Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Опааа....картинката червена! :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е да де,нали т'ва коментирахме преди малко,заради липсата на цифров подпис подскачат и сега се чудят коя библиотека да обере пешкира :D

Точно пък в този файл ли намериха заплаха , shell.dll , абсолютно легитимен и безобиден Microsoft-ски файл. :ohmy:

Аз какво приказвам от маса време за тая репутация на Нортон ? Вярно превенция ... ама на всеки непознат файл да подскача като ужилен? Иначе тулчето е полезно и бих казал задължително за маниаци. ..................

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Аз пия водката студена, на малки глътки, и отделно си запийвам някакво сокче, като за предпочитане е доматено, защото водката влиза много добре с него.

...

То и 50 гр. ракия я обръщам наекс и после замезвам и не пуша като пия. Карай ... някога ако се видим на чашка ще се пробваме кой кво носи ... :)

Концентрат с доматен сос, е това го няма никъде.

Ела ми на гости, па аз ще те черпевам с ракия и доматин сос

"50 гр. ракия я обръщам наекс" браво, но да е домашна и не една или две :ph34r: .

Редактирано от nikval (преглед на промените)

Аз какво приказвам от маса време за тая репутация на Нортон ?

Това не е репутация...евристика е! Все пак за да скача, значи има нещо, което наподобява нещо нередно...

Хм, разнообразете малко и с музика, какви са тези вируси само. :)

Поздрав за вече присъединилия се към форума Lost in и пламенното момче URIEL. :)

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4AdRXiVHasE

Както и за всички останали, на които им се слуша приятен кавър на още по-приятния оригинал:

http-~~-//www.youtube.com/watch?v=rZQoMDB_aqY

Това не е репутация...евристика е! Все пак за да скача, значи има нещо, което наподобява нещо нередно...

Никаква евристика не е.Облачна информация (обратна връзка) от базата им данни.Липсва инфо,значи е зловредно,пълен т@@@к.

Хах,ей страшен си :wub:

П.с. На биричка с ушички след час два?? Да дойда да те взема??

Аууу това съм го изтървал...ако искаш утре? Днес бях снощен и не ми бе до излизане и без това. :)

Аууу това съм го изтървал...ако искаш утре? Днес бях снощен и не ми бе до излизане и без това. :)

Другата седмица,Жоре,тая ме изтърва ;)

Кофти...ами одеве като си писал, станах от компа...бях доста понаквасен и без това....Ами ок, другата ще е тогава...Наздраве приятел (и на всички останали пичове и пички):

Този поздрав е за вас:

Еххх:

Вие достигнахте лимита за позитивно гласуване за деня. За Потребители той е 5 гласа за VIP потребители е 15 на ден.

ESET нямат качествена проактивна защита - за мен това е най-важно https://www.virustotal.com/file/409c8907e5074f9040a4f569180e7a3945fe2a8db8070ad5c3961bbe6dff34d1/analysis/1353859827/ Не съответстват на личните ми изисквания. Обаче са с дефиниция - Win32/AdInstaller Подскачат, значи...

Това са моите "прозрения"...твоите не е задължително да съвпадат с моите.

Звездите ли ти говорят и на тебе та ти светва крушката :lol6:

ESET нямат качествена проактивна защита - за мен това е най-важно https://www.virustot...sis/1353859827/ Не съответстват на личните ми изисквания. Обаче са с дефиниция - Win32/AdInstaller Подскачат, значи...

Дооооообре... :bubblegum:

Звездите ли ти говорят и на тебе та ти светва крушката :lol6:

Мдаааа...

Ако не е моята "крушка", която да те осветява с отразена светлина, ше си останеш вечно в сянката на собствената си заблуда!

Инженера по-някога трепи коча с лопата :ph34r:

Абсолютно.

Има и силни моменти :ph34r:

Тази снимка много ме трогна .Ще си позволя да го постна тук,макар че няма много връзка с темата

Колко струва най-добрият приятел на човека

Публикувано изображение

Имайки предвид, че понякога животните са по-толерантни от хората...... Безценно имах едно куче, дядо ми имаше много овце на село и няколко цигани решили да ги откраднат, вързали го и го търколили към един "глух кладенец" по случайност той се задържал на ръба и кучето "каракачанска овчарка" с лаене завело чичака до злополучното място, до ден днешен си спомняме за това куче, което почина от старост със сълзи на очи... В общи линии това е историята да не се впускам в подробности, за някой лъжа, за мен и моето семейство щастлива истина ...

Редактирано от hUstle - TimeOut (преглед на промените)

Имайки предвид, че понякога животните са по-толерантни от хората......

Безценно имах едно куче, дядо ми имаше много овце на село и няколко цигани решили да ги откраднат, вързали го и го търколили към един "глух кладенец" по случайност той се задържал на ръба и кучето "каракачанска овчарка" с лаене завело чичака до злополучното място, до ден днешен си спомняме за това куче, което почина от старост със сълзи на очи...

В общи линии това е историята да не се впускам в подробности, за някой лъжа, за мен и моето семейство щастлива истина ...

Който не е имал куче не знае какво е приятел!

Тази снимка много ме трогна .Ще си позволя да го постна тук,макар че няма много връзка с темата

Колко струва най-добрият приятел на човека

Публикувано изображение

Колко струва един истински приятел? Той цена няма!

"Възможно най-лек антивирусен софтуер с минимален отпечатък върху системата"

Заради 2-3 мнения заключихте темата :speak: турите му катинар на целия подраздел най-хубу :clown:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.