното чувство, а на някои дори им е приятно да чуват клюки за себе си.

"По-добре в на хората в устата, отколкото в краката.":)

Има хора, които като че ли носят клюката в кръвта си.

Донякъде това е вярно, защото това "умение" се придобива в семейството още в най-ранните детски години.

Ако родителите и най-близките хора около детето клюкарстват, няма как детето да не продължи традицията.

Клюката трябва да се изкорени изцяло, но при българина тя е широко разпространена. Има я навсякъде - интернет, медии, телевизия, семейство - просто е страшно.

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Клюката трябва да се изкорени изцяло, но при българина тя е широко разпространена. Има я навсякъде - интернет, медии, телевизия, семейство - просто е страшно.

В цял свят се клюкарства, не само у нас, но разликата е тази, че в България преобладават злобните клюки, пуснати с цел да навредят.

За жалост, клюката едва ли може да бъде изкоренена.

на 9.01.2016 г. at 19:39, Мойра написа:

Ако клюката е антидот на скуката, то антидотът на клюката е мълчанието.

Антидот на антидота :Д - фън яко, това мълчание сякаш не е пак скука т.е. фатката е изобщо да не прибягваш до първия антидот, инак като се почне с тези ми ти антидоти и айде у лабиринта без изход. Само, че? - сиреч въпроса е - колко хора имат куража да си останат в скуката: статистиката по този въпрос вижда баят зор и със интерпол ще изпиташ особени затруднения да издириш такива смелчаци.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.