Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Аз пък в момента пробвам така от любопитство Комодо 6,ама тоя Хипс с тия въпроси,пък и Уеб защита нема да го е*а.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
Аз пък в момента пробвам така от любопитство Комодо 6,ама тоя Хипс с тия въпроси,пък и Уеб защита нема да го е*а.

Пълен т@ш@к, нали? :D

Да,автомат трЕбва да е.

потребителят да спи спокойно на компа

Да,автомат трЕбва да е.

Най- вече перхидролката от шестия етаж!

VIVA LA NORTON!

Аз редовно го правя .... и като се събудя гледам,че съм писал нещо и се мъча да редактирам поста ама нямам такава опция....пък то някой се клонирал.  :D Почвам да отговарям на Бай Михо и се появява още един   :shock11:

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Подкрепям, претендира се за българска програма, а не е уважена аудиторията от български потребители ! Дайте на хората, Бг превод, пуснете безплатна тестова версия и надграждайте... хем ще имате изпратени семпъли, хем ще получавате повече репорти за бъгове от ентусиасти, който ще се радват, че има български антивирус .... питайте експерт маркет-мейкъра МУХИКАНА... , не че ще знае, ма твърди, че е експертен персонал с ръководни функции (ама той прави забележки дори и на Dumper, че е превел Комодо и редица програми, и му казва къде да си качва преводите...така, че очаквайте много) ;)  Това е безплатен съвет, за който няма да Ви взема пари ;)

Редактирано от hUstle (преглед на промените)

Я кажете, доста говорим тук за сигурност, а не виждам никой да ползва EMET

В много други форуми, като този на Wilders, например, го смятат за неизменна част, от това да конфигуриращ защитата си?

Ето и конфигурацията на "мързеливия" админ както я наричат:

post-848-0-32065700-1357413666_thumb.png

Вие какво мислите?

Редактирано от randb (преглед на промените)

Е, па аз моята защита си я нося у торбата. Първак е, нема пробив!

Ама гледам ви тука- се отбор юнаци-близнаци сте. Ама виждам, чи и акъла вий еднакъв. Тюю, бря, умни люде, учени!

Я кажете, доста говорим тук за сигурност, а не виждам никой да ползва EMET

Вие какво мислите?

Отживелица

Не е толкова лош, но някои приложения не са съвместими и трябва да се махат отметките...Иначе за Java, Adobe Reader/Flash, IE става:

.... питайте експерт маркет-мейкъра МУХИКАНА... , не че ще знае, ма твърди, че е експертен персонал с ръководни функции (ама той прави забележки дори и на Dumper, че е превел Комодо и редица програми, и му казва къде да си качва преводите...така, че очаквайте много) ;)  Това е безплатен съвет, за който няма да Ви взема пари ;)

ХУЙСТЛЕР , експертното ми мнение е че травеститския ти аватар който е срам за форума показва същността ти. Кой е Dumper та да не му правя забележки ?! Неуважително било че emo85 не бил превел неговата антивирусна на Български а в същото време великия Dumper счита че "великия" му превод не може да бъде качен на удобно място за сваляне. Харесва му да извива ръцете на хората да се ровят по чужди форуми за да му видят величието. По-голям Американец се извъди от Американците и по-голям Турчин от Мелих.

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

:offtopic_s:

... травеститския ти аватар....

:) Е тука вече ме убеди ;) Другото няма да го коментирам, докладвал съм го ;), спори с аргументи не с обиди...., просташко е.

Кой е Dumper та да не му правя забележки ?!

Но това не пречи да ползваш неговият превод години наред нали? Айде малко уважение към трудът на човека или поне не ползвай превода.  :mad:

А, гледай как ще ти напише, че никога не го е ползвал ;) Връзката е различна Мухи, създаването на антивирусна програма и акцента, че тя ще е българска предполага, да са уважени основните предпочитания на съответната група потребители (основната група - българите). Нали не мислиш, че американците, руснаците или румънците ще се избият да я ползват ?! За това трябва целенасочено да се разработи първо на бг език ;) За превода и мнението ти относно Dumper, затвърждаваш тезата ми, че си много далеч от доброто възпитание !

А, гледай как ще ти напише, че никога не го е ползвал ;) Връзката е различна Мухи, създаването на антивирусна програма и акцента, че тя ще е българска предполага, да са уважени основните предпочитания на съответната група потребители (основната група - българите). Нали не мислиш, че американците, руснаците или румънците ще се избият да я ползват ?! За това трябва целенасочено да се разработи първо на бг език ;) За превода и мнението ти относно Dumper, затвърждаваш тезата ми, че си много далеч от доброто възпитание !

Трави , това че Dumper е направил превод не го освобождава от това да показва уважение към тези които ползват Комодо. Да ползвал съм Комодо на Български и вече съжалявам за това , когато Dumper се извини официално за проявената си арогантност / наглост да препраща ползващите програмата към форума на Комодо да му издирват гениалния превод може би ще го ползвам отново на Български.

Мохикан., на 06 Яну 2013 - 02:26, каза:Публикувано изображение

Кой е Dumper та да не му правя забележки ?!

Когато допринесеш  или имаш заслуга за нещо,тогава подскачай!

За сега само вулгарност и неуважение показваш!

Жалък си, бай Ганьо няма да е сам!

Редактирано от бай .Михо (преглед на промените)

Когато допринесеш  или имаш заслуга за нещо,тогава подскачай!

За сега само вулгарност и неуважение показваш!

Жалък си, бай Ганьо няма да е сам!

Измислените герои се крият зад много аватари. Джонка кажи кой си не се крий , рано или късно ще разбера.

Публикувано изображение

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Кой пита

Кой пита

бай Михо 2 пита как кой  :ph34r:  пари имам да му давам на бай Михо, ама не знам кой кой е :D 

То и аз вече не знам кой кой е 

кво ти пука,задръж парите за кръчмата

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.