Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

"Пълни" приказки,спам и бира на тема Сигурност

Featured Replies

Подобно клипче като на

но начина за стартиране на желания браузър е различен.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 132,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Предполагам съдиш по свой опит :ph34r:

Не ми скачай с автоматизацията,че я видях при Нортон на какво дередже е. С никой продукт с максимални настройки не съм имал такова скрийнче

http://community.nor...R-4/td-p/695349

Публикувано изображение

Снимката е със запазени авторски права и специално представена на градският.

Та хипса си има своите предимства и недостатъци естествено :)

Аз си почивам с Windows 8 RP и BitDefender Total Security 2013 и съм в бета период и съм много доволен.Norton е в миналото засега...

Аз си почивам с Windows 8 RP и BitDefender Total Security 2013 и съм в бета период и съм много доволен.Norton е в миналото засега...

Градски закачката беше към инжинера,че той се не спря да бута Нортон все напред. Аз също съм в бета тестване и съм си спокоен.

Таш@к е т'ва! Е единичен случай /колко ли пък бяха при Касапа/ да вадиш някакви генерални изводи. Недостатъците на хипсчето са повече от предимствата му.

Абе карай си ти със съединител (особено в задръствания), пък аз шЪ си джидкам с автоматика! :)

Ай сега. С настройки по-подразбиране,а ни е говорим за някакви оптимални настройки. А,автоматика е все на съединител :)

Автоматика е за момиченца, дето се чудят как с 2 крака можеш да натискаш 3 педала

:clown:

Подобно клипче като на

но начина за стартиране на желания браузър е различен.

Аз го пускам така

Публикувано изображение

Автоматика е за момиченца, дето се чудят как с 2 крака можеш да натискаш 3 педала

Който веднъж опита кола автоматик, не ще и да чуе за кола с стандартен съединител! Факт! Все повече хора карат коли автоматик...много е по-удобно...Вече има автоматици и в ниския семейни клас коли, така че не е вече чак толкова до пари.

Който веднъж опита кола автоматик, не ще и да чуе за кола с стандартен съединител! Факт!

:D

Всё халява заканчивается, у компании SYMANTEC стояла задача посадить на свой продукт большую часть пользователей, они прекрасно справились с ней, теперь задача стоит заставить этих пользователей в будущем честно купить их продукт.

:rolleyes:

Михнев...За него си мисля и е време за форумче като URIEL

SECURITY

;)

Вие забравихте, Михнев но не и аз :)

Спам,спам ама ... решението беше негово. Друг е въпроса дали беше необходимо и дали е необходимо непрекъснато да ръчкаме!

«Что вы делаете? Зачем вы исследуете моего троянца?»

http://soft.mail.ru/...ge.php?id=47229

:D

:beer: За всички който поддържат раздела все още жив (няма значка нови или стари потребители) :D
  • 2 седмици по-късно...

Понеже в момента нямаме много работа в работата, вчера рекох да смена антивируса на служебния лаптоп: до момента беше малката панда със стената, и рекох да сложа Битдефендера 2013. Сложих го ама....пак мъка- усеща се веднага, нета стана по-тромав, въпреки че бях пуснал пред това пълен скан на цялата машина....Тежи си тая програма и това е. В резултата- дефендера стоя около 5 часа и беше разкаран...за 3-и път на този компютър.

Рекох ще сложа Авира ИС. Сложих , обаче още при инсталацията ми даде, че има някаква грешка и не може да ми инсталира Уеб-скенера и Мейл-скенера.. Опитах преинсталация...пак същото. Е за какво ми е Авира Ис без уеб скенер...разкарах я.

Сложих ESS 5. За сега всичко е нормално, компютъра е лек. Понеже отдавна не го бях слагал и съм позабравил, поразръчках из настройките: майко мила- "хиляди" настройки- менюта и подменюта. Правейки сравнение с Нортон и БитДефендер 2013, ESS имам чувството, че е проектирана само за лично ползване от създателите си. Ама тия хорат дават ли си сметка, че масата народ изобщо няма да разберат тия настройки и термините в тях....абсурд някакъв..никой стандартен потребител няма да се оправи, или най-малкото ще му е адски досадно да прехвърля стотиците опции... НЯМА друга толкова сложна за настройки програма...освен Касапа. Битдефенедер 2013- настройките са буквално минимално възможните, Нортон- има повече настройки от Дефендера, но изключително лесни за разбиране, като повечето са включени предварително, даже Комодо няма чак толкова настройки, колкото ЕСС.

ЕСЕТ, ако искат да върнат потребителите при себе си трябва много сериозно да поработят върху възможностите за допълнително настройване и тяхното възможно най-голямо минимизиране! сегашните настройки, с тия "хиляди" падащи подменюта са отвратителни!

