Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

"Възможно най-лек антивирусен софтуер с минимален отпечатък върху системата"

Заради 2-3 мнения заключихте темата :speak: турите му катинар на целия подраздел най-хубу :clown:

Отворена е отново.
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не ли съм идиот. Явно и на тея години... Досега не си бях възстановявал компа с бекъп. Мечка страх, мен не страх, плюх си пазвата. Почетох малко от хелпа на Макриум, разбира се разбрах сигурно около 30% [facepalm], изтеглих AIK-a, ала-бала, плюх си пак в пазвата и и хоп! Разбира се забравих да си бекъпна преди това 5-6 букмарки и няколко торентчета, ма нейсе. За 4 минути си имах компа от преди две седмици (толкова време ми трябваше да се престраша от изтегляне и инсталване на програмчето). Не мисля да преинсталвам скоро, нито мисля да ме налазва нещо, но вече знам какво да направя веднага след като преинстална следващия път. :) То било хубаво, бе. Гоуям срам, че чак ся открих топлата вода, ма нейсе. Ставам вече рекламно лице на Макриум... Щом и аз се оправих... хихихих...

Между другото бекъпнах Уиндоус на една година с планина от стари инсталации...

...

За няколко часа тествах TrustPort Internet Security 2013 - много интересно програмче. Наистина. Не се възползвах обаче от всичко, което предлага, като например създаването на usb антивир...

На статична детекция без грешка, на товарене - също. GUI -a се крашна на два пъти. Ако тея чехи успеят да го поизгладят, ще е много добро програмче... А и то може би краша на GUI-а е понеже е 2013-а, кой знае... Но го деинсталнах след първия краш (не можах да стигна до нулиране на настройките), инсталнах го пак. Пак същото...Струва си да се пробва. Интересно ми е някой с мощна машина да си каже мнението... А и нищо чудно 2012 да не крашва.

Всъщност, крашна се само гуи-а на конфигурационния прозорец...

Публикувано изображение

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

То и програмчето (Макриум) не ти трябва инсталирано постоянно. Само в началото записваш Resque CD и записваш бекъпа, после махаш програмата. Аз ако искам нов бекъп го слагам пак и после пак го махам - има постоянно стартиран процес, услуга която може да се спре от сървисите да не стартира auto, ама нейсе... Почнах даже да слагам Макриум бекъп на всички машини които правя - стана ми едно от задължителните неща. То иначе си е кушия на всеки познат и приятел да помня всички мераци, особености, програми и драйвери и де са си заврели дисковете за дъното, и то през месец, два..., да губя часове и дни да им чистя поразиите, или да преинсталирам и да ровя в гугъла за драйвери, щото са изтрили старите в папката която пише "Драйвери - не изтривай"... :wink12:

Редактирано от viperdick (преглед на промените)

Macrium-a ми е любимата порограма, но лично аз я държа постоянно инсталирана, защото всеки месец си правя нов бекъп с промените (не поддържа 3-те вида бекъп и правя пълен такъв всеки месец през нощта). Минус е, че диска и не може да прави бекъп, а само да ресторва, но както и да е. Ползвам я от доста време и май в редно да напиша един tutorial за нея. С авторите на програмата си пишем, често и им докладвам това-онова. :)

Супер ще е. Не е трудно да се работи с нея. Хелпа можеха малко по като за индианци можеха да го напишат. То и клипче дават, де... Не знам как се работи с другите подобнои програми, но аз исках да е известна и БЕЗПЛАТНА и за това хванах нея за ушите. Преди доста време бях пробвал с... XML Setup ли, кво беше, ма нещо не разбрах и се издразних...

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

драйвери и де са си заврели дисковете за дъното, и то през месец, два..., да губя часове и дни да им чистя поразиите, или да преинсталирам и да ровя в гугъла за драйвери, щото са изтрили старите в папката която пише "Драйвери - не изтривай"... :wink12:

Първи вариант след като приключиш с инсталацията на драйверите

Публикувано изображение

А когато ти потрябват

Публикувано изображение

Втори вариант за да не ровиш за драйвери си записваш DriverPack Solution на DVD :clown:

Macrium-a ми е любимата порограма, но лично аз я държа постоянно инсталирана, защото всеки месец си правя нов бекъп с промените (не поддържа 3-те вида бекъп и правя пълен такъв всеки месец през нощта). Минус е, че диска и не може да прави бекъп, а само да ресторва, но както и да е. Ползвам я от доста време и май в редно да напиша един tutorial за нея. С авторите на програмата си пишем, често и им докладвам това-онова. :)

Аз също я държа.Винаги имам чист бекъп и такъв с програмите, които използвам.

След ъпдейти на Уиндоус и на програмите задължително правя нов понеже не ми се връща в първи клас.Но ако се наложи връщам чистото копие и така нямам проблем.

Аз пък още си кретам с 2010 версия на Акронис и съм си складирал това онова...

Публикувано изображение

Тази програмка превъзхожда ли с нещо Акрониса освен,че има безплатна версия?

Аз пък още си кретам с 2010 версия на Акронис и съм си складирал това онова...

Тази програмка превъзхожда ли с нещо Акрониса освен,че има безплатна версия?

Не, не го превъзхожда.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Я сега кажете,който е работил с безплатния Макриум какво да правя,че стигам само до тук:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Пробвай да инсталираш новата версия и да направиш спасителен диск с нея: 5.1.5396

Иначе ето http://forums.softvisia.com/index.php/topic/11909-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC-windows-7/#entry104926.

Честит празник на всички именници !

Публикувано изображение

Това тук например е и още по-интересно - има някой друг вирус в повече...

Редактирано от B-boy[StyLe]
Премахнат линк към еротично съдържание! (преглед на промените)

Предполагам имаш впредвид безотговорното им отношение при докладване на бъгове в програмата.

............

малееее...в 3 часа през ноща си писал....не спиш ли, бе?
Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!

Честит празник на всички настоящи и бивши студенти!

Честито!

И за довечера да се запасят с повече Durex-и.... :ph34r:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.