Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Мисля да рискувам :D ,заболя ме корема от тия пости :eek: ...бира не върви с кисело зеле бе :angry:

Бира зимно време пие ли се бре!   :angry:  Пие се ракия  :)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Пие се всичко по-всяко време.

Бира зимно време пие ли се бре!   :angry:  Пие се ракия  :)

Аве ти за тъмно пиво чувал ли си бре  ,алоууу Публикувано изображение

Публикувано изображение

Пие се всичко по-всяко време.

Така е,има си бира за всеки сезон Публикувано изображение

Нали знаеш оная приказка "Баща ми само нафта дето не пие,ама като гледам и нафтата намаляла,ходи като дизел из къщи",те така.

Нали знаеш оная приказка "Баща ми само нафта дето не пие,ама като гледам и нафтата намаляла,ходи като дизел из къщи",те така.

Идеята не е лоша Публикувано изображение ,стига да няма парафин Публикувано изображение

Аве ти за тъмно пиво чувал ли си бре  ,алоууу Публикувано изображение

Бирата не е алкохол, то е  разредител   :D  :ph34r:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Бирата не е алкохол, то е  разредител   :D  :ph34r:

Отказвам се ,само алкохолици тука Публикувано изображение Бира със зеле...ще чакам по добри дни  Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

аууу,със такава компания с удоволствие ще цапна една ...... бира със зеле. :)

Отказвам се ,само алкохолици тука Публикувано изображение Бира със зеле...ще чакам по добри дни  Публикувано изображение

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Айде на луканката   ;)  

Честита Коледа на всички с пожелания за много здраве,лично щастие и успехи     :beer:

Има ли кафеджии 

Публикувано изображение

А за Lost in специално едно светло,че с това тъмно снощи... :P

Публикувано изображение

А за някой греяна ракия,за гланц на окото сутринта.

Нов вирус по скайп, ако получите следното съобщение да знаете, че е ... шит
"Публикувано изображение "

Да внимавате ;)

Да внимавате  ;)

Тц,аз си имам антивирусна  :ph34r: 

Сделка за живот – Хорхе Букай Един мъж решил, че желае да се наслаждава на живота. Вярвал, че за тази цел трябва да разполага с достатъчно пари. Смятал обаче, че не може да изпита истинско удоволствие, ако то бъде прекъсвано от неприятната потребност да печели пари. И взел мъдро решение: Понеже бил човек на реда, решил да раздели живота си на две, за да не се разсейва в нито един от етапите. Първо щял да спечели парите, а после щял да се наслаждава на всички удоволствия, които му се приискали. Преценил, че един милион долара са напълно достатъчни, за да изживее живота си спокойно. Мъжът посветил всичките си усилия да прави и трупа богатства. В продължение на години всеки петък разтварял счетоводната книга и пресмятал придобитото. - Когато спечеля един милион – казвал си той, – ще престана да работя. Ще се отдам на удоволствия и развлечения. Няма да допусна да ми се случи това, което се случва с другите – повтарял си той, – които, като натрупат първия милион, започват да мислят за още един. И за да не се колебае, окачил на стената огромен надпис: “САМО ЕДИН МИЛИОН” Минали години. Мъжът пресмятал и събирал. С всеки изминал ден се приближавал все повече към целта. Предвкусвал удоволствието, което го очаквало.

Един петък подскочил от изненада, като видял числата. Сумата била 999 999, 75 долара. Оставали само 25 цента до милиона! Той отчаяно започнал да търси в джобовете на всяко сако, на всеки панталон, във всяко чекмедже монетите, които липсвали… Не искал да чака още една седмица. В последното чекмедже на един шкаф най- после намерил тъй желаните двадесет и пет цента. Седнал на писалището си и написал с огромни цифри: 1 000 000 Доволен, той затворил книжата, погледнал надписа и си казал: - Само един. Сега ще се наслаждавам… В този момент на вратата се почукало. Мъжът се учудил, защото не очаквал никого. Отишъл да отвори. Една жена, облечена в черно и с коса в ръка, му казала: - Време ти е. Това била Смъртта. - Не… – промълвил мъжът. – Още не… Не съм готов. - Време ти е – повторила Смъртта. - Но аз… Парите… Удоволствието… - Съжалявам , часът ти настъпи. - Моля те, дай ми поне още една година, отложих всичко в очакване на този момент, умолявам те… - Съжалявам – казала Смъртта. сделка за живот- Нека се споразумеем – предложил отчаяно той. – Успях да спестя един милион долара, вземи половината и ми дай още една година. Става ли? - Не. - Моля те. Вземи седемстотин и петдесет хиляди и ми дай един месец… - Няма сделка. - Деветстотин хиляди срещу една седмица. - Няма сделка. - Тогава ти предлагам всичко, но ми дай поне един ден. Толкова неща трябва да свърша, толкова хора да видя, толкова разговори отложих… моля те. - Време ти е – повторила неумолимо Смъртта. Мъжът свел глава примирено. - Имам ли още няколко минути? – попитал. Смъртта погледнала зрънцата пясък в часовника си и отвърнала: - Да. Мъжът взел писалката си и един лист от писалището и написал: Читателю, който и да си ти. Не успях да купя нито един ден живот с всичките си пари. Внимавай какво правиш с времето си. То е най- голямото ти богатство. Хорхе Букай – “Пътят на сълзите”

Весела Коледа на всички и от мен!

В святата коледна нощ
чаши с искрящо вино вдигнете
и моите пожелания приемете!
За здраве, щастие, късмет
много години напред!
Домът Ви да е пълен,
децата Ви да са добри
и нека любовта не Ви напуска
чак до старини!

Много опасен рууткит няма изчистване от машината.

http://rghost.net/42537190

Мерси, че ми загуби времето...освен че дропва два шорткъта и два боклука на десктопа, които се почистват елементарно - друго не прави...И явно е твое творение, но другия път се постарай повече. :D

Много опасен рууткит няма изчистване от машината.

http://rghost.net/42537190

Напротив,не само че лесно се чисти,ами и нищо не прави! Това под Win 7 x86

Няма поведение на rootkit ,поне аз не виждам такова при стартиране!

P.s. Явно с Жорката сме на едно мнение! :) И нека малко по-сериозно M_Power!

Не мога да разбера тази тема за подпомагане ли е или за бъзици.А Модератори и Администратори май пак спят.

Не мога да разбера тази тема за подпомагане ли е или за бъзици.А Модератори и Администратори май пак спят.

Това е грешно заключение, защото лично поне аз нямаше от къде да знам, че е бъзик преди лично да тествам файла...ако визираш и мен де! :)

Това е грешно заключение, защото лично поне аз нямаше от къде да знам, че е бъзик преди лично да тествам файла...ако визираш и мен де! :)

Ела те визирам на по една бира,заеби тая тема че пак стана детска радост чик-чирик.

П.с. Айде бре,мести ми поста дето му е мястото,само моя остана тука!

Аз пък се чудя, защо Aten се разсърди на мен при положение, че взех забележката му под внимание и преместих коментарите + тествах на виртуалката да видя дали е зараза или не...но както и да е...много е лесно да се сърдим, но кой каквото му изнася!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.