Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Мерси, че ми загуби времето...освен че дропва два шорткъта и два боклука на десктопа, които се почистват елементарно - друго не прави...И явно е твое творение, но другия път се постарай повече. :D

И все пак има ли заплаха в дропнатите файлове или са чисти? Кво шъ каш като експерт? ми е важно мнението ти.

Аз оставам без антивирка засега докато си избера нещо. На Аваста му пробиха сандъка и се прецакка всичко МБАМ неможа да смогне да чисти след него, връщах а акронис.

Весели празници на всички и от мен!

Редактирано от Highagain (преглед на промените)

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Чак експерт не съм. Колкото до файловете - нито изпълнимия файл се самоизтри след изпълението си, нито пусна нещо смислено...2 шорткъта (единия с името на kaldata) и два файла без разширение - не съм ги анализирал - директно занимаха за коша. Проверих за промени с Gmer и DDS и не видах да има нито рууткит драйвър, нито дропнат файл за последните 3 месеца. :)

Пха,това ми хареса .

post-275581-0-96917400-1356557856_thumb. 

Аз оставам без антивирка засега докато си избера нещо.

Весели празници на всички и от мен!

Мятай COMODO 6 , но да знаеш че ще ти е скучно.

Не стига, че абсолютно никой не се свърза с мен, въпреки хилядите ми опити за контакт с администрацията, ами сега и ми оставили само един възможен "облик" на форума. Как мога да се свържа с администратора на форума????

Редактирано от Gxizaxay (преглед на промените)

Не стига, че абсолютно никой не се свърза с мен, въпреки хилядите ми опити за контакт с администрацията.
Как мога да се свържа с администратора на форума????

Ако беше  лизач или близач до сега щяха да се свържат с тебе!

Явно имаш къс език за техния з***ик ;)

Редактирано от Lost in (преглед на промените)

Вие сте уникати... Дори баннат съфорумец може да се свърже - само трябва да се сети как да стане това...

Знаете ли кой е този мен?

Публикувано изображение

Разбира се, че знаем.Даже доста преди да се изложи с простотиите в Белиз... ;)

Като експерт се надяваме да анализираш всеки файл от темата с подпомагането и да дадеш конкретна информация какво прави и доколко е опасен тестваният файл. Какво ще кажеш? Като начало провокирай любопитството ни и после искай помощ.  ;)

Файловете са предоставени в темата и са достъпни за всички..., и сам можеш да си ги изтеглиш, за момента е в твой личен интерес ;) , като ни наемеш на работа ще ти пращаме или поне след като покажеш стрували си програмата, и нашите усилия. До тогава както казах гола вода... ;)

Абе вие що не си направихте за празниците по една антивирусна  :D  ами се занимавате с на ората мммм?

Завиждаш че е толкова посещавана, а :)

Ма много посещавана  :D  като написах поста си мислих,че точно Вие капитане ще репликирате. Брей врачка станах ....  :D

Ма много посещавана  :D  като написах поста си мислих,че точно Вие капитане ще репликирате. Брей врачка станах ....  :D

Е, пристрастията ми към линукс са известни :) Иначе просто взаимствах идеята, защото се оказва ще мерене на .... дистрибуции е не по-малко разгорещено от мерене на антивирусни :D

Е, пристрастията ми към линукс са известни :) Иначе просто взаимствах идеята, защото се оказва ще мерене на .... дистрибуции е не по-малко разгорещено от мерене на антивирусни :D

Абе важното е мерене да има... :D

Щот сме само наемни БаЧкатори затуй  :D

Нема келепир от тая наемна работа от мен да знаете  :wink12: 

Важното е да не се минава границата на добрия тон :)

Щото модераторите са запразнили  :champagne1: 

П.П. Весело посрещане на НОВАТА ГОДИНА от мен  :sausage:

Весело посрещане на новата година и f#ck the mayans!

Пращам ви виртуална чаша с греяно вино и тази балада с нея:

http://www.youtube.com/watch?v=qYm4G9LjOPU

Джеф е гоУем!

Редактирано от М. Дамянов (преглед на промените)

Да сте живи и здрави ,прави и корави и ,който ви мрази под вас да лази .

И да гръмна ,та пожеланието да хване дикиш ,както се казва .

Публикувано изображение

nikssi , анонимността ти беше до днес :giggle1:

Публикувано изображение

Пък ти си влизай във филма че без IP адрес не могат да те открият :indian:  пет години напъни отидоха в коша :clown:

Кирчо, той ми е приятел и във Фейсбук - не съм забелязал да има за какво да се крие...Това, че съм фен на Симантек и Комодо, вместо на Касперски, няма съществено значение.  Поздрави и успешна Нова година на всички!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.