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Каква е врътката? Зарибявка! Накрая им писва на хората да се занимават с търсене на лицензи и купуват каквото досега са ползвали нелегално.

Явно времето за захранката свърши.

Пак ще продължи захранката...не бой се! Иначе за дългите годишни лицензи на Дефендера си прав....май почнаха да ги затварят....

Захранката обаче си има и положетелни страни- може да изпробваш всичко, за дълъг период, при това няколко пъти и да видиш коя програма наистина ти пасва на манталитета. И наистина, ако един ден изчезнат всякакви промоции за Нортон, и нямам повече лицензи, е твърде вероятно да си я купя...просто не бих се лишил от удобството да караш "кола автоматик", пред кола наблъскана със много екстри, но на "ръчна предавка"! Удобството е над всичко! :)

Редактирано от Проектанта (преглед на промените)

Пак ще продължи захранката...не бой се!

Я пак :D

Захранката обаче си има и положетелни страни- може да изпробваш всичко, за дълъг период, при това няколко пъти и да видиш коя програма наистина ти пасва на манталитета.

Да така е. Освен това повече потребители повече база данни ;)

Иначе за дългите годишни лицензи на Дефендера си прав....май почнаха да ги затварят....

:)

И наистина, ако един ден изчезнат всякакви промоции за Нортон, и нямам повече лицензи, е твърде вероятно да си я купя...

О не. Това няма да сториш и ти си се запасил с лицензи за пет години напред. Заслужени или не това е друга тема...Между впрочем чух,че за 2013 версия старите лицензи от 2009 година няма да вървят :P

просто не бих се лишил от удобството да караш "кола автоматик", пред кола наблъскана със много екстри, но на "ръчна предавка"! Удобството е над всичко! :)

Айде сега всички вкупом забравяме за други програми и дружно ползваме Симантек :D Не ме разбирайте погрешно,не нападам никой особенно пък Symantec, че знам ли какво активно мероприятие ще ми се спретне после :D

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Я пак :D

Да ти кажа ли защо ще продължи захранката на рибата?! Защото има конкуренция, която даже постоянно се увеличава! Със захранка, най-малкото, което се прави е да се придърпа потребителя от конкуренцията...Конкуренцията е основен движещ фактор- и за наличието на безплатни програми, и за наличието на промоции, и за по-голямото "снабдяване" с проби....и т.н... така, че бъди уверен- захранка ще има, може да е под друга форма, ограничаваща използването във времето, но ще има!

За Нортона- обезпечен съм поне за 5 години напред, ама сега като се замисля...май е и за повече! :)

...

За Нортона- обезпечен съм поне за 5 години напред, ама сега като се замисля...май е и за повече! :)

Скоро и това ще разберем дали действа :D

В момента от Norton/Symantec зарибяват виетнамският пазар с годишни лицензи :ph34r:

Публикувано изображение

В момента от Norton/Symantec зарибяват виетнамският пазар с годишни лицензи :ph34r:

Уауууу! дай на линк към промоцийката...ако обичаш! ;)

Уауууу! дай на линк към промоцийката...ако обичаш! ;)

Защо ти са тези лицензии? Инсталирай си клиентската версия на SEP 12, настрой я оптимално на абсолютен автоматик и след месец ...вече няма и да се сещаш за NIS...

Писах няколко пъти на всички админи, които са били активни в последно време, с молба профилът ми във форума да бъде изтрит. Не получих нито един отговор. Ако няма възможност за изтриване, поне за отговор би трябвало да има, вярвам.

Писах няколко пъти на всички админи, които са били активни в последно време, с молба профилът ми във форума да бъде изтрит. Не получих нито един отговор. Ако няма възможност за изтриване, поне за отговор би трябвало да има, вярвам.

E хубава работа.Защо така?

Принцип Касперского: телохранитель Интернета

Во второй половине 1990 года случились и два первых «денежных» контракта.

Первый – предустановка антивируса на компьютеры, которые поставлял в СССР из Болгарии один киевский кооператив: очень их достали вирусы, портящие информацию на дисках (вирусы тоже были болгарские).

Минавам още веднъж, да напомня на администраторите най-учтиво, че им изпращам лични съобщения от 24 октомври 2011 година, а не съм получил НИТО ЕДИН отговор до момента. Толкова ли сте заети, господа, че за 9 месеца не намерихте 5 излишни минути, които да отделите на един прост потребител?

От снощи каспереца ме уведомява на няколко пъти за някакви мрежови атаки.

Та да питам трябва ли да правя нещо или касапа си е свършил работата?

Публикувано изображение

Ножа на касапа е дървен не се притеснявай :magnifier:

Редактирано от Мохикан. (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